Lost - Eltűntek: +1 évad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt úgy írod, mintha te tudnád, hogy nincs. ne légy túl jól értesült.
én nem azt írtam, hogy én tudom, hogy mi, viszont az összefüggések nagyon nyilvánvalóak, tele van a net mineféle ábrákkal és easter eggek leírásával. az más kérdés, hogy ezek mögött lehet találgatni, hogy mi van.
én spec nem az összefüggések és a válaszok miatt nézem a sorozatot, hanem mert heti 40 perc kiszámíthatatlan tömör fun. én a twin peaksnél sem akartam tudni ki a gyilkos és bízom, hogy itt is sokáig elhúzzák a választ.
csak az van szerintem."
hát szvsz szerintem csak nagyon jól megcsinálták, hogy elhidd van:S
A türelem rozsdát terem.
A harmadik évad messze a legjobb eddig szerintem.
Nekem a második volt egy kicsit lapos és azt hittem unalmas lesz a harmadik. Hát szerencsére nem lett igazam.
Hihetetlen, hogy a 3. évad kellõs közepén is vérprofi módon viszik a sztorit... aki nem ért azt csak sajnálni tudom.
Heroes + Lost + House triumvirátus a lekkkjopppp :-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
csak az van szerintem.
"ja az egész 3. évadban talán ez volt az egyetlen jó rész. "
most ezt nem értem. leírod, hogy utálod és mégis megnéztél 60 részt. pedig már az elején leeshetett volna, hogy mi a sorozat lényege.
Zene nélkül mit érek én?
A magyarázatokról meg annyit, hogy nem sok közük van a fõ szálhoz, vagy ha valamit megmagyaráznak akkor azt sem úgy teszik hogy az arcodba mondják.pl jegesmedvék oké, de végülis miért voltak a medvék a szigeten?, csak kísérletek miatt? ez aztán baromi nagy magyarázat, a szörnyrõl még ennyi sincs.
nincs semmi összefüggés. Komolyan még egy olyan dolog nem volt amit racionálisan, ész érvekkel kifejtettek volna, csak gyûlik a sok hülyeség .Egyszerûen mindig elkerülik a kérdéseket, amelyel megkapnánk a válaszokat.
Ennek soha nem lesz vége.
És amiért utálom hogy teljesen életszerûtlen, mondjuk mindig is az volt.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Az emberekben van egy 'Flamelentyû', amit bizonyos témák bekapcsolnak és ilyenkor hajlamosak gonodolkodás nélkül leírni, ami az eszükbe jut. A lost is ilyen téma.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
"de aztán látszott, hogy gõzük sincsen, hogyan lehetne folytatni és elkezdtek csapongni,"
:ásít: ismét valaki, aki jobban tudja a készítõknél😊 ha már úgyos ezzel foglalkozik 10 kreatív ember napi 8 órában, akkor szerinted miért nem gyártottak koncepciót rá? teljesen irracionális a feltevés. (nem azt mondom, hogy van, de ez nem olyan munka, hogy valaki leül és megír egy epizódot)
nekem éppen az ellenkezõje fáj, hgy az egész túlságosan fel van skiccelve, meg van tervezve és nem nagyon térnek el a térképtõl.
"elhaltak bizonyos szálak (pl. szó van még a jegesmedvékrõl, ill. a szörnyrõl aki megette a pilótát?),"
no, igen. két tipikus dolog, amit már rég megmagyaráztak...
"láthatólag váratlanul érte õket a siker és nem volt koncepciójuk arra, hogyan lehetne a sorozat egy kerek egész,"
dettó. adva van pár ember, akinek ez a munkája és feltételezed, hogy nem volt koncepciójuk? mosoly. ha nem is lett volna, akkor 3 éve az augusztus preimer utáni siker után tuti gyártottak.
"Megoldás helyett mindig jött egy újabb rejtéj és elfelejtõdött ez elõzõ. "
megint egy alaptalan dolog. lehet, hogy nem tudják mit csinálnak, de annyi választ kapnak az emberek, hogy ihaj. ja, hogy van újabb kérdés? naddolog.
de egyszerû. milyen rejtélyt felejtettek fel és mit magyaráztak meg. számold össze melyik a több😊
igazából annyira szerteágazó a sztori, hogy ugye volt az össznép netes lost-játék, aminek a szálait és a 7 perces megfejetés orientation videót már bele sem tették a sorozatba - az is sok mindent megvilágított.
1. a jegesmedve problémája meg van magyarázva
2. Gondolod, hogy ha egy ilyen dolgot, mint ez a füst, bedobnak, akkor nem fogják megmyagyarázni? Nyilvánvaló, hogy van vmi céljuk vele...
Ha vki követi a sorozatot részrõl részre, igenis sok mindenre magyarázatot kap, csak figyelni kell. Az "úgy sincs semmi magyarázat az egészre" szöveg meg unalmas... és butaság.
ebben mindig az a vicces, hogy ki nyilatkozta. én cserébe találok neked olyasmiket, amiben az ellenkezõjük van.
(mondom, én nem tudom, hogy igaz-e vagy sem - de elég racionális azt hinni, hogy van 10-12 ember, akik minden reggel 8-kor összeül egy kis teremben és estig csak egy résszel foglalkoznak (és ez megy 7-8 napon át), akkor olyan dolgokat írnak egy részbe, amiket meg tudnak magyarázni.
ha esetleg az 1. évadben nem is ez lett volna a szokás, õk sem burokban élnek, olvassák a visszajelzéseket és nem vágják magukat alatt a fát. (mondom, ha én lennék ott, akkor ezt tenném.)
és a magyarázatról akár van, akár nincs (félreértés ne essék. nem azt mondom, hogy van, hanem azt, hogy vicces, ha valaki innen, a gép elõl azt hiszi, hogy nincs😊, nem értem, hogy miért lenne nehéz. adva van egy scifi sorozat. a képzelet határa a csillagos ég.
Ha lenne valami ötletük a készítõknek, minden valószínûség szerint nem kreálnának újabb, nagyrészt fölösleges és megmagyarázhatatlan rejtélyeket.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Nem, most sajnos igaza van, a múltkor (év elején asszem) valóban azt nyilatkozták hogy egy csomó szálról gõzük nincs hogy magyarázzák meg. Majd ha lesz idõm, megkeresem neked.
höhö😊
mindig megmosolyogtató, amikor egy sg-user jobban tudja, hogy mi a helyzet, mint azok, aki immáron 3 éve heti 50-60 órában csak a sorozattal foglalkoznak.
ezek a rajongók...😊
http://www.solaria.hu/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=54
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...