A Faun Labirintusa - Fantázián innen, valóságon túl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okoskodsz itt de nem tudsz te semmit. A Terabithia az egyszer nézhetõ kategória. A Narnia nem rossz film bár nem sose lesz a kedvencem. Ez pedig egy mestermû.
Wittgennél az abszólút igazság. Ha valaki erre nem jön erre rá, nézze meg újra és a film végén nagyon figyeljen.
Tetsuo
Nem.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tinman
"a Terabithiát még nem láttam (nincs felirat 😉"

Neked szinkoronosan már nem is jó? <#wow3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tetsuo
A csaj télleg jó benne, télleg nem gyerekeknek készült és télleg 1x nézhetõ kategória. Nameg 100% h létezik a másik világ.
A Narnia krónikái még ennél sokkal xarabb volt, a Terabithiát még nem láttam (nincs felirat 😉 , amihez még lehet hasonlítani, az a Végtelen történet, na az 100x jobb volt anno (ma sajna már gyengécske a megvalósítás).

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

mainruler
Jó látni, hogy vannak emberek, akik nem felejtenek...az idézetedre dondoltam...

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Tinman
Remekmû! És a vicc az, hogy másodjára már angol/magyar hanggal meg sem nézném, de az eredeti spanyollal bármikor :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jéé ezek a csókák mintha a doom 1-bõl jöttek volna😄

DJ Boss
"persze ki mit lát a filmben..."
Tökéletesen egyetértek. Nekem pl. majdnem rosszul esett, h a végén a rendezõ gyakorlatilag nyitva hagyta a van-e-Föld-alatti-világ kérdést. Vívódtam magammal (mert én javíthatatlan fantáziaviláglakó lennék) hogy rosszul gondoltam volna végig? De megnyugodtam, h rám vín bízva, mit hiszek. Akár a K-Pax-ben.
Visszatérve a Faunra, nekem kifejezetten tetszett. De nem egy kommersz darab, a kisebbségbe tartozom... 😊

koschwarz
szerintem a fügefa újravirágzása, a kapitány által megtalált kréta, a falra rajzolt ajtó, amit a házvezetõnõ is lát, hogy az anyja jobban lesz az ágy alá rakott mandragórától, mind arra akarnak rávezetni, hogy igenis valóságos lehet a "mese". persze ki mit lát a filmben...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A virág kinyílása szerinted nem bizonyítja, hogy nem csak kitalálta a világot, mint a Híd Terabithia földjére címû filmben?

Planescape Torment, Baldur\'s Gate 1-2, Starcraft, Warcraft 1-2, Omikron: The Nomad Soul, Discworld Noir, Fahrenheit és a feledhetetlen C64 és +4 játékok - turbók, fejbeállítás!

A világ csak a kislány elméjében létezik. Oda menekül a való világ brutalitásai elõl.
Egyébként tényleg nem gyerekfilm. Tele van véres jelentetekkel, meg egy kicsi horrorral (pl amikor a tündéreket megeszi a monsta)
Troll
Eléggé meglepett, hogy Oscart kapott a film. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy ki is a célcsoport, miután megnéztem. Gyerekfilmnek messze túl brutális, fantasynak elég light. Egy olyan furcsa keverék, ami felnõttek megdöbbentésére készült. Csak ennek nincs túl nagy piaca (hittem én <#nevetes1>).
De azért egyszer kis kellemes volt.

barnie1990
Szekeres Viktor most megnézheti,hogy kell normális kritikát írni!

Zene nélkül mit érek én?

Ahogy cateran mondta, egyszer nézhetõ (sok megszakítással), ugyanis számomra nem derült ki, mit is akarnak a filmbõl kihozni.
Viszont az utolsó pár másodperc nagyon tetszett, megkaptuk a bizonyítékot a másik világ létezésére.

Planescape Torment, Baldur\'s Gate 1-2, Starcraft, Warcraft 1-2, Omikron: The Nomad Soul, Discworld Noir, Fahrenheit és a feledhetetlen C64 és +4 játékok - turbók, fejbeállítás!

Nekem nem nagyon tetszett(1x nézhetõ kategória nálam)viszont a fauntól lepetéztem,azt eszméletlenül jól megcsinálták,illetve a kapitány figurája (miért mindig a "gonosz" a stílusosabb?)ami még tetszett..
sajoati
azert felhivnam a figyelmet arra, hogy akad jopar kegyetlen jelenet a filmben, amikrol a kamerat nem kapta el az operator... en mindesetre kisse meglepodtem, amikor (hogy ne legyen spoileres😊 valaki egy masvalakinak egy boros?uveggel sotetben/rossz fenviszonyok kozott ugyan, demajdhogynem premier planban addig verte, roncsolta az arcat, amig abbol egy massza nem maradt.

nem veletlen kapott R besorolast.

Endure, in enduring grows strong...

Amon: te kis pedofil 😊
Teppik Amon
jó film! <#eljen>
Pár év és nagyon jó (és szép) színésznõ lesz a fõszereplõ kiscsaj. Remélem sokat fogunk még hallani róla. <#eljen>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Ez szerintem egy tök jó kritika volt.
Lehet jobban járnánk ha eztán Zsellér Máté írná õket nem pedig Sz, Viktor?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nagyon jó film. Látszik, hogy kevés pénzbõl is lehet jó filmet forgatni remek színészekkel.