19
  • RaulwakY
    így van nemhiába "adnék neki":)-mellesleg meg nem érdemes ilyenekell foglakozni mert egyértelműen nem lehet a miénk csak valami gazdag p*csé:s - mind1 majd következő életemben:D
  • koleeee
    emmának szép az arca és jó csaj aki nem igy gondolja az hülye már bocsánat de ez tény.....
  • RaulwakY
    Mellesleg sztem is jó csaj de eszméletlenül elvette az eszem de - bomba színész is azért mellette XD
  • mate95
    boldog névnapot emma
  • mate95
    úgyhogy bassza meg minden köcsög aki azt monnya hogy rossz sdzínész a kurva életbe
  • mate95
    sztem jó csaj és jó színész is
  • GVG
    ja az még nem is volt filmben
    de könyvben is kimaradt...már utáltam hogy Harry mindent túlél :P
  • GVG
    hát nemtudom, nekem az ötödik rész is kimaradt:S
  • GErYkE83
    Én örülök neki, hogy a jól megszokott arcok viszik végig a storyt! Hajrá!
  • Librarian
    Én is csak annyit tudok mondani, mint a cikk és a többi hozzászóló... Ki nem látta ezt előre? :-)P
  • Morden23
    "Hiába no, kevés volt az elsőre felajánlott 4 millió font."

Nem az a kérdés, hogy kevés-e, vagy sok-e, hanem az, hogy mennyit ér meg nekik a dolog.
    Ha ugyanannyi munkáért kereshetek több pénzt is, akkor hülye leszek nem élni a lehetőséggel.

4 millió font sok pénz, de 4+ millió font még több pénz :)
  • moRtiZ
    Akkor menj el bulvársajtósnak, jól meg leszel fizetve. :D
  • Wittgen
    Amekkora frencsájsz lett, meg amennyit hoz, nem gondolod, hogy a színészek szemét rongyos 250e fonttal szúrják ki részenként? Ez a 3,9 milla reális egy ilyen sikeres produkció gyerekszereplőjének gázsijakor a mai árakat figyelembe véve.
  • kandeláber
    Meglehetősen rosszindulatú maga a cikk is, és persze a reakciók is. Honnan lett véve az a 3,9 millió, a Blikkből? Mert itt forrásként egy régebbi, ugyancsak semmiféle hiteles forrással alá nem támasztott cikk van megadva. Ilyen híreket én is ki tudok találni.
  • Toughtful
    "Senki nem írta volna alá hét filmre, az rengeteg év, talán eleve gyerekként nem is tehették volna meg. Mindenesetre én úgy érzem, ez egyfajta "adtok ti még többet is" hozzáállás, és nem komoly. Szomorú, hogy unja, de igazából amit a filmben mutat, az eléggé... felemás, én nem hiszem, hogy ezek után Julia Roberts-et megszégyenítő szerződéseket írhatna alá a 'hölgy'. Szóval lesz ebből 4 milla, aztán hirtelen Ruperték újra kibékülnek (már látom is: "Sokat beszélgettünk az eddigi időkről, és úgy gondoljuk, együtt vágtunk bele, együtt kell befejeznünk. Emma marad.") és mindenki boldog lesz."

Kísérteties :D
  • Wittgen
    ...ki gondolta volna...
  • Loverman
    a tipikus "fussak még 1 kört h ne tűnjek ribinek?" esete
  • xido
    tudta jól,hogy a rajongók meglincselnének bárkit,aki elfordulna a többi résztől..bírják ezt ki,nyafkák:))
  • djukel
    A kis ribanc igy akart a reflektorfénybe kerülni, hogy hagyta magat kérlelni.