Sütés, fõzés a konyhában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán csináltam már lasagne-t, pizzát. Na meg spagettit<#idiota>#idiota> Nehézségi szintjük a 10es skálán kb 3, de nekem elég :D
.: mobilize.hu :.
inkább megmaradok a színhúsnál ...
amúgy elmondjam hogy készítik ezeket a gyárban? :D
http://epica.nl
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
haverék szeretik..és még nem haltak bele...
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
most csináltam..jelenleg épp eszem :D

majd muattok képeket milyet tortákat tudok itthon csinálni és milyen pizzát:) ezt kettõ tudom a legjobban szerintem. és a családnak is izlik.
leírom a hawwai pizzám recepjét csak elõ kell kersenek a tésztareceptetés leírom XD
LöncsLipi 4fõ-re:
4 25dkg-os Pápai löncshúskonzerv
1 üveg Tolnai Vörösbor Zweigelt(félédes)
oliva olaj
só
bors
oregánó
delikát
vöröshagyma
császárszalonna
- a löncskonzervert kiskockára vágva pirosra pörköljöük (közepes lángon) a kis csíkokra vágott császár szalcsiva és az apóra vágott hagymával 1 olivaolajos nyeles lábasban.sülés közben só,bors, delikát és oregano izlés szerint.(én delikát és oreganot többet teszek bele mivel szeretem a fûszeres kajcsit)...óvatosan kevergetve..piritjuk tobább õket..majd 1dl bort ráöntünk..és még 1-2percig közepes lángon..majd 1 laza mozdulattal tányérra öntjük..tetejére petrezselyem..és sajt szorható..
kenyérrel és borral fogyasztható.
garantáltan jólakik az ember.
jóétvágyat :)
maj rakok be képet róla..
kezdek megéhezni :D
nagyrészt Jamie Oliver és Floyd könyveibõl lesve tanultam meg úgy ahogy kaját készíteni.
húsokhoz a bort imádom.
van olyan kaja amit magam találtam ki..és a haverok nagyon szeretik...
1fõ durván 300-350ft..és jólakik belõle..
+fav topik
szeretek enni és fõzni is..bár az alakomon ez nem látszik :(
nekem foznom kell magamnak mert itt (Dublin) nincs eheto kaja
es igen a leg jobb a fozes, jol laksz a fozes szagaval aztan a mosogatas szagaval, es mar nem birsz enni
ha lesz magyar bolt tenyleg akkor vegre fogok tudni fozni kicsit erdekesebb kajakat is
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
-the invisible-