19
  • paleeca
    #19
    Nekem jelenleg is bedugult a bal fülem, de nem tudja a doki sem, hogy a mobiltól vagy a klímától :D De nekem nincs szükségem saját mobil adóállomásra! dsl rendszerek
  • MrTressy
    #18
    Irakban biztos örülnének neki az öngyilkos merénylök...
  • sathinel
    #17
    Hehe:D Mikor fejlesztik ki a személyi atomreaktort? Azt is lehetne magadnálhordani egy kis adóvevővel, mikróval, radarral, ...
    Cyberpunk világokban is van olyan hogy a nagyobb cégek nem aggódnak nagyon a káros hatások miatt, hisz van rá gyógyszer, vagy genetikai módosítás. Sok beteg fellendíti az orvostudományt:D Szép mi??
  • Elrond
    #16
    Koránt sem biztos, hogy mindenki boldogan netezne ezen a technológián. Akiket csak megnyomoritott azok biztosan nem. Az elektromágneses sugárzás is káros az egészségre. Az enyémre biztos. Engem már megnyomoritott. Olyan ez mint az alkohol, a cigaretta, a kábitószer. Hát igen "nem lehet e gonoszt a Tündék erejével elsüllyeszteni".
    Sajnálatos tény, hogy a szenvedő kissebséggel ezek sem törődnek.
  • Yv@n
    #15
    Majd ha az árak is egybemosódnak :)

    Szerintem mindenki boldogan netezne 6-8 megabites sávval mobil technológia segítségével, ha nem kerülne többe, mint amit most kihoznak vezetékes hálózaton.
  • LowEnd
    #14
    "Miert latunk pont a lathato feny savjaban? Mert az idegrendszerunk pont a 'lathato' fenyhez tartozo energiaszintre erzekeny. Az erzekenysegrol pedig a kemiai felepitese tehet."

    Muhahaha

    Vagy nem poén?

    Tudok még ilyen kérdéseket: Miért élek pont most? Miért olvastam el a kommentedet?
    (Ha más spektrumot érzékelnénk nem ugyanezt a kérdést tetted volna fel?)
  • Elrond
    #13
    Válasz Möcinek!
    A készülékek Alcatel, Simens35M, Ericsson A1618, Nokia 3410, Nokia 6610, Samsung X450.
    Mik voltak a tünetek: erős fájdalom a nyakban ahol a telefont használtam, nem tudtam jobbra forditani a fejem. Erős fájdalom a jobb lábban, alig tudtam menni, ebben a zsebemben hordtam a telefont. Ezek a fájdalmak a függőségből is kihoztak. A fájdalmak csak akkor szüntek meg amikor végleg le tettem ezt a szerkezetet. Ami ma is megvan a testemen csomók ahol a telefont hordtam. Csomók a mellkas izomzatában, a karomon a hasfalon. A mellkasomat teljesen át rendezte. A 2 szövettan eredménye pannyculitis szerű betegség vagy rendszerbetegség. (a renszerbetegséget hivják autoimmun betegségnek). Ez az én személyes élményem.
    Az egészet összegezve:"Hat évet töltöttem a homályban jó újra szabad levegőt szívni." ez év júniusában lesz 2 éve. Ha láttad Gyűrűk Úrát érteni fogod az előbbi idézetet.
  • endrúdí
    #12
    Ja, hol tudok vásárolni elektromágneses árnyékolótapétátgyártócég részvényeket? Érdekelne még az elekrtomágnesesen árnyékoló festék, elektromágnesesen árnyékoló tégla is, ja meg az elektromágnesesen árnyékoló ruha...

