Assassin's Creed és Alan Wake - az "A" betû hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A maffiához majd összel jöhet szóba, vagyis augusztus 27.-étõl.
Valóban? Ezt én nem tudtam, én úgy tudtam, hogy újfent a Remedy csinálja. Akkor remélem, valaki észbekap, és összehoz egy méltó folytatást a Mafia címû játékhoz is!!!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Remendy->Remedy<#ejnye1>#ejnye1>
a Max Payne 3-at már fejlesztik, csak éppen egy másik csapat.
nem halt meg. viszont egyre szomorúbb lett<#miaz>#miaz>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Nem úgy volt vége a Max Payne 2-nek, hogy meghalt a végén? Végigjátszottam vagy 4x, de nem emlékeszem a befejezésre...<#falbav>#falbav>
LOL, akkor a "nagy titokra" most fény derül: A(!!!)ssassin's Creed és A(!!!)lan Wake! Utóbbit bizti jó lesz, de nekem betartsa a tisztelt fejlesztõgárda a korábbi ígéretét, miszerint az Alan Wake után elkezdik fejleszteni "esetleg" a Max Payne 3-at...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Mindkettõ címében van "a" betû. vagy valami ilyesmi
mondjuk azt sem értem h egy tps meg egy kalandjáték mit keres 1 kategóriában.. akkor legyen 1 cikk a stalker és a supcom összehasonlításáról is, kb annyira van távol a 2 téma.
tps - third person stabber? :)
Ebben azért biztosak nem lehetünk, amit a demo videóból látni, az egy elõre lerendezett, megbeszélt dolog, s igen rövid ahhoz, hogy a játékot teljes valójában megítéljük. No persze, ha olyan lesz (illetve lesz olyan jó), mint az új PoP második harmadik része (amire van esély, nem is kicsi, a fejlesztõcsapatot tekintve), az nekem már elég. :)
Ebben azért biztosak nem lehetünk, amit a demo videóból látni, az egy elõre lerendezett, megbeszélt dolog, s igen rövid ahhoz, hogy a játékot teljes valójában megítéljük. No persze, ha olyan lesz (illetve lesz olyan jó), mint az új PoP második harmadik része (amire van esély, nem is kicsi, a fejlesztõcsapatot tekintve), az nekem már elég. :)
nem azért, de az Assassin's creed nem sokban fog különbözni a PoP 3-tól, nem írhatja át nagyon az tps fogalmát. alan wake-et meg inkább kalandjátéknak mondanám, mint pl Syberia.
mind a kettõ ígéretes darab,és végre reméljük a sok fecsegés "felejtsük el a lineáris játékmenetet|minden hatással lesz mindenre,és mi irányítjuk a története" szavak mögött végre tartalom is lesz(személyes vélemény:assasin creed jobban bejövõs ,az átdöfõs kép faja:D)
Sajnos nem játszottam vele, de nem is azt próbáltam mondani hogy egyáltalán semmi jó játék nem jött ki csak azt, hogy aránytalanul kevés :) Remélem igy már értjük egymást.
Fahrenheit nagyon jó volt, a története még jobban lekötött, mint a Max Payne-é, és az szerintem elég nagy szó. :)
Egyedül annyi baj volt vele, hogy nagyon "konzolos" volt, de hangulatban, és történetben túlszárnyal bármit.
Egyedül annyi baj volt vele, hogy nagyon "konzolos" volt, de hangulatban, és történetben túlszárnyal bármit.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.
chatran: ÍGY VAN:)
A Fahrenheit-el játszottál már? Ez 2005-ben jött ki és nevezhetjük igazán formabontónak.
Na ezek már játékok. Végre a 2007-es év eljövetelével kezdenek megint formabontó játékok készülni. Egyébként elég silány volt szerintem az elmult 2 év játék szempontból. SP játékkal nem is nagyon játszottam ez idõ alatt mert nem volt mivel.
Én meg mindkettõt már jó ideje. :)
A Havoc meg tényleg fizikát szimuláló motor, nem sok köze a megjelenéshez. :)
A Havoc meg tényleg fizikát szimuláló motor, nem sok köze a megjelenéshez. :)
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.
Assasin's creed rulez!
(kár hogy xbox360-ra és ps3-ra jön csak:()
(kár hogy xbox360-ra és ps3-ra jön csak:()
A türelem rozsdát terem.
En Alan Waket varom!
Az mien zsir jatek is lesz!
Az mien zsir jatek is lesz!
erre a hétvégére Stalker cikket vártam:)
biztos a fizikai világra gondolt <#wilting>#wilting>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"A tartalomhoz a tökéletes körítést a Havoc-motor adja, amely káprázatos világot varázsol elénk."
Inkább káprázatos fizikát, nemde?
Inkább káprázatos fizikát, nemde?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
várjuk türelemmel :)
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...