131
-
Matte #91 szvsz jó volt, de sok helyen az egekig magasztalják......nem volt jobb mint 3 jó rész a TV-ben... -
#90 Bazz a filmben Bart (alias Simonyi Balázs) hangját iszonyatosan fel"pitch"elték! ergó utólag torzították, hogy magasabb legyen a hangja! Ejjj...néha nagyon szarul szól emiatt az ő hangja... :(
Egyébként a magyarhangra (ezen kívül) nem lehet panasz szvsz, de akkoris eredetiben az igazi ez a mű :) -
#89 Ha valakinek a filmre való tekintettel kell a játék, eredetiben akkor írjon, mert én fájó szívvel de megválnék tőlle! -
#88 rózsaszínpárduc helyette :S pfff
amúgy nagyon szar időpontban ment, legalábbis számomra sosem voltam itthon akkor... -
#87 Néznéd ha nem vette volna le a műsorról a viasat..... :( -
Code92 #86 na ma megnéztem, és ez állatira nagy, nem néztem tv ben csak amikor egy-egy részt elkaptam, a film is jó meg a sorozat is, ezután sztem gyakrabban fogom nézni a viasat 3-on :) -
Dexantreal #85 Ahamm.
ertzui BSZ. -
ertzui #84 Pont a szülinapomon volt a magyar premier:D -
#83 jah és szinkronosan... :D -
#82 én nem moziban de már láttam :D
Nekem bejött....A filmek amiket most láttunk... topikban írtam is róla :D -
Dexantreal #81 Te láttad? -
Dexantreal #80 Én még nem, me nincs bérletem ehh.
Neten meg még nem leltem magyarul. -
#79 Na látta valaki már moziba? :) -
#78 Nektek nem volt fura néha Bart hangja, helyenként túl magas/kedves volt. Például az elején amikor röhög, Bart nem úgy szokott. -
#77 Nem csalódtam a filmben!!! Simpsons 4ever!!!^^
"Pókmalac,Pókmalac..." XD -
Csaba007 #76 Hivatalosan holnaptól! -
Dexantreal #75 Nem csütörtöktől nyomják? -
#74 Most néztem meg. Hát ez valami eszméletlen jó volt. -
Csaba007 #73 Ma szedtem le netről a dvd minőségű változatot!
áááááááá nemfogom kibírni csütörtökig! -
Dexantreal #72 Nem kritika volt a honlapon, cska gondolom ott is egy hír, hogy van már náluk.
Amúgy én is moziban nézem meg majd. -
Csaba007 #71 Majd moziban nézem meg! Nemakarom elolvasni a kritikákat mert ellőnek jópár poént! -
Dexantreal #70 Amúgy én nem tudok róla :S. -
Dexantreal #69 Jaaaa, oké, thanks infot!
Igen, egyik pankrátor kommentár (Jim Ross) éttermének honlapján láttam a hírek közt, hogy van valami róla írva.
Ha érdekel a honlap, szólj. -
Csaba007 #68 Amerikában van! Nállunk hivatalosan csütörtöktől! -
Dexantreal #67 Akko még nincs mozikban, mi? :S -
Csaba007 #66 Hi Lesz premier előtti vetítés valahol?? -
Dexantreal #65 Mé, má van a mozikban? :S -
#64 hat, nem volt rossz, volt par jo poen ahol az egesz mozi rohogott, de igazabol a jo poenokat sszinte kivetel nelkul lelottek a bemutatoban, s nem jobb mint egy gynegebb resz, de azert megeri megnezni -
#63 felirat van már hozzá???? -
#62 Most az a baj hogy letöltöttem?? Legalább jót nevettem azon a szövegen amit Bart a táblára írt :) -
#61 Miért is menne el az ember moziba megnézni valamit, amit otthon a tévében is lát? Ez NEKED is szól! :)))
-
#60 Én is megnéztem tegnap, nem rossz, de a sorozat sok része messze jobb -
#59 Mikor fog megjeleni DVD-re? -
Dexantreal #58 Én is várok, a psoilerbe meg semