Comodo Firewall Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez érdekes... elõbbi teszten volt hogy a comodo = a kaspersky 6 al itt meg a 2007 es kaspersky ver a mc vel mindenkit. érdekes. kár hogy eddig nem találtam részletesebb felmérést a 2007es tûzfalakra..
Leginkább ennek az adatbázisát szokta frissíteni idõnként.
"Megvizsgál minden kifelé menõ és befelé jövõ adatfolyamot, és útját állja a nem engedélyezetteknek." <--Tehát megvizsgálja a befele kivánkozót, és ha ártalmasnak véli, akkor blokkolja. Azt én sem tudom, hogy mi alapján vélheti ártalmasnak. Talán ha ártalmas kódot vél fölismerni benne.
Chaos Anno Domini
vannak "sablon" dolgok amit ismer és biztosan nem enged be?
A tûzfal állandóan szemmel tartja a számítógéped internetes forgalmát. Megvizsgál minden kifelé menõ és befelé jövõ adatfolyamot, és útját állja a nem engedélyezetteknek. Ha tûzfalat használsz, beállíthatod, hogy milyen programok küldhetnek, és melyek fogadhatnak adatokat a hálózatról. A tûzfal egyrészt felfedi az illegálisan a hálózatot használni akaró kártevõket, másrészt lehetetlenné teszi, hogy azok más gépekbe átjussanak, vagy adatokat küldjenek rólad az íróiknak."
Persze azért figyelned kell, hogy mit engedsz, és mit tiltasz. Ha csak úgy a semmibõl elõbukkan egy riasztás egy tök ismeretlen fájlnévvel, az már gyanús lehet. Ha nem vagy biztos benne, hogy biztonságos-e az a file, akkor a kis négyzet kipipálása nélkül tiltsd le, és futtasd le a kém/vírusírtód. ha nincs semmi, akkor már nagyobb biztonsággal engedheted ki, ha legközelebb újrapróbálkozik.
Chaos Anno Domini
te régebb óta használsz tûzfalakat gondolom... és hát az lenne a kérdésem hogy. ugrál itt nekem,hogy tiltsa e a firefoxot. mondom,hogy ne, de mikor kérdez egy ismeretlen filet és én mondom,hogy igen,mert szerintem valami nem fog rendesen mûködni ha tiltom. szóval kérdésem... mire is jó ez a tûzfal akkor?
Chaos Anno Domini
és ITT egy. (lejjeb a listán, van 2 táblázat is)
A frissítésekkel pihennek szerintem egy picit, most az antivirusukra gyúrnak. Pontosan nem tudom, milyen idõközönként szokott átlagban lenni frissítés, a legújabb(2.4.18.184) február 15-én jött ki, az elõtte lévõ február 6, azelõtt jan 19...jan16...jan11 volt. De biztosan gyújtögetik a felhasználóktól a bug jelentéseket, és ha megtelik egy csokor, akkor biztos adnak ki újabbat.
A v.3-as béta április 16-ra van kitûzve. Addig biztos lesz még 2.4 frissítve.
Chaos Anno Domini
és egyébként még gondolkodok,hogy a virus ölõk mellé minek is tûzfal...
remélem majd nem tiltja olyan dolgaimat ami a számítógép élvezhetõségén rontana...
Azért v-mi hivatalostesztet tudtok mutatni hogyan szerepel?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Amugy NEM backdoor, és nem rosszindulatú semmilyen szempontból. Hidd már el, hogy attól, hogy ingyenes, és nagyon "osztogatják", az nem azt jelenti, hogy ártalmas. Pont azért osztogatják, és ajánlják sok helyen, mert jó, és ingyenes. Ráadásul könnyû kezelni, és tud magyarul.
Nálam már vagy 2 hónapja fent van, és SEMMI gond nincs, semmi gyanús viselkedést nem tanusított. Az, ami a nevében is le vagyon írva: "Firewall Pro" és úgy is csinál, mint egy tûzfal. 😊
Ui.: A topik nevét át kellene írni "Comodo Firewall Pro" -ra, mert már ez a hivatalos neve
Chaos Anno Domini
Ti mit tudtok valóban kell tartani tõle???
=nem örülnék neki mer nagyon megkedveltem<#szomoru1>#szomoru1>)
most avg vírusírtóm van de ez betegség nálam hogy cserélgetem... tûzfal soha nem bírta 3 naptól tovább majd ez épp érdkel... legtöbbször zavart,mert mindég idegesítgetett
vírusírtót tudsz ajánlani?" Tönkre fogod tenni ezzel az op rendszert. plussz semmi értelme . Tudom mer kezdõ neteskoromba én is ezt jáccottam az összes agyar vírusírtó és tûzfal járt nálam átlag havonta.
Semmi értelme az ember egy kombinációt szokjon meg azt kész. Most is csak azért váltottam a comodora mer annyían mondogatták próbáljam ki. Nomeg ingyenes .
A FIREWALL meg perfekt, ennél jobb ingyenes nincs is. 😊
Chaos Anno Domini
Avíra máshol is nagyon jó, több helyen láttam már - csak most nincs rá linkem.
Jelenleg Avira free van fenn - nagyon elégedett vagyok vele.
Egyetlen gondja van, hogy vírusdefiníció frissítés után bedob egy szép nagy reklámablakot ( amit nem lehet letiltani ) egyébként szerény véleményem szerint a legjobbak között van. ( Lásd teszt )
most avg vírusírtóm van de ez betegség nálam hogy cserélgetem... tûzfal soha nem bírta 3 naptól tovább majd ez épp érdkel... legtöbbször zavart,mert mindég idegesítgetett
vírusírtót tudsz ajánlani?
Még jó hogy Avírát használok 😊)
It's the ultimate win/ win.
Consumers get business class desktop security solutions for free, emerchants get a new, growing pool of confident online customers and Comodo gets to sell our technologies and services to all these eMerchants.
Magyarán mivel õk SSL szertifikációból élnek, nekik érdekük, hogy a felhasználók jobban megbízzanak az e-kereskedelemben és így több e-kereskedõ lesz és azok jobban prosperálnak, ergó nagyobb lesz a COMODO üzelete is. Másrészt ismert brand-dé válik a nevük és máris dõl a lé... Alap.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
köszi.
Az angol tudásom sajna nem tesz lehetõvé bõvebb választ.
De én most az Agnitumot váltottam. Annyíra nem jó mint az de arra amire tervezték nagyon jó nekem nagyon tetszik. Amég nem rosszalkodik marad. <#guluszem1>#guluszem1>
Igen a napló írogat de mint mondtam a elõlapon a veszélyes dolgokál 0 van. (viszont teszt alatt bejelzett <#awink>#awink>)
kicsit gyanús hogy ingyenes.....
vajon ha ennyíre jó mér osszák fûnek fának?<#szomoru1>#szomoru1>
(comodo user volnék régóta, kedvenc tûzfalam😊 )
Airbus: Dc beállítása COMODO mellett
Egyébként ez ingyenes volt, ingyenes, és ingyenes is marad. 😊
A napló közepes szintû bejegyzéseivel különösebben nem kell, csak akkor, ha valami nem úgy megy, mint ahogy mennie kéne.(nem tölt be valamit, blokkol valamit,...stb, mert ott tudod megnézni, hogy mi volt a bibi. egyébként nekem is percenként jönnek a bejegyzések)
Chaos Anno Domini
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
addig marad a beépített izé
Bazinga!
Az elõlapon a komolyab esemény feliratnál 0 van.
Egyébként nem is tervezik fizetõssé tenni?
© endiboy ilyet az avast! is csinál sztem ez nem nagy gond.