FIA GT
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mér a szájbakúrt tótokhoz viszik, ááááááá
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
<#szomoru1>#szomoru1>
Oroszország helyett Dunaszerdahelyre jön/megy az FIA GT3 mezõnye augusztus 19-21-én! Valamennyire várható volt a bejelentés, de azért meglehetõsen furcsa döntés. Mindenesetre Walter Csabi már ismeri a pályát és mégiscsak a Csallóközben lesz a verseny! link
Most néztem meg Walter Csabáék versenyét. A 10. helyrõl indultak és… nem akarok spoilerezni. Nagyon nagy futam volt, tele elõzésekkel. Ajánlom mindenkinek! :)
Pénteken Walter Csabinak is kezdõdik a szezon. GT3 és GT1 Portimaoban. Szemléltetném a tavalyi és az idei Z4 GT3 közötti különbséget. Utóbbi enyhén combosabb. ;)

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Championship race most! live stream
Ma 16:45-tõl idõmérõ, szombaton 10:15-tõl quali race, 16:45-tõl pedig champ race. Szokásos makulátlan streamen lehet élõben követni az eseményeket.

Rengeteg oka lehet a dolognak, de hivatalosan egyikkel sem magyarázták. A legvalószínûbb, hogy senki se vállalta a 2. csapat indítását. Az is csoda volt, hogy tavaly összehozott Altfrid Heger egy saját alakulatot és még szégyent se vallott vele. A Maserati se nagyon erõltethette az indulást, márpedig tisztességes támogatást nyújtott eddig minden évben. A harmadik, hogy nem tenne jót a bajnokságnak, ha sorozatban hatodjára is a Maserati lenne a bajnok. Már csak az a kérdés, hogy akkor miért nem nevez helyettük a Saleen, amikor õk is legyártották a 2010-es kit-et.
maser miért nincs ? :O
A hétvégén Abu Dhabiban kezdõdik a GT1-es világbajnokság 2011-es idénye. Sajnos Maserati nélkül. Az FIA ma hozta nyilvánosságra az évadnyitó rajtlistáját, amirõl még mindig hiányzik két Corvette. link Érdekes, hogy a DKR-t új nevezõként említik, pedig tavaly õk futtatták a Mad-Croc csapatot.
<#worship>#worship>
Változatlan összetételben áll rajthoz idén is a Need for Speed By Schubert Motorsport csapata az FIA GT3-as sorozatban. Vagyis Walter Csaba idén is odacsaphat a Porschéknak, Lamorghiniknek, Corvetteknek és immár McLareneknek és Mercedes SLS-eknek is! Kilátásban van a Nür és Spa 24 órás futamon való indulás is 3-3 autóval. Reméljük a 3x3-as felállásba idén már befér Csabi is. link

Sajnos még itt nem fog indulni...
http://www.youtube.com/v/L4t1GRkqGfc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
...csak a 24 órás Nürburgring -en.
...csak a 24 órás Nürburgring -en.
nyáron egy autósjátékhoz ilyet csináltak, szerintem sokkal jobban néz ki :D

Nem sok info van róla, de készül...
McLaren MP4-12C GT3 Racing
http://www.sportauto-online.de
2011-ben még fejlesztgetik a McLaren a CRS Racing -el közösen, de néhány GT versenyen elindul.
Talán 24 órás Nürburgring, LeMans ?
McLaren MP4-12C GT3 Racing
http://www.sportauto-online.de
2011-ben még fejlesztgetik a McLaren a CRS Racing -el közösen, de néhány GT versenyen elindul.
Talán 24 órás Nürburgring, LeMans ?
Nem friss hír, de akkor már ezt a "szépséget" is belinkelem. :)
New Stratos GT2: Rallye-Legende für die Rennstrecke .
A Stratos belép a GT2-be.?!
http://www.sportauto-online.de/
(4,3L Ferrari-V8, 510 PS (Ferrari 430 Scuderia-Chassis), 1.240 kg.)

New Stratos GT2: Rallye-Legende für die Rennstrecke .
A Stratos belép a GT2-be.?!
http://www.sportauto-online.de/
(4,3L Ferrari-V8, 510 PS (Ferrari 430 Scuderia-Chassis), 1.240 kg.)

