48
-
shaark #8 Hát én nem tom, nekem pl laptopom van és az elvadult állatfajtába tartozom (ahogy sylverangel mondja :) ), rendszeresen programozok, grafikai munkákkal dolgozom sőt, végső esetben filmet is szerkesztek, de az nagyon ritkán történik meg és semmiféle fennakadást nincs nálam, mondjuk elég erős gépen nyomom, az is igaz... Mindenesetre szerintem se fognak eltünni az asztali konfigurációk, többszörös teljesítményt lehet elérni egy laptophoz képest, de erre csak speciális esetekben van szükség. -
ferceg #7 Hat most kulon monitort, meg billentyuzetet/egeret dughatsz a notebookra is...
En pl. nem tervezek tobb asztali gepet venni. Ez a mostani meg kitart par evig,
utana meglatom, mi lesz a helyzet teljesitmennyel, arral, stb.
Sajnos az asztali gepek is olyanok, hogy ha barmit valtani akarnek hdd-n kivul,
dobhatnam ki az egeszet, hisz processzort ebbe a foglalatba mar nem kapok, ami
jelentosen jobb lenne, memoriat meg esetleg, bar tele vagyok, tehat dobni
kellene ki belole, videokartyat szinten... -
szombi #6 Én is biztosan nem fogok meggörnyedni COD2-3-4-5... alatt a kis 15''-ös képernyő, a laptop-billentyű és tapipad miatt...
Biztosan növekedni fog, de a rendszeres géphasználók mindig is az asztali gépeket választják,
függetlenül attól, hogy legót csinálnak-e a laptopból vagy sem. De azt én is várom,
hogy egymagam összerakhassak egy laptopot FORGALOMBAN LÉVŐ alkatrészekből, amelyekből még válogathatok is.
Elsősorban az akksi méreteket és formákat kellene rögzíteni, és kapacitás szerint különválasztani.
Az alap így egy darab műanyag doboz lehet, benne az akksi helyével és a tápegységgel.
A többi alkatrésznek pedig hasonlóan meglenne a helye, ahogy a doboz lecsukható részébe csúsztatható képernyőnek is... -
A1274815 #5 Énnekem mindig kelleni fog azstali gép, mivel a laptopok lasabbak, hálózati csatlakozásnélkül nem bírják sokáig, könnyebben ellophatják, stb. -
sylverangel #4 Az átlagembernek elég a noteszgép... De egy gémernek, grafikusnak, programozónak és a többi elvadult állatfajtának sosem... :) erről ennyit... -
BCs design #3 nyugaton lehet :) -
#2 Már megint hülyeségeket beszélnek. Más az, hogy egyre több embernek lesz laptop, de szerintem az asztali gépet nem fogja soha felváltani. -
sathinel #1 Hm remélem nem jön el az az idő mikor az új dolgok futtatásához nem elég pár alkatrész kicserélése, hanem egy komplett számítógépet kell vennem ismét. monitorostul mindenestől.... remélem a játékok miatt marad a jó öreg konfig amíg nem csinálnak legót a laptopokból is.