Uwe Boll's Dungeon Siege: új képek a neten!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha már itt tartunk, számodra mi a mérce fantasyban?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nemsokára az Im címlapján virít orlando bloom mellett...xD
A türelem rozsdát terem.
Ha a csatajelenetek olyan szintûek lesznek mint a Blood Rayne-ben elhányom magam. Cristanna Loken meg már a T3-ban sem mutatott semmi szinészi teljesítményt, szerintem kicsit túl van hypeolva a csaj. Jason Statham viszont számomra rejtély. Olyan profi munkák mellett mint Snatch, Lock stock, Crank után ilyen szarokat bevállalni mint szállító2 meg ez.... Pedig határozottan jó szinésznek tartom.
Hát remélem DS nem lesz full elbaszott, a Postal az tuti szánalmasan fos lesz.
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Én a Dungeon Siegbe Lorenzo Lamast látnám szívesen, az is jól illene ebbe a szánalom, lúzer bagázsba.
Kristanna Lokent viszont sajnálom, hogy csak ilyen xarokban szerepel, monduk a Gyûrû átkában baromi jó volt /és a film is egész tetszetõsre sikeredett/.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De kb úgy nézett ki, mintha Tyson lett volna Boll, a kritikus csávók meg Sebeõk János, ennyit az esélyeikrõl.
Egyébként Boll azt mondta, hogy mindig azok fikázzák a fórumokon, akik nem is látták a filmjeit. Ezúton üzenem, hogy én mindegyiket láttam és fosok mind (kivéve 1). Ha már játékadaptációt akar forgatni, igazán konzultálhatna a Silent Hill készítõivel, hogyan is kell a játékhoz és annak sztorijához hû maradni úgy, hogy a film élvezetes lesz, a szereplõk pedig hitelesen játszanak.
Nem is értem, hogy vállalhatnak emberek szerepet a filmjeiben, hiszen ezek oylan szégyenfoltok, hogy ezek után még a mónyikasóba sem kerülnének be, annyira cikik lesznek.
Igen, volt egy meccs, ahol a leggizdább Boll fikázó állt ki a Mester ellen és term. alúlmaradt... ellenem állna ki ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lehet, hogy erre emlékeztél <#eplus2>#eplus2>:

én a Commander vagyok én
Nekem az elõzetes alapján ugyanolyan gagyinak tûnik, mint a Bloodrayne, de attól még megnézem, mert csak úgy lehet igazi véleményem róla.
Reménykedjünk!
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Honnan van ennek erre pénze? Hogy szedte össze ezeket a viszonylag nagy neveket a filmjéhez?
Na, erre már kíváncsi leszek!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu