Cenzúrázzák Fábryt a Showderben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy egyébként egy picsa, már más történet.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
és miért lenne bunkó fábry? nem ismered, csak a bulvármédia által mutatott képbõl ítélsz, ami valljuk meg, elég komolytalan. (te sem bitos, hogy bunkó vagy, én sem ítélek az sg-fórum alapján😊

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Arról nem is beszélve, hogy itt még mûrinya is van. Kit érdekel, hogy láthatják a gyerekei? Azokat neki kell nevelnie, nem az országnak, meg a médiának. A Demcsák nagyon is tisztában lehetne ezzel, hiszen nem az elsõ húzása. Mit csodálkozik azon, hogy a (többek között) beugatásról és bunkóskodásról híres Fábry beugat és bunkóskodik?
A gyerekes szöveg meg szar. Kit érdekel.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
az írás megjelent Csütörtökön, 21:29-kor :-)
egyébként szerintem is megvan az SG az ilyen típusú bulvárhírek nélkül
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Visszajön a 3/3 lassan <#ticking>#ticking>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk a Hõsöket sem, mert már megint a legfrissebbre várok... <#circling>#circling>
Khm. Ezt ne már.
keserû a saját orvosság?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
MJ rulz Pink Team The Only One
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
mért csak számotokra idegen nöt tudtok lek*rvázni???
ugyanazon a gusztustalan alsó szinten vagytok mint a paraszt fábri
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
"tényleg" = "nem"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"