    Jó lenne belőnék arra a frekvenciára ezeket, meg a mobilt ami oldja a hájat vazze .... :D
  • papabear
    #11
    Asszem be kell szállni az "otthonából/hálószobájából Faraday kalickát" üzletágba, lesz jövője...
  • Sanyix
    #10
    2 ideg között vegyületek ja. De idegszálon elektronikusak.
  • greg971
    #9
    Érdekes ... azt hittem az idegrendszerben az ingerületátvivők , vegyületek ... ( lehet hogy tévedtem ) ... de azért még mielőtt meghasonulnék utánanéznél te is ?
  • Teppik Amon
    #8
    Ezis csak egy lépcsőfok a fejlődésben. Majd jön valami ezután is (ha kellően sokan meghalnak miatta )
  • Cat #7
    a tcom/tonline vigan ellesz a jövőben is, ugyanis a csoportban van a tmobile nevű mobilszolgáltató, akinek a tonline fogja szolgáltatni a sávszélességet.
  • kvp
    #6
    A radiovihar csak egy urbeli elektromagneses vihart vagy kitorest jelent. Ami az embereket is veszelyezteti az inkabb a kornyezetunkben talalhato radioforrasok osszteljesitmenye. Hiaba 2 watt egy keszulek sugarzasa, ha sok ilyen van akkor ezek ereje osszeadodik. Nem fog megsutni senkit, de interferenciat okoz az idegrendszerben. Egy atlagos emberi idegrendszer egy atlag 1 voltos, max. par szaz kilohertzes parhuzamos aramkor, feszultsegvezerelt aramgeneratoros aramkorokkel. (idegrendszer) Egy ilyen rendszert nagyon csunyan ki lehet dobni a megszokott ritmusabol. Ha latchup-ot eleg nehez is eloidezni (tul vagy alulfeszultseg okozta lefagyast), de azert ahogy egy szamitogep is erzekeny az emp terhelesre, ugy az emberi agy is, csak mas frekvenciakra.

    Ket erdekes megjegyzes:
    -Miert latunk pont a lathato feny savjaban? Mert az idegrendszerunk pont a 'lathato' fenyhez tartozo energiaszintre erzekeny. Az erzekenysegrol pedig a kemiai felepitese tehet.
    -A mikrosutok 2.45Ghz-es hullamsavja csak 0.05Ghz-re van a wifi 2.4Ghz-es savjatol, es ezt azert valasztottak igy, mert ez melegiti a legjobban azetelek anyagait. (pl. viz, zsir, stb.) Sajnos az ember is ezekbol van.
  • Möci
    #5


    Régebben valahol egy sci-fi-ben láttam, hallottam vagy olvastam "rádióviharról".
    Vajon 5-10 éven belül bekövetkezik-e, egyáltalán létezik...létezhet-e és ha van ilyen, akkor mi történik?


  • Möci
    #4


    Milyen készüléket?
    Mik voltak a tünetek?


  • Elrond
    #3
    Megcseszheted a mobil technológiát, ha 50 évesen meghalsz, és az orvosok csak annyit mondanak, hogy a te problémádról nem írnak az orvosi könyvek.
    Hogy honnan tudom, 6 évig használtam a készüléket, ma már fájdalom mentesen de látható elváltozásokkal szabadon élek, és igen az orvos csak annyit tudott mondani, hogy rólam nem írnak a könyvekben semmit. Én csak ráfizettem erre a technikai megoldásra.
  • Möci
    #2


    Lári-fári... "miniatűr rádiócellák"!
    Ez nem más, mint egy wireless router, az pedig eddig is volt, és azt eddig is (többek között) a "tyúkbelesek" használták! Pont ezzel a fenti megoldással maradhatnak versenyben, hiszen X téren belül madzagok nélkül hinthetik szét magvaikat.

  • Berber
    #1
    Na T-Com-nak, T-onlinenek annyi!!!! Eddig is sokan rühelték a magasárú tyúkbél fentartási költséggel magyarázott árait, de most eljöhet az idő, amikor autót adhatnak ajándékba egy-egy előfizetőért. Most megtudják mi a versenyben elbukni, rossz üzletpolitikával. A vezér meg vegyen Fiat Puntót, mert azt occsó megtankolni! Beeeeeeeeee