Resistance: Fall of Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
A második részt most kezdtem el, na az ég és föld már, de az egy másik stoy már..
próbáltam egszer multiban, voltunk vagy 8-an, de term. nem éltem sokáig :)
majd hátha lesz egy pár olyan ember, aki nem annyira zsilett, hogy elvegye a multitól a kedvem
egyébként jó játék, nekem bejön
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Én most próbáltam ki ezt a játékot egy havernál és rendkívûl tetszett. A sztori szerintem egész jó, talán kicsit kötött, de én még így is nagyon élveztem.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
ez így van?
Elõre is köszöböm a segítségeteket
Csakszi
állítólag,csakhogy tudd,nagyon középszerû lett,semmi extra benne.
Hogy voltak képesek egy ilyen ótvar játékot piacra dobni mint a FNR3 ?
Állítólag a Fifa street2-t is kiakarják dobni?
Nekem az megvolt PS2-n,úgy eladtam mint a szél....az EA-nél bekaphattyák az összes f*****!
Azért van fény az alagút végén,az Assasin creed elég erõs lesz,meg a Brothers in Arms: Hell's Highway:ugral
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Szóval az agyonhipe-olt next-gen marketing szöveg nem mindig igaz és nem kõõõ elhinni... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A Virtua tenis2 is metál volt annak idején.
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A Virtua tenis majdnem tökéletes,és az F1 is nagyon jó lett.
A FIFA09-tõl remélem lebabázok,örülnék ha az EA-nél komolyan vennék a fejlesztéseket.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
-Resistance 70%
-FNR3 50%
-Virtua tenis3 95%
-F1 90%
-Motorstorm 70%
-Def Jam Icon 70%
Hatból kettõ bejött,vólt veszteség :(
Remélem a MOH:Airborn mán jó lesz >(
Ennél már csak a FNR3 gázabb,az elég durva mikor robotszerûen összecsuklanak a KO-nál,kicsit többet várna az ember egy PS3 játéknál,de elig van különbség...de jó hogy nem adtam még el a PS2-t bázz.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Választ elõre is köszi .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Egyébként ma fejeztem be a játékot, a vége felé van egy-két olyan minõségû pálya, hogy az ember a haját leteszi. Mikor hóviharban egy tíz emeletes Stalker-t vezetve küzdünk egy nálunk hússzor nagyobb Góliath-al, az valami hihetetlenül brutális!!! Iszonyú hosszú játék, ráadásul az Insomniac régi jól bevált módszere alapján újabb végigjátszásnál újabb fegyvereket ad be (asszem 6 darabot).
Online a játék ver minden eddigi FPS-t (eddig a Killzone volt számomra az unikum, azzal nagyon sokat játszottam), itt 40 ellenfél ellen játszahtunk a legváltozatosabb játékmódokban. Ráadásul karakterünk fejlõdik, egyre vadabb kinézeteket választhatunk. Telitalálat!
Egyszóval aki szereti az FPS-eket és a jó online játékot, semmiképp ne hagyja ki.
Ja, én is tudom fikázni a Lost Planetet, bár még nem láttam. Séróm égnek áll az ilyen emberektõl. <#csodalk>#csodalk>
Ezt inkább majd 1-2 év távlatából döntsük el. <#kacsint>#kacsint>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360