Ha külcsín alapján kéne dönteni, akkor a Porsche a nyerõ. De nem eszik olyan forrón a kását. :D
<#worship>#worship>
Minden futamon pontot szerezve a Vitaphone Maserati csapat párosa, Andrea Bertolini és Michael Bartels hódította el az FIA GT1-es Világbajnokságának elsõ bajnoki címét. A csapat bajnoki cím is a németekhez került, míg a konstruktõri trófeát az Aston Martin vihette haza. A szezonzáróról az M2 vasárnap esti Motorsport magazinjában számol be, amit az M1-en hétfõ késõ este megismételnek. A szezon rövid értékelése az Endurance Info oldalon. Nagy felbontású képek a Maserati Corse oldalán, a szeon összes futama felvételrõl itt tekinthetõ meg.

GT1-el zárul a motorsport szezon. A TC2000-el a nyomában, az argentín San Luisban int búcsút a 2010-es évnek az FIA legfiatalabb világbajnoksága. A Vitaphone Maserati párosát (Andrea Bertolini, Michael Bartels) már csak az Aston Martint hajtó Tomas Enge és Darren Turner érheti be, amihez nem kevés szerencsére is szükségük lesz. Miután Brazíliában a listavezetõ Maserari csapat hazai pilótákkal felvértezett második számú egysége versenyben elõzte meg Enge-éket, hasonló trükkre készül Dave Richards csapata és a Formula 1-be ácsingózó, argentín José Maria Lopezt ültetik a hátvéd Stephan Mücke mellé. Az utóbbi évtized - véleményem szerint - legjobb újonnan épített versenypályáján nem kevés izgalomra számíthatunk, ahogy azt már meg is szokhattuk a sorozat eddigi futamain. Idõmérõ ma 21:15-kor, futamok vasárnap 13:15-kor és 17:25-kor a GT1 TV-n!
Na a két bajnokesélyes Mutsch és Kechele jól elintézte egymást. <#nyes>#nyes>
<#eljen>#eljen>
A hétvégén Interlagosban parádézik a mezõny! Ma 17:30-kor quali race, holnap 18:00-kor champ race. live stream
Richard Westbrook az Isten! Valamelyik elõzését tuti kiteszem poszternek a falra. <#idiota>#idiota>
Na már tiszta a dolog. Nem töltötték le a kötelezõ pit-stop idõt a boxban. 1 mp-es stop&go-t kaptak érte. Egy gyõzelembe került. <#nemtudom>#nemtudom>
Megint volt vmi gebasz. 5 perccel a vége elõtt még 13. volt Csabi, de aztán csak játszadozott a mezõnnyel. 2 kiállással is bejöttek 6-nak.
Kezdõdik a GT3 2. menet...
Megnéztem a GT3-as elsõ futamot. Ez hihetetlen. Walter Csabiék életét is folyton a defekt keseríti. Dobogó helyett 12. hely. De érdemes megnézni, Csabi hogy intézte el a Ferrarit a 4. helyért. :D Tekerjetek a 36. perchez a "qualifying race" videóban.
naggyon komoly volt a gt1
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Mekkora a GT1! Ilyen darálót még életemben nem láttam! Komolyan!
Basszák meg a portugálok! Helyi idõ szerint szokták kiírni a kezdést én meg átszámoltam CET-re. <#confused>#confused>
aztakurva az utolsó 5 perc mekkora kemény volt
Most van 14 -tõl a gt3.
Véget ért a 2 hónapos nyári szünet a GT3-ban, amit Claudia Hürtgen és Walter Csaba a pontverseny 3. helyén vészelhetett át. A hétvégén jön Portimao, egy hónap múlva meg az idényzáró Zolder. Csabiék egy 7. és 12. rajhelyet szereztek a futamokra, és ezúttal már Csabi futotta a jobb idõt. Elsõ futam élõben itt 15:00-tól, a GT1-esek meg itt 18:15-tõl. A hétvége motorsporteseményeirõl itt találtok egy listát. Hajrá Magyarok!
Hungaroringen meglett tapsolva :))
Rohadt jó futamokat rendeznek Paul Ricardon. Elsõ futamon Csabiéknak sikerült magukat tartani az élmezõnyben a másodikon viszont a 25. (utolsó) rajthelyrõl olyat prezentáltak, hogy nem gyõztem visítozni. :D Itt lehet pótolni a lemaradást. <#wink>#wink>
3 betli (rajtnál kiugró Audi bõdületesen mocsok bodicseke, utolsó körös defekt és egy zseniális esõ-taktikát rombadöntõ mégzseniálisabb Ferrari roham) után minden összejött és megszületett a BMW, Schubert Motorsport, Claudia Hürtgen és Walter Csaba elsõ FIA-GT3-as gyõzelme! Hatalmas gratuláció a srácoknak!
<#worship>#worship>
Megvan az elsõ gyõzelem!
Oldal 1 / 6Következő →