19
-
GErYkE83 #19 Szeretem az itt jelenlévő mindentlátó embereket! Ki sem jött a film, de már rakás szar, gagyi , unalmas, fos etc... vicc -
#18 Most erre mit mondjak?
Nemtom eli roth mit szeretne elérni ezel a filmel de ez úgy bárgyú ahogy van.
Jó emlékszem mikor kijött a motel hogy roth bácsi ezt modnta: "sokkal durvább mint a fűrész.2 midnentekintetben ütni fog...." háááááát nemtom....arról még nem hallot eli bácsi hogy TÖRTÉNET? Mer a motel-nek még az sem volt az első fél óra egy nagyon eltúlzot mármár én érzem kínosnak nevezhető gagyi amcsi pite utánzás....de mikor elkezdődik a mészárlás hááát....hol itt a motiváció? Hova kerültek ezek oda miért ki hogyan? Nekem ne mondja senkisem hogy a fűrészben nem magyarázták el hogy jigsaw miért is fogja be ezeket a kétes embereket és mért teszi ki ilyen helyzetekben.
Jó értem én eli-t hogy a 80-as évekbeli slasher horror-t akarja visszahozni de milyen áron? Nem azé de ehezképest a freddy vs jason egy igazi kincs! Igazi retro feelinget hoz a motel pedig...háát...semmit szószerint.
Egyébként kicsi felmérést végeztem "mégis kinek tetszik a motel?" és meglepődtem az eredményem hogy a legtöbbjük 12 éves alig látott horrorfilmes palánta.... -
Librarian #17 A világ legrosszabb filmje a House of the Dead 2 volt!!!! :DDD
Mondjuk úgy is ültem neki, hogy ez a világ legrosszabb filmje lesz... :-)p -
#16 A gusztustalanság az szubjektív. Itt az egész film szr volt. Kb bugyuta Sikoly szintű az eseményfolyam, realitása nulla. -
#15 Természetesen nem. De a rendező 1 fontos elem a többi közül és ha már ez azonos, akkor felejtős az egész, részemről.. -
#14 nem láttam az egyet?? télleg gusztustalan volt?? vki infot adhatna(pl.:pár példát micsinálnak benne,nincs kedvem letölteni) -
#13 semmi durva nem volt benne a sárga szemtrutyin kívül, szar film és kesz :| -
#12 számodra igen. -
#11 Ha jól elolvasod amit winnie írt, akkor rájösz, hogy az állításod nem állja meg a helyét.
Kezdeném azzal, hogy van egy olyan, hogy forgatókönyvíró... -
#10 Nekem sem jött be... nagyon nem. -
#9 azért lett fos a film? -
#8 mert gyenge az idegrendszered -
kow83 #7 Tehát mindegy, hogy Fekete Pákó vagy Wesley Snipes játszot volna-e a pengáben? -
Cmdr #6 Mondjuk amióta világ a világ! -
winnie #5 mióta függ csak a rendezőtől, hogy milyen lesz a film? -
#4 Szerintem a világ legszarabb filmje volt az első rész, majdnem minden tekintetben.
Nem szeretem az ilyen bárgyú, esztelen ökörségeket, aminek a sztorija gyengébb mint a Barb Wire-nek és hemzseg a hibáktól. A 2 is hasonló lesz, ha ugyanaz rendezi.. -
#3 micsoda sztori
az egy is fos volt, ez is az lesz. -
00000000000000 #2 Rossz értelemben vagy jóban?
Szerintem elég ütősre sikerült.
Megnézem majd moziban is. -
#1 nem találok szavakat.