Ma nyílik a Sugár Cinemas mozikomplexum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg, most pénteken vettem én is észre. Köszi az infót!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
van lift, meghozza akkora hogy 1 kisbusz is elferne benne. A bejaratnal jobbra kell menni a folyoso vegere. A mozi is cool, csak valami idiota 100dB re ellitotta a max hangerot. A telcsimmel mertem le, lehet hogy tevedett par decibelt, de ez mar nagyon eros hang volt!!!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Azt írták a cikkben, hogy összesen 800 hely van, azaz átlag 200.
mindig is zavart hogyha mozizni akarok nem elég az Árkádig bemásznom, még onnan is tovább kell a Westendbe. jól tette a sugár h felismerte, ebben lehet jobb az árkádnál.
Naja, múltkor hugommal meg a kislányával mentünk Sugárba de egyszerûen botrány hogy az elsõ emeletre csak úgy lehet feljutni babakocsival hogy a szûk mozgólépcsõn balettozik az ember vele. Ahol van a felüljáró a két plaza között ott volt egy lejtõs feljáró amit a "restaurálás" során jól lebontottak, lift meg nem volt és nem is lett.
Meg eléggé elbaszott módon építették meg a második emeletre vezetõ utat, ugyanis a második emeletre csak az áruház másik végébõl lehet felmenni mozgólépcsõvel. Liftet nem is láttam, akkor a mozgássérültek hogy jutnak fel? Bár asszem tudom, mert az elsõrõl is meg lehet majd közeliteni sztem a mozit, bár az a rész még el van zárva, ráadásul az elsõre (én nem láttam liftet, lehet, h van) csak szintén mozgólépcsõn lehet feljutni, vagy az árkádból, aki esetleg mozgássérült...
Amúgy mozijegyárak kinnt voltak a port.hun, egy normál jegy 1150, diák,nyugdijas meg 900.
jah, de lehet, hogy elég nagyok azok a termek, nem?
ha már az árkádba nem építettek
A türelem rozsdát terem.
"A mozi mellett egy CD- és DVD-bolt, valamint egy könyvesbolt kapott helyett"
Amúgy meg a Cd és DVD-bolt nem rossz, egy Hungaroton bolt széles zenei és filmválasztékkal, vettem is ott 1 dvd-t 😊
A könyvesboltot meg még csinálják, egyáltalán nincs nyitva, asse tom milyen lesz.
Amúgy meg a Cd és DVD-bolt nem rossz, egy Hungaroton bolt széles zenei és filmválasztékkal, vettem is ott 1 dvd-t 😊
A könyvesboltot meg még csinálják, egyáltalán nincs nyitva, asse tom milyen lesz.
ja, legalább van😊
majd én is megnézem
majd én is megnézem
A türelem rozsdát terem.
voltam már bennt az elõtérben, nem egy nagy szám, de legalább van 😊
4 terem? Elég soványka, az Õrsön simán lehetne egy 10+ termes mozit üzemeltetni.