147
-
fradiking35 #147 -
Midtjylland #146 Van itt Pats szurkoló vagy amerikai futball szakértő? Milyen lesz idén a Pats? Érdemes lesz nézni a szezont, vagy megint Bradyék ujján landol a gyűrű? Kicsit már F1 szaga van a dolognak, hogy mindig egy csapat nyer. Jó nyert bajnokságot az Eagles is, de elég gyakran nyer a Pats mostanában. -
Wentz84 #145 Amit Brandin Cooks kapott a Super Bowl-on, na az elég durva volt! Nagyon sajnáltam! -
#144 We are here! :D -
lord nihilus #143 :DDDDDDd -
#142 Baaszus.. Nem tudom megnézni a meccset, mert holnap vizsgázok. Erre asszony kijelentette, hogy nem fogja megnézni, mert ő a Patsnek szurkol(2,5 év Rhode Islanden megártott neki) és különben is essen ki a Dolphins -
lord nihilus #141 így is van HAJRÁÁÁÁ PAAAAAATSSSSSS!!!!4444
előbb ő örüljön
http://www.emqb.com/wp-content/uploads/2008/08/brett-favre-jets-debut_nc.jpg
aztán ő is ;) -
#140 HAJRÁ MIAMI!!!
(Go for the PO's!!!!:D) -
Jimanszky #139 Mi a f@sz van gyerekek!!!!!Ma hatalmas meccsek lesznek!!!Tessék szurkolni a Jetsnek vagy a Jaguarsnak, persze előbb HAJRÁ PATS!!!! -
lord nihilus #138 nah asszem ez azóta változott :DDDDDDDDDDDDDDD -
Jimanszky #137 Egy kis off,elkészült végre a logom;)) -
Jimanszky #136 jah,biztos ,hogy BB pihenteti,nem tudom most h van a lába,de remélem nem fogja hátráltatni és az O fal képes lesz feltartani az ellent,hogy ismét sok ide legyen dobni. -
#135 az Eagles ellen nagyon valószínű, hogy nem fog játszani.....nagyon bizonytalan.....de az uccsón esetleg, de az alapszakasz fontosabb, szóval az is lehet, hogy nem játszik...... -
Jimanszky #134 O' Connel egész jó volt a Tampa ellen.Kíváncsi leszek mi lesz a Phili ellen.Gondolom egyet biztos játszik majd Brady az előszezonban -
#133 hát ez így elég gáz :D
bár még Gutierrezben meg O'Connelben bízom....ők azé tisztességes játékot mutattak..... -
lord nihilus #132 sajnos így van, remélhetőleg Brady nem fog lesérülni -
#131 hát igen -
#130 ez a Matt Cassel mekkora egy nyomorék irányító.....alig volt normális passza....2. számú QB-nak se jó.... -
#129 Piros betus unnep. :D -
#128 majd talán (talán) jövőre -
#127 Nagy nap volt.:) -
Kanál #126 nem gyengén várom már :o -
#125 a nagy nap -
#124 ja -
#123 16:0 -
#122 na az nfl topicban megint kezdik a köpködést -
#121 na ezt behúztuk
ez a Steelers nem semmi csapat
tartottam is tőlük és bejött baromi durvák voltak -
lord nihilus #120 az alapszakaszban már csak a Giants ellen játszunk idegenben -
#119 a Pats otthon fog játszani a Steelers ellen? -
lord nihilus #118 tegnap nekem is sikerült megnézni és valóban nem volt fele annyi vitatható ítélet sem mint amennyiről beszélnek, szóval nem értem az egész felháborodás hullámot. a Pats tényleg nem szerepelt vmi jól, steelers ellen kemény lesz, akár vereség is, de most már belefér sztem...am Boller nagyon jó játékos, nagy jövő áll előtte - az volt a legdurvább mikor a kommentátorok mondták h mikor vele beszéltek és kérdezték milyen érzései vannak a nagy szél miatt, azt mondta h nem zavarja amíg széllel szemben dobálhat(!). ez azért nem semmi, lehet ám dobó ereje, de ez látszott is -
#117 jakuza feléd ennyi 00
megnézetm a meccset a fröcsögök befoghatják nem történt semmi különös, kurva nagy küzdelmes meccs volt
remélem Bill is tudja hogy ez kevés lesz a steelers ellen, remélem kitalál valami nagy dolgot
védelem nagyon nagy de már ráférne egy kis fiatalítás talán, igaz nem értem miért nem tudtak űgy játszani mint a 4. negyedben amikor is a ravens offense semmit sem ért
véleményem szerint össz teljesítménybe én egy közepeset adok nekik
a leggyengébb rész az volt ami eddig sziporkázott az elkapók -
lord nihilus #116 lécci ezt nagyon gyorsan hagyd abba, ha vmi kifejteni valód vagy normális módon (én is képes vagyok rá pedig nem tartom magam sokra)tedd vagy ne gyere be. ennyi. viszlát
és könyörgöm, plíz ne is menjünk a személyeskedés környékére.../nem flém, nem spam tápig, hanem pats dumálgatós, fanos, csereberélős tápignak szántam/ -
#115 Oreg toborozz :D
Attol meg egy cheater szar csapatod van :D -
#114 hát eléggé -
#113 a másik topicban (NFL) hogyan fröcsögnek egyesek a Pats ellen -
#112 ez kemény meccs volt -
#111 PAts fan klub nagyon zsír -
#110 Az sem volt TD annak ellenere, hogy a birok megadtak. -
#109 akkor franko összefoglalot néztem
ott nem mutatták -
#108 1 TD-t dobott