26
-
Yv@n #26 Abszoult nem meglepő, hogy egy adott szoftvert OS-hez igazítanak. Lásd vista aero felületet-re írt szoftokat harmarosan. Az OS feladata a hw erőforrások kezelése, feladat ütemezés stb... Nem az, hogy egy bizonyos programot jól futtasson. Nehogy már a farok csóválja a kutyát :) -
#25 SG-n nem szokták törölni a cikkeket ilyen miatt, inkább jön egy másik hír, melynek címe "Mégsem csúszik a Leopard". Ennek annyi előnye van, hogy könnyebb elérni a hozzá tartozó témát:) -
#24 Meg mindig elerheto a cikk?
Eleg erdekes, mivel azota mar cafoltak ezt a pletykat. Az Apple tovabbra is TAVASSZAL tervezi kiadni a Leopard-ot.
-
#23 Úgy tudom pont a CS3 lesz az, ami kihasználva az új OSX egyik javítását gyorsabban fut majd, mint elődjén. -
Wittao #22 De ha egy bizonyos oprendszerhez optimalizálják, az már nem érdekes ????? :) :) :) Jó hozzáállás... -
Wittao #21 Szerintem nagyobb a valószínűsége egy épkézláb hírnek, ha az adja ki, akiről szól... Tudtommal Cupertino-ban van a központ. Az pedig messze van Tajvantól...
JAh, és érdekes módon az Apple cáfolta ezt a hírt, szóval NO COMMENT :) -
Yv@n #20 Apple-nál 1bizonyos szoftverhez optimalizálják az OS-t? Érdekes :) -
BStage #19 "Most jön ki az Adobe CS3, inkább arra optimalizálnak még a srácok szerintem. "
oprendszert optimalizálni felhasználói programra? jóvicc... -
beef #18 Mert ugye Tajvanon csak alulinformált semmihez sem értő emberek vannak? ;) -
Wittao #17 "Tajvani források szerint" ... azt hiszem ennyit elég is elolvasni a cikkből, és már lehet következtetni a hírértékre :)
Szerintem egyébként a VISTA lenne az utolsó, ami miatt az OSX 10.5-öt csúsztatnák... (meg mi lehet az a Vistás dolog, ami miatt fél évet kell csúsznia az oprendszernek)
Most jön ki az Adobe CS3, inkább arra optimalizálnak még a srácok szerintem. -
csorfab #16 Yooo! Go-go SG! -
Power #15 Jogos, a vista miatt nem lenne értelme csúszni.
-
Power #14 Miért nem? Volt már, hogy 2 évet csúszott egy új os-sel. -
#13 Ha jól tudom amúgy az apple cáfolt és azt nyilatkozták hogy tavasszal itt lesz.
Forrás -
dez #12 Aha, amikor éppen a tahó és a zseni kezetfog. -
fourgee #11 Helló moderátor(ok)!
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges lenne-e egy olyan megoldás, hogy a regisztrációnál meg lehessen adni, hogy valaki akarja-e látni a cenzúrázott részeket, vagy nem? Vagy az ilyen hozzászólásokat nem is látjátok?
"A cég maga is komoly reményeket fűz a közeledéshez és arra építenek, hogy az egyidejű használattal a PC-felhasználók egy komoly hányadát át tudják csábítani."
Hát nekem időnként megfordult a fejemben hogy beszerzek egy Mac Mini-t, de eszem ágában sem lenne Windowst telepíteni rá :). Azért egy dolgot megnéznék. Ha lenne még igazi Amiga, akkor azon hogyan futna a MacOS. Egyik haverom a 90-es évek közepén egy 50MHz-es még igazi Motorola processzoros 1200-es Amigáján jobban ment emulálva a MacOS, mint a hasonló hardverrel ellátott Mac-en. -
AranyKéz #10 "Tőlünk magyaroktól nem áll távol a zsenialitás sem"
Dehogynem áll tőlünk távol a zsenialitás. Általában el szokott húzni nyugatra. Ott nem gáncsolják lépten-nyomon. -
#9 Tőlünk magyaroktól nem áll távol a zsenialitás sem, és hát dolgok kéz a kézben járnak. -
TH448 #8 Jejj, egyből 3 hozzászólás törölve. :) Vkik naon kultúráltak lehettek megint.
Ami engem illet, nem vagyok hanyattesve a leopard újításaitól, és ha még ennyit csúsznak is vele, akkor meg főleg nem, a végén még az lesz, hogy az ms hibája... -
intrex #7 Nyilván a BootCamp miatt nem fog csúszni a Leopard, hiszen ahogy Asysoft is mondta, már most műxik a Vista az OSX alatt (mellett). Fél éves csúszást amúgy sem tudok elképzelni a Apple-ről. Ha ezt megtenné, ugyanabba a siralomvölgybe kerülne, mint ahol most a microsoft van. -
archkoven #5 Tőlünk magyaroktól sajnos nem áll messze a tahóság. Elég csak benézni külföldi fórumokba: normális beszélgetés folyik amíg be nem talál oda pár tuskó magyar és magyarul írogat orbitális trágárságokat. Szoktak próbálkozni angolul is trágárkodni hazánk dicső fiai, de azzal hamar nevetség tárgyává válnak, köszönhetően a siralmas nyelvtudásuknak. -
#2 Nyeh, ez nem jó hír. Várom már eléggé, ehhez képest ez a Vistás kifogás több mint zavaró... -
#1 Ha a csúszás igaz is, akkor sem a Vista miatt van (mostani BootCamp-el is megy a Vista). Egyébként kíváncsi leszek azokra a nagy újításokra, mi az, amit el kell titkolni az MS elől, nehogy "ellopja" (ugye Instant Search/Sidebar a 2003-as PDC-s Longhorn-ban is volt).