Intelligens ruházat a CeBIT-en
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt az eblockert viszont én sem igazán értem, ha teljesen leárnyékol akkor nem tud mûködni (kapcsolódni) benne a telefon, ha meg arra van, hogy kikapcsolva tárolják benne akkor meg feleslegesnek tûnik ez a tulajdonsága (hacsak nem lehallgatás ellen). Lehet, hogy úgy van kialakítva, hogy csak a hátoldala (az ember) felé esõ sugárzást csökkenti?
(ha nem volna tiszta esetleg: a ruhában maga a lejátszó nincsen benne, csak a kivezetett vezérlõ gombok amik Bluetoothon vagy valami belevart kábelezésen kapcsolódnak a felhasználó meglévõ eszközéhez)
miért jó: belsõ zsebben lehet a lejátszó, ha valamit állítani akar rajta az ember (hangerõ, leállítás, következõ szám, stb.) akkor nem kell mindig elõhalászni (pl. az elsõ ilyen kabátok snowboardosoknak jelentek meg). Az anyaga meg olyan, hogy bírja a mosást, használatot is. Szóval kényelmesebb a hozzáférés a lejátszási funkciókhoz.
miért jó: belsõ zsebben lehet a lejátszó, ha valamit állítani akar rajta az ember (hangerõ, leállítás, következõ szám, stb.) akkor nem kell mindig elõhalászni (pl. az elsõ ilyen kabátok snowboardosoknak jelentek meg). Az anyaga meg olyan, hogy bírja a mosást, használatot is. Szóval kényelmesebb a hozzáférés a lejátszási funkciókhoz.
"A flakonban lévõ anyag a bõrre fújva, megvédi a sejteket és a felületet az elektromágneses hullámoktól és azok káros hatásaitól."
Peeersze.. Én meg az Onedin Kenobi vagyok..
Sárkány ellen sárkányfû.
Peeersze.. Én meg az Onedin Kenobi vagyok..
Sárkány ellen sárkányfû.
Szép /a csaj/ csak ezeknek a ruháknak nem látom értelmét. Ennyi erõvel a K
kabátom zsebébe is belerakhatom az MP3 lejáttszót, csak mielõtt kimosnám, azt ki is lehet venni. Miért jó ha bele van varrva?
kabátom zsebébe is belerakhatom az MP3 lejáttszót, csak mielõtt kimosnám, azt ki is lehet venni. Miért jó ha bele van varrva?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!