A Simpson család a film

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom sry :S, talán youtube-n meglehetne lesni, de amúgy ötletem sincs erre :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

threeman
az új elõzetes -ami HP5 elõtt volt- nincs fent vhol magyarul?

Nálam itt nincs magyar nyelv 😛P.
Amúgy jó az oldal és az elõzetes is nagyon jó. Ma láttam a moziban HP5 elõtt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy

Web mester
Kösz!

faxa lett a banner😊

tigeroo
hát igen, 10percenként reklámot nyomtak be
nono84
Most lehet én vagyok hülye ,de amit a viasaton leadtak az az összes évad volt? Mert elég kevésnek tûnt. Egyébként király sorozat😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Hát az nemlenne vmi jó:S 1 részt láttam amikor Homer-nak más volt a szinkronhangja. azthiszem az a rész volt amikor Lenni új házat és vett. Nekem nagyon szokatlan volt és nemtetszett más hangal homer...

Magoo
A ciki az ha jól tudom, hogy Bogdányi Titanilla most szült. Na jó ez nem ciki, hanem gratula neki! 😊
De ez lehet hogy beleszól a szinkronba...mert lehet az anyaság miatt nem ér rá!
Aki nem tudná, õ Lisa hangja!

nah ez 1 jó hír😊 Remélem az a hamarosan nem fél év múlva lesz hanme 1 hónap múlva vagy még hamarabb😊

Web mester
Én a PRO7-en lesem. Nem tom új részek-e nekem mindegy, az a jó hogy a hét minden napján van és van amikor kétszer is. Multkor például Simpsons maraton volt.

LasDen
Õk sem akarnak lemaradni, így nincs mese, nemsokára indul a Viasaton a Simpson család 18. évada, ami jelenleg is fut Amerikában, így nem kell sokat várni a magyar adagra. Külön köszönet a csatornának, mivel Simpson-ék kalandjai az egyik legkevésbé nézett sorozatnak számítanak az adón.

Forrás: Sorozatjunkie

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sztem ez az a sorozat amiben nincs oan hogy kedvenc szereplõ legalábbis nálam! Az összeset ugyan úgy szeretem a bolondságaival együtt😄 Kár h a Viasat már nem adja a részeket...:S😞 :'/

akyyy
jah, nincs egy rész a sorozatba, ahol ne röhögnék egy hatalasat😄

néha már az elején a garázsnál is sírok😄

Ez életem rajzfilmsorozata😊 komolyan mondom ennél tökéletesebb rajzfilmsorozat nincs! a Futurama is jó de az sztem nemannyira mint az eredeti Simpson család! Csak gyõzzük kivárni még ezt a sok idõt😊

Szerintem meg a film örömére adják ki a serialokat magyar hanggal dvd-n, utána a filmet is és mindenki nagyon nagyon nagyon boldog lesz. 😊 Nekem az adna szárnyakat, nem a R......

tnm
sztem ha Homer megmenti a világot egy "Doah"-val, és röhögni fogunk rajta, akkor meg is mentheti a világot, de ez csak az én véleményem.

egyébként azért valószínû, hogy egy filmhez kiadósabb témát választanak, mint egy ~21 perces részhez

tigeroo
jóó tudom csak ne legyen benne "extra" dolog... menjenek el kirándulni, európába vagy mittomén😄

"föld megmentését" meg ezeket a közhelyeket remélem mellõzik
Attila8805
/+fav Imááádom a Simpson családot.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tnm
a darus jelenet, nem a rém-rom vagy minek a paródiája?

/+fav

King of Roads
<#zavart2>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Drephis
az trailer....

help

trainert láttáok ? xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ngcsnet
a sorozatban is voltak ufók<#smile>

amúgy nagyon várom a filmet, szeretem a sorozatot eléggé😊

tigeroo
remélem nemlesznek benne ilyen gagyi dolgok (mint más megfilmesített sorozatok)

pl. ufókat, meg ilyen furfangos cselekményszálakat nemakarok 😄
desigo
messze van még😞
macselek
alig várom😛

<#eljen>

Web mester
Hello!
Itt a hivatalos honlap ahol magyar nyelv is válsztható. Kiváncsi leszek mi fog belöle kisülni.

← ElőzőOldal 3 / 3