20
  • Lami
    Okoskodsz itt de nem tudsz te semmit. A Terabithia az egyszer nézhető kategória. A Narnia nem rossz film bár nem sose lesz a kedvencem. Ez pedig egy mestermű.
    Wittgennél az abszólút igazság. Ha valaki erre nem jön erre rá, nézze meg újra és a film végén nagyon figyeljen.
  • Tetsuo
    Nem.
  • Tinman #18
    "a Terabithiát még nem láttam (nincs felirat ;)"

Neked szinkoronosan már nem is jó?
  • Tetsuo
    A csaj télleg jó benne, télleg nem gyerekeknek készült és télleg 1x nézhető kategória. Nameg 100% h létezik a másik világ.
    A Narnia krónikái még ennél sokkal xarabb volt, a Terabithiát még nem láttam (nincs felirat ;) , amihez még lehet hasonlítani, az a Végtelen történet, na az 100x jobb volt anno (ma sajna már gyengécske a megvalósítás).
  • mainruler
    Jó látni, hogy vannak emberek, akik nem felejtenek...az idézetedre dondoltam...
  • Tinman #15
    Remekmű! És a vicc az, hogy másodjára már angol/magyar hanggal meg sem nézném, de az eredeti spanyollal bármikor :-)
  • Loverman
    jéé ezek a csókák mintha a doom 1-ből jöttek volna:D
  • DJ Boss
    "persze ki mit lát a filmben..."
    Tökéletesen egyetértek. Nekem pl. majdnem rosszul esett, h a végén a rendező gyakorlatilag nyitva hagyta a van-e-Föld-alatti-világ kérdést. Vívódtam magammal (mert én javíthatatlan fantáziaviláglakó lennék) hogy rosszul gondoltam volna végig? De megnyugodtam, h rám vín bízva, mit hiszek. Akár a K-Pax-ben. [Bár utóbbit a nyomorult magyar forgalmazók "A belső bolygó" alcímmel összebarmolták előre (szerencsére nem hallottam csak utána), nehogy már ne ők döntsék el, mi igaz v mi nem.]
    Visszatérve a Faunra, nekem kifejezetten tetszett. De nem egy kommersz darab, a kisebbségbe tartozom... :)
  • koschwarz
    szerintem a fügefa újravirágzása, a kapitány által megtalált kréta, a falra rajzolt ajtó, amit a házvezetőnő is lát, hogy az anyja jobban lesz az ágy alá rakott mandragórától, mind arra akarnak rávezetni, hogy igenis valóságos lehet a "mese". persze ki mit lát a filmben...
  • ray cokes
    A virág kinyílása szerinted nem bizonyítja, hogy nem csak kitalálta a világot, mint a Híd Terabithia földjére című filmben?
  • Wittgen
    A világ csak a kislány elméjében létezik. Oda menekül a való világ brutalitásai elől.
    Egyébként tényleg nem gyerekfilm. Tele van véres jelentetekkel, meg egy kicsi horrorral (pl amikor a tündéreket megeszi a monsta)
  • Troll
    Eléggé meglepett, hogy Oscart kapott a film. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy ki is a célcsoport, miután megnéztem. Gyerekfilmnek messze túl brutális, fantasynak elég light. Egy olyan furcsa keverék, ami felnőttek megdöbbentésére készült. Csak ennek nincs túl nagy piaca (hittem én ).
    De azért egyszer kis kellemes volt.
  • barnie1990
    Szekeres Viktor most megnézheti,hogy kell normális kritikát írni!
  • ray cokes
    Ahogy cateran mondta, egyszer nézhető (sok megszakítással), ugyanis számomra nem derült ki, mit is akarnak a filmből kihozni.
    Viszont az utolsó pár másodperc nagyon tetszett, megkaptuk a bizonyítékot a másik világ létezésére.
  • cateran
    Nekem nem nagyon tetszett(1x nézhető kategória nálam)viszont a fauntól lepetéztem,azt eszméletlenül jól megcsinálták,illetve a kapitány figurája (miért mindig a "gonosz" a stílusosabb?)ami még tetszett..
  • sajoati
    azert felhivnam a figyelmet arra, hogy akad jopar kegyetlen jelenet a filmben, amikrol a kamerat nem kapta el az operator... en mindesetre kisse meglepodtem, amikor (hogy ne legyen spoileres:) valaki egy masvalakinak egy boros?uveggel sotetben/rossz fenviszonyok kozott ugyan, demajdhogynem premier planban addig verte, roncsolta az arcat, amig abbol egy massza nem maradt.

nem veletlen kapott R besorolast.
  • Jack Bauer ahős
    Amon: te kis pedofil :)
  • Teppik Amon
    jó film!
    Pár év és nagyon jó (és szép) színésznő lesz a főszereplő kiscsaj. Remélem sokat fogunk még hallani róla.
  • Hoz_Hun
    Ez szerintem egy tök jó kritika volt.
    Lehet jobban járnánk ha eztán Zsellér Máté írná őket nem pedig Sz, Viktor?
  • Wittgen
    Nagyon jó film. Látszik, hogy kevés pénzből is lehet jó filmet forgatni remek színészekkel.