6
  • BiroAndras
    Én úgy vagyok vele, hogy ha egy cég nincs a neten, akkor számomra nem létezik (egy két kivétel azért van). Szerencsére sok pizzéria nem csak fent van a neten, de lehet online rendelni is (pl. a www.netpincer.hu-n nagyon sok pizzéria fent van).
  • Tetsuo
    Mellesleg, az online megjelenés minden cégnek, intézménynek, közösségnek qrva fontos és nem is kerül sokba. Csak a sok barom magyar cégvezető ezt nem bírja felfogni!!!!
    Mi a rákért nincs fenn (Ami fent van, az xar..) a neten pl az összes győri pizzéria választéka meg a nyitvatartás?? He?? Olyan qrva megeröltető lenne??
    Ki a f*om rakja el a papírhulladékot amivel teletömik a postaládát?? Nem lenne 1xűbb a net, b*ssza +?!
    Most h a büdi 'csába rendeljek, he???
  • Tetsuo
    100%ban igaz!
  • Atomy
    Hát azért nem csak a vandalizmusról szól a magyar foci hanem néha arról is hogy botrány amilyen szánalmas teljesítménnyel lehet milliókat keresni havonta és még államilag is támogatjuk ezt a vérlázító panamát.
    Én örülnék a legjobban ha végre a játékról lehetne beszélni meg a családok élvezhetnék a szurkolást, de ez sértené a jó helyen jó időben jó kapcsolatokkal rendelkező milliomosok érdekeit ezt pedig nem engedhetjük ugye?
  • Cactus
    Bírom hogy mindenkinek a vandalizmus jut eszébe a magyar fociról...Mindenhol sok a csürhe, csak külföldön szabályozzák rendesen a dolgokat. Itt mindenki csak garázdaságért...ne adj isten, csoportos garázdaságért áll a bíróság elé. Persze csak ha elkapják.

Lenne megfelelő törvényi háttér, akkor kevesebb balhé lenne, és talán érdekelne valakit a magyar foci is, mert ahelyett hogy a mellette ülőt sasolja, hogy hány kés van nála, inkább a pályát nézné.
  • Atomy
    A hazai kluboknak ennél egyszerűbb a dolguk, csak egy kis flash játékot kell írni amiben lehet anyázni artikulálatlanul meg dobálni/törni zúzni.