52
A legújabb PS3-as FPS!
-
#12 Így visszaolvasgatva jól hangzik, csak ez a szörnyes dolog nem kellene bele ;) -
#11 szrntm überállat egy játék... -
#10 Hát...majdnem. Itt az elejétől kezdve jönnek a szörnyek (chimerák), akik valójában emberek. Ez persze csak később derül ki, de már a sztori miatt is érdemes végigjátszani. -
#9 nem ez van a média márktos ps3-ba (ott játszottam vmilyen fps-el ps3-on) -
#8 amúgy megnéztem a videókat és olyasmi ez mint anno a return the casttle először szimpla háborús aztán fokozatosan átvált szörnyes izévé -
#7 mit vársz egy CSéstől -
#6 Akkor helyesbítek: egyelőre a legjobb.
Egyébként ma fejeztem be a játékot, a vége felé van egy-két olyan minőségű pálya, hogy az ember a haját leteszi. Mikor hóviharban egy tíz emeletes Stalker-t vezetve küzdünk egy nálunk hússzor nagyobb Góliath-al, az valami hihetetlenül brutális!!! Iszonyú hosszú játék, ráadásul az Insomniac régi jól bevált módszere alapján újabb végigjátszásnál újabb fegyvereket ad be (asszem 6 darabot).
Online a játék ver minden eddigi FPS-t (eddig a Killzone volt számomra az unikum, azzal nagyon sokat játszottam), itt 40 ellenfél ellen játszahtunk a legváltozatosabb játékmódokban. Ráadásul karakterünk fejlődik, egyre vadabb kinézeteket választhatunk. Telitalálat!
Egyszóval aki szereti az FPS-eket és a jó online játékot, semmiképp ne hagyja ki. -
#5 ...mondja ezt egy olyan ember, aki valószínűleg csak képeken látta. Vagy még ott sem.
Ja, én is tudom fikázni a Lost Planetet, bár még nem láttam. Séróm égnek áll az ilyen emberektől. -
#4 "a konzoltörténelem egyik legjobb FPS-éről! "
Ezt inkább majd 1-2 év távlatából döntsük el. -
#3 Ez az egyik gém ami miatt nemhogy PS3-at, de egy sajtos tallért sem vennék. -
#2 én nemtok véleményt mondani,de ha megjelenne 360-ra mondanék?
ez az egyik gém,ami miatt ps3-at is vennék -
#1 Eszmecsere, vélemények, képek, linkek a konzoltörténelem egyik legjobb FPS-éről!