A Faun Labirintusa - Fantázián innen, valóságon túl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wittgennél az abszólút igazság. Ha valaki erre nem jön erre rá, nézze meg újra és a film végén nagyon figyeljen.
Neked szinkoronosan már nem is jó? <#wow3>#wow3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Narnia krónikái még ennél sokkal xarabb volt, a Terabithiát még nem láttam (nincs felirat 😉 , amihez még lehet hasonlítani, az a Végtelen történet, na az 100x jobb volt anno (ma sajna már gyengécske a megvalósítás).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tökéletesen egyetértek. Nekem pl. majdnem rosszul esett, h a végén a rendezõ gyakorlatilag nyitva hagyta a van-e-Föld-alatti-világ kérdést. Vívódtam magammal (mert én javíthatatlan fantáziaviláglakó lennék) hogy rosszul gondoltam volna végig? De megnyugodtam, h rám vín bízva, mit hiszek. Akár a K-Pax-ben.
Visszatérve a Faunra, nekem kifejezetten tetszett. De nem egy kommersz darab, a kisebbségbe tartozom... 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Planescape Torment, Baldur\'s Gate 1-2, Starcraft, Warcraft 1-2, Omikron: The Nomad Soul, Discworld Noir, Fahrenheit és a feledhetetlen C64 és +4 játékok - turbók, fejbeállítás!
Egyébként tényleg nem gyerekfilm. Tele van véres jelentetekkel, meg egy kicsi horrorral (pl amikor a tündéreket megeszi a monsta)
De azért egyszer kis kellemes volt.
Viszont az utolsó pár másodperc nagyon tetszett, megkaptuk a bizonyítékot a másik világ létezésére.
Planescape Torment, Baldur\'s Gate 1-2, Starcraft, Warcraft 1-2, Omikron: The Nomad Soul, Discworld Noir, Fahrenheit és a feledhetetlen C64 és +4 játékok - turbók, fejbeállítás!
nem veletlen kapott R besorolast.
Endure, in enduring grows strong...
Pár év és nagyon jó (és szép) színésznõ lesz a fõszereplõ kiscsaj. Remélem sokat fogunk még hallani róla. <#eljen>#eljen>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Lehet jobban járnánk ha eztán Zsellér Máté írná õket nem pedig Sz, Viktor?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...