300 - Mert ez mûanyag!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Különben Gerard Butler sok történelmi filmben játszott, és sztem mindben megálta a helyét.Mintha csak ráöntötték volna ezeket a szerepeket :)
Az eggyik kedvencem az Atilla az isten ostora volt, egyszerû film, de még ma is szivesen megnézem.
300: March to Glory PSP
nincs, nem is lesz...
nincs, nem is lesz...
Ami nekem nem tetszett a filmben, az az a jelenet, amikor a fiatal spártainak levágja a fejét az egyik perzsa lovas, miközben a perzsa hadat akkor már rég leverték, és csak a semmibõl, a homályból tûnik elõ. Szerintem ha csata közben csinálja meg ezt, sokkal jobb lett volna. Igazából azt a néhány torzszülöttet nem értettem mit keres benne. Tudom, nem hiteles történelmileg(vagy csak részben), de nem hiszem hogy nagy szükség volt rájuk.
Amúgy a film kép- és hangvilága csodálatos. Ahogy írtam is, a szereplõk játéka, ha Oscart nem is ér, de mindenképp a megfelelõ szintet üti. Amint megjelenik DVD-n, a polcon lesz a helye, kihagyhatatlan élmény.
Egy-két megjegyzés néhány hozzászóláshoz: ki a fenét érdekel,hogy (egy jelenet kivételével) mindent stúdióban vettek fel? A szereplõket nem animálták, a hátterek pedig egyáltalán nem mûviek. Ne legyen már senki se olyan balga, hogy a történelmileg teljesen hiteles filmekhez hasonlítsa. Egy Rettenthetetlen, Jean D'Arc, vagy más hasonló alkotásokat ne ezzel együtt értékeljünk. Baliboy tudom, nem húztad le teljesen a filmet. Bár ha szerinted többször is megnézhetõ, nem tudom hogy adtál rá 6-ot a 10-bõl, ez nekem összeférhetetlen. Az pedig, hogy a Mátrixot a kultfilmek közé sorolod, hát... szíved joga, maradjunk ennyiben :)
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Megnéztem premier elõtt 1x meg tegnap este másodszor. (Lurdy, Corvin)
Sokmindent szóba hoztatok, de az pont kimaradt, amit 3-4-5 alkalommal a filmben sulykoltak a nézõbe, hogy miért a nagy hent. Nevezetesen ez a "szabad ember" eszme. Az egész politikai szál ezért kellett bele. Úgy, ahogy az arkhaniaiak (nemtom jól emléxem-e a nevükre) azért kellettek, h legyen mihez képes kiemelni a spartan warriort. Filmes elemek, amik az egyszerû gondolkodású embernek is megmutatják a kontrasztot (legalábbis remélem, sikerül).
Nem esett szó a Heltai Olga-alkotásról, ami megint egy bénázás lett. Az egy dolog, h néha átitatja "Heltaisággal", de hogy FÉLREfordít??? (Istenem, akkor is 2 hete volt fordítani, ha csak az amerikai premier után kapott szöveget)
Ordítva halljuk, hogy:
This is where we fight! And this is where they die!
Erre (v)Olga:
kb: Itt fogunk harcolni, és itt halunk meg!
Te jó ég. Na mindegy. Ezért is néztem meg másodjára, hogy ne olvassam véletlenül se a feliratot. Az, h spórolt a szavakkal, meg kiahgyott részeket, annak könyvelem, h nem bírta volna elolvasni a nép (pl. a királyné vs. Theron vitánál)
Mindenesetre tetszett.
látványos, nem agyonsztárolt szereplõk, kikapcsolódás.
ennyi.
mellesleg kibaxott jó film<#eljen>#eljen>bírtam, hogy - mint a sincitynél - szövegek szó szerint lettek átvéve a képregénybõl (magyarból adok magamnak egy egyest ezért a mondatért: leülök, egyes).<#miaz>#miaz>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy hihetetlen megoldású film, ajánlott...<#worship>#worship><#worship>#worship>
rg adtam ki pénzt mozijegyért, de ez megérte.
Ez az a film, ami után úgy állsz fel, hogy 1 óráig meg sem tudsz szólalni úgy a hatása alá kerülsz.
Gracie Barra
az. nem?
Fölösleges belemenni a történelmi háttér boncolgatásába,a készítés módjába,hogy mennyi a cdigitális és mennyi az élõ szereplõ( ilyen alapon a Star Wars új részei is rajzfilmek!)!!!
A film a célját elérte nálam,látvány és hang tökéletes összhangban!
Nekem nagyon tetszett!
Irgum-burgum :)
Doktor Kotász: nagyrészt élõszereplõs a film (persze a százezres tömeget géppel csinálták), a háttereket viszont tényleg majdnem 100%-ig számítógéppel készítették.
Meg sokan írkáljátok, hogy mutánsok így meg úgy. Nem néztetek túl sok Resident Evilt a múlt héten? Ebben max volt 1 nagyra nõtt ember, akinek lereszelték a fogait, meg 2 elefánt és 1 rinocérosz felszerelve pajzsokkal, láncokkal. Csak a spártaiak mondták, hogy szörny mert még soha nem láttak olyat addig. Ha jobban mgnéznétek a filmet a narrátor úgy meséli, mintha nagyoin is életszerû lenne. Menetelünk, harcolunk, izzadság folyik az arcokon, szörnyek törnek ránk perzsák által meglovagolva, stb.
Bazz, ha nem tudnám, hogy vannak kis növésû emberek és vannak oroszlánok, azt mondanám, hogy mutáns meg szörny, meg bárki más is. Az egész film egy visszaemlékezésen alapul, olyan, mintha vették volna a katona naplóját és abból csináltak volna egy olyan filmet, ami szó szerint követi az abban leírtakat, ahogya azt az a katona látta/átélte.
Oltári nagy film!!!
fõleg a háttér komputeranimáció. a színészek hús-vér emberek, csak a többit vetítették mögéjük.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem tûnt fel senkinek, hogy ez nem egy film, hanem egy vegytiszta kompjuteranimáció? A szereplõket max beszkennelték egyszer, és a szinkront adták a "rajzfilmhez". Amit láttam belõle, az mestermû.
Hogy lehet ezt filmnek nézni, amit lemûanyagozunk?
Ez a legdöbbenetesebb kompjuteranimáció, már amenyit a bemutatójából láttam.
Egy hasonlót láttam korábban, aminek a rövid sztorija, hogy szellemlények lepik el a földet, és elrabolják az emberek lelkeit, és csak egy speciális erõtér az amin nem képesek áthatolni...
Nem jut eszembe a címe, de egy kultikus számítógépes játék adaptációja volt.
Dr. Kotász
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
semmilyet. de akkor miért rakták bele ezt a sok kamu politikát? meg a csávót, aki a zsebében hordja a júdáspénzt:)
épp ez az, hogy szólhatott volna az egész a háborúról és nem csak a háború "anyaországból" való támogatásáról:)