294
-
#294 Blancpain Endurance Series - Monza
stream -
#293 FIA GT1 Navarra stream -
Akey #292 FIA GT1 World Championship Nogaro 2. futam 14:15-kor! stream -
#291 mér a szájbakúrt tótokhoz viszik, ááááááá -
Szabi1991 #290 -
Akey #289 Oroszország helyett Dunaszerdahelyre jön/megy az FIA GT3 mezőnye augusztus 19-21-én! Valamennyire várható volt a bejelentés, de azért meglehetősen furcsa döntés. Mindenesetre Walter Csabi már ismeri a pályát és mégiscsak a Csallóközben lesz a verseny! link -
Akey #288 Tegnap Csabiék 16-ról 6-ra jöttek fel. Ma 12:15-től 10-ről rajtolnak. Aki a WTCC mellett elbír ezzel is, az 12:45-től itt vagy itt nézheti meg a második futamot. -
#287 Ők azok:) Mire a Csabát megértettem így külföldiül mondva...
Grat nekik! -
#286 Ők mennek a fekete #7-es bmw-vel, vagy mást nézek?:D -
#285 Most néztem meg Walter Csabáék versenyét. A 10. helyről indultak és… nem akarok spoilerezni. Nagyon nagy futam volt, tele előzésekkel. Ajánlom mindenkinek! :) -
Akey #284 Pénteken Walter Csabinak is kezdődik a szezon. GT3 és GT1 Portimaoban. Szemléltetném a tavalyi és az idei Z4 GT3 közötti különbséget. Utóbbi enyhén combosabb. ;)
-
#283 FIA GT1 2011 Round02 Zolder Race01
nem tudom meddig marad fenn -
Akey #282 Championship race most! live stream -
#281 mindjárt kezdődik a quali verseny, link -
Akey #280 Ma 16:45-től időmérő, szombaton 10:15-től quali race, 16:45-től pedig champ race. Szokásos makulátlan streamen lehet élőben követni az eseményeket.
-
Akey #279 Rengeteg oka lehet a dolognak, de hivatalosan egyikkel sem magyarázták. A legvalószínűbb, hogy senki se vállalta a 2. csapat indítását. Az is csoda volt, hogy tavaly összehozott Altfrid Heger egy saját alakulatot és még szégyent se vallott vele. A Maserati se nagyon erőltethette az indulást, márpedig tisztességes támogatást nyújtott eddig minden évben. A harmadik, hogy nem tenne jót a bajnokságnak, ha sorozatban hatodjára is a Maserati lenne a bajnok. Már csak az a kérdés, hogy akkor miért nem nevez helyettük a Saleen, amikor ők is legyártották a 2010-es kit-et. -
Szabi1991 #278 maser miért nincs ? :O -
Akey #277 A hétvégén Abu Dhabiban kezdődik a GT1-es világbajnokság 2011-es idénye. Sajnos Maserati nélkül. Az FIA ma hozta nyilvánosságra az évadnyitó rajtlistáját, amiről még mindig hiányzik két Corvette. link Érdekes, hogy a DKR-t új nevezőként említik, pedig tavaly ők futtatták a Mad-Croc csapatot. -
Szabi1991 #276 -
Akey #275 Változatlan összetételben áll rajthoz idén is a Need for Speed By Schubert Motorsport csapata az FIA GT3-as sorozatban. Vagyis Walter Csaba idén is odacsaphat a Porschéknak, Lamorghiniknek, Corvetteknek és immár McLareneknek és Mercedes SLS-eknek is! Kilátásban van a Nür és Spa 24 órás futamon való indulás is 3-3 autóval. Reméljük a 3x3-as felállásba idén már befér Csabi is. link
-
zoltang #274 Sajnos még itt nem fog indulni...
...csak a 24 órás Nürburgring -en. -
Szabi1991 #273 nyáron egy autósjátékhoz ilyet csináltak, szerintem sokkal jobban néz ki :D
-
zoltang #272 Nem sok info van róla, de készül...
McLaren MP4-12C GT3 Racing
http://www.sportauto-online.de
2011-ben még fejlesztgetik a McLaren a CRS Racing -el közösen, de néhány GT versenyen elindul.
Talán 24 órás Nürburgring, LeMans ? -
zoltang #271 Nem friss hír, de akkor már ezt a "szépséget" is belinkelem. :)
New Stratos GT2: Rallye-Legende für die Rennstrecke .
A Stratos belép a GT2-be.?!
http://www.sportauto-online.de/
(4,3L Ferrari-V8, 510 PS (Ferrari 430 Scuderia-Chassis), 1.240 kg.)
-
#270 Nem tudom ide jár-e, de a 2011-es ALMS Lambó üt!
Több kép itt! -
Akey #269 Ha külcsín alapján kéne dönteni, akkor a Porsche a nyerő. De nem eszik olyan forrón a kását. :D -
zoltang #268 Új jövő évi, 2011-es, GT2 kategóriás Porsche RSR:
http://www.speedweek.de/
-
zoltang #267
Ferrari testet neuen 458 GT2
http://www.speedweek.de/
Bár még csak ALMS-t írnak... -
Szabi1991 #266 -
Akey #265 Minden futamon pontot szerezve a Vitaphone Maserati csapat párosa, Andrea Bertolini és Michael Bartels hódította el az FIA GT1-es Világbajnokságának első bajnoki címét. A csapat bajnoki cím is a németekhez került, míg a konstruktőri trófeát az Aston Martin vihette haza. A szezonzáróról az M2 vasárnap esti Motorsport magazinjában számol be, amit az M1-en hétfő késő este megismételnek. A szezon rövid értékelése az Endurance Info oldalon. Nagy felbontású képek a Maserati Corse oldalán, a szeon összes futama felvételről itt tekinthető meg.
-
Akey #264 GT1-el zárul a motorsport szezon. A TC2000-el a nyomában, az argentín San Luisban int búcsút a 2010-es évnek az FIA legfiatalabb világbajnoksága. A Vitaphone Maserati párosát (Andrea Bertolini, Michael Bartels) már csak az Aston Martint hajtó Tomas Enge és Darren Turner érheti be, amihez nem kevés szerencsére is szükségük lesz. Miután Brazíliában a listavezető Maserari csapat hazai pilótákkal felvértezett második számú egysége versenyben előzte meg Enge-éket, hasonló trükkre készül Dave Richards csapata és a Formula 1-be ácsingózó, argentín José Maria Lopezt ültetik a hátvéd Stephan Mücke mellé. Az utóbbi évtized - véleményem szerint - legjobb újonnan épített versenypályáján nem kevés izgalomra számíthatunk, ahogy azt már meg is szokhattuk a sorozat eddigi futamain. Időmérő ma 21:15-kor, futamok vasárnap 13:15-kor és 17:25-kor a GT1 TV-n! -
Akey #263 Na a két bajnokesélyes Mutsch és Kechele jól elintézte egymást. -
Szabi1991 #262 -
Akey #261 A hétvégén Interlagosban parádézik a mezőny! Ma 17:30-kor quali race, holnap 18:00-kor champ race. live stream -
Akey #260 Richard Westbrook az Isten! Valamelyik előzését tuti kiteszem poszternek a falra. -
Akey #259 Na már tiszta a dolog. Nem töltötték le a kötelező pit-stop időt a boxban. 1 mp-es stop&go-t kaptak érte. Egy győzelembe került. -
Akey #258 Megint volt vmi gebasz. 5 perccel a vége előtt még 13. volt Csabi, de aztán csak játszadozott a mezőnnyel. 2 kiállással is bejöttek 6-nak. -
zoltang #257 Kezdődik a GT3 2. menet... -
Akey #256 Megnéztem a GT3-as első futamot. Ez hihetetlen. Walter Csabiék életét is folyton a defekt keseríti. Dobogó helyett 12. hely. De érdemes megnézni, Csabi hogy intézte el a Ferrarit a 4. helyért. :D Tekerjetek a 36. perchez a "qualifying race" videóban. -
#255 naggyon komoly volt a gt1