602
-
#442 CFP 3.0.16.295
Tessék frissíteni. Vagy letölteni az Upgrade Patch-et.
-A tűzfal kapott egy on-demand (csak keresésre szolgáló) víruskereső modult. Ez még egy kezdetleges kereső, nagyon egyszerű, de ez lesz az alapja a Comodo Antivirus v3-nak. Ha jól értelmeztem, akkor csak azért tették bele a tűzfalba, mert a tűzfal felépítése lehetővé teszi, hogy ezt a modult használhassuk. Nincs benne semmi beállítási lehetőség, a Defense+ Common Tasks menü alól indíthatjuk el, és máris elkezdi keresni a merevlemezt. Elég gyors, de ez nem mindig lesz így, hiszen egyenlőre csak végrehajtható fájlokat szkennel, archívumokat, önkicsomagolókat, médiafájlokat stb még nem. Ezért lesz olyan feltűnően kevés az ellenőrzött fájlok száma. Ha minden igaz, ez a modul arra is szolgál, hogy a még tűzfal számára ismeretlen végrehajtható fájlokat lecsekkolja, mielőtt bármilyen akciót kiszabunk rá. -
#441 Ez a tiltó szabály felelős az összes többi kapcsolat tiltásáért, amikre nincsenek engedélyezőek. -
bat777 #440 a gyors teszten mindegyik oké volt azaz a port nem válaszól láthatatlan
mit akartál ezzel, légyszi fejtsd ki mit akartál? -
bat777 #439 ha passzív vagy akkor csak az aktívaktól töltesz, de ha aktív akkor mindenkitöl tölthetsz! -
#438 Csak kíváncsiságból, futtass már le egy tűzfaltesztet. Például wigwam.sztaki port tesztje megfelel. -
bat777 #437 próbálgattam több mindent de szerintem a megoldás: firewall/advanced/network security police/global rules
allow and log IP in/out from IP any where protocol is any tiltva van ezt kell engedélyezni "allow" + a portot is állítsd be ha fix a portod
remélem ez a megoldás -
#436 Hogy oldottad meg az első problémát?
Nálam passzívat ír (felkiáltójelet) ki de nem veszem észre, hogy emiatt bármi rosszabb lenne. -
#435 Kerio. ;) De igazság szerint már nem is Kerio, hanem csak Sunbelt Personal Firewall.
Comodo Defense+ modulját állítsd át Training Mode-ra. -
bat777 #434 hali. az előző probléma megoldva.
Lenne egy másik dolog, most próbálgatom a comodo 3-at, és nagyon ídegesít, hogí állandóan pofázik mindenért, mindenthülyeséget megkérdez, hogy lehet ezt kikapcsolni, vagy úgy beállítani, hogy megfelelően működjön, előtte a sunbelt cerio-t használtam és az dolgozott magától elvolt mint a befőtt. Idáig nem nyerte el a tetszésemet, pedig sok jót olvastam róla. segítsetek -
bat777 #433 hali segítség kellene! utorrentem van, most raktam fel a comodó 3 tűzfalat, megtanúlta az utorrentet, engedélyezi a tcp -t és az udp -t is,de valami még kell, mert nem vagyok aktív. segítsetek mit állítsak még be, hogy aktív legyen a kapcsolatom. -
#432 megoldva ... -
#431 comodo-t (2.4.19.185) hogyan tudom rábírni, hogy torrent aktívba menjen? -
#430 Kösz újfent. Link-kel a modikat kellene látogatni, de nem akarom őket folyton nyaggatni. :) -
zoltang #429 Jó lett. Alá lehetne tenni egy linket a Comodo oldalára. -
#428 Jó lett a banner. -
#427 Köszi. :) -
#426 Tetszik !
Ügyes vagy. -
kollektor #425 grat ! -
#424 Jó lett -
#423 Köszi. Hát szerintem így már elég lesz. Nah megkérem hogy tegyék be. -
#422 Ez nagyon jó lett. Ügyes vagy. ;-) Szerintem lehetne a betűtípus zöld, és dőlt, de végülis Te döntöd el. -
#421 Nincs, még semmilyen verzióból nincs magyar sajnos. -
#420 Ilyen lett. Javítsak még valamin szerinted? -
#419 A vistásbol van már magyar ??? -
#418 Inkább előző betűtípus/szín legyen szvsz. -
#417 Ez milyen? Vagy az előző betűtípussal? Keret legyen a betűn? -
#416 Óh, a bannerről meg meg is feledkeztem, pedig kész van(elvileg). Majd intézkedek. Amúgy köszi. -
#415 Kiegészítésül a hozzászólásodhoz, az alábbi hibák lettek javítva ebben a verzióban:
-Sikertelen a Windows frissítése Vista alatt.
-Hozzáférés Megtagadva hibaüzenet jelenik meg amikor egy mappát akarunk törölni. -
#414 király
beszélj Airbussal! -
zoltang #413 Comodo Firewall Pro 3.0.15.277
CFP_Setup_3.0.15.277_XP_Vista_x32.exe
CFP_Setup_3.0.15.277_XP_Vista_x64.exe
-
Arki #412 Hali!
Az a 445/135 megosztás miatt van nyitva nálad. Ha nem akarsz semmit megosztani, protokolloknál (hálózati kapcsolat tulajdonságoknál) szedd ki a fájl- és nyomtatómegosztást.
Arki -
#411 #408-#410 Köszi
5c0rp330n köszi az észrevételt, javítom majd. Azon kívül így utólag más javítani valót is észrevettem, majd holnap elmolyolok vele még egy kicsit. -
#410 A szöveg elforgatása sztem nem dob rajta túl sokat, simán talán jobb lenne. Szigorúan szvsz. Amúgy tényleg jó lett. -
#409 Nem is lett jó...Hanem egyenesen király! :) -
#408 Nagyon jó lett! Én szívesen látnám itt kitéve! :) -
#407 Unatkoztam...bannernak? -
#406 Sikerült valakinek a Comodo mellé föltenni a Kaspersky AV-t? -
#405 Régen nekem is volt ilyen, szomszédnál volt a router, onnan jött a net, és a 80-as, és 8080-as portok mindig nyitva voltak, hiába próbáltam bezárni a ZoneAlarmmal. -
#404 Menyj bele a router beállításaiba és resetelj mindent. Hátha... -
#403 Kezdek megbolondulni! Úgy látszik - most véglegesen, hogy a tűzfaltesztek (Wigwam, PCFlank) valóban a routerem tűzfalát tesztelik, mert elvégeztem a tesztet Zone Alarm-al és Outpostal is és ugyanazt az eredményt kaptam mint Comodoval.