Mindenkinek saját mobil adóállomást!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv: Palee | Tartalomkezelők, CMS rendszerek. http://cmsaward.hu
Cyberpunk világokban is van olyan hogy a nagyobb cégek nem aggódnak nagyon a káros hatások miatt, hisz van rá gyógyszer, vagy genetikai módosítás. Sok beteg fellendíti az orvostudományt😄 Szép mi??
Sajnálatos tény, hogy a szenvedõ kissebséggel ezek sem törõdnek.
Szerintem mindenki boldogan netezne 6-8 megabites sávval mobil technológia segítségével, ha nem kerülne többe, mint amit most kihoznak vezetékes hálózaton.
Muhahaha
Vagy nem poén?
Tudok még ilyen kérdéseket: Miért élek pont most? Miért olvastam el a kommentedet?
(Ha más spektrumot érzékelnénk nem ugyanezt a kérdést tetted volna fel?)
A készülékek Alcatel, Simens35M, Ericsson A1618, Nokia 3410, Nokia 6610, Samsung X450.
Mik voltak a tünetek: erõs fájdalom a nyakban ahol a telefont használtam, nem tudtam jobbra forditani a fejem. Erõs fájdalom a jobb lábban, alig tudtam menni, ebben a zsebemben hordtam a telefont. Ezek a fájdalmak a függõségbõl is kihoztak. A fájdalmak csak akkor szüntek meg amikor végleg le tettem ezt a szerkezetet. Ami ma is megvan a testemen csomók ahol a telefont hordtam. Csomók a mellkas izomzatában, a karomon a hasfalon. A mellkasomat teljesen át rendezte. A 2 szövettan eredménye pannyculitis szerû betegség vagy rendszerbetegség. (a renszerbetegséget hivják autoimmun betegségnek). Ez az én személyes élményem.
Az egészet összegezve:"Hat évet töltöttem a homályban jó újra szabad levegõt szívni." ez év júniusában lesz 2 éve. Ha láttad Gyûrûk Úrát érteni fogod az elõbbi idézetet.
Jó lenne belõnék arra a frekvenciára ezeket, meg a mobilt ami oldja a hájat vazze .... 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Ket erdekes megjegyzes:
-Miert latunk pont a lathato feny savjaban? Mert az idegrendszerunk pont a 'lathato' fenyhez tartozo energiaszintre erzekeny. Az erzekenysegrol pedig a kemiai felepitese tehet.
-A mikrosutok 2.45Ghz-es hullamsavja csak 0.05Ghz-re van a wifi 2.4Ghz-es savjatol, es ezt azert valasztottak igy, mert ez melegiti a legjobban azetelek anyagait. (pl. viz, zsir, stb.) Sajnos az ember is ezekbol van.
Régebben valahol egy sci-fi-ben láttam, hallottam vagy olvastam "rádióviharról".
Vajon 5-10 éven belül bekövetkezik-e, egyáltalán létezik...létezhet-e és ha van ilyen, akkor mi történik?
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Milyen készüléket?
Mik voltak a tünetek?
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Hogy honnan tudom, 6 évig használtam a készüléket, ma már fájdalom mentesen de látható elváltozásokkal szabadon élek, és igen az orvos csak annyit tudott mondani, hogy rólam nem írnak a könyvekben semmit. Én csak ráfizettem erre a technikai megoldásra.
Lári-fári... "miniatûr rádiócellák"!
Ez nem más, mint egy wireless router, az pedig eddig is volt, és azt eddig is (többek között) a "tyúkbelesek" használták! Pont ezzel a fenti megoldással maradhatnak versenyben, hiszen X téren belül madzagok nélkül hinthetik szét magvaikat.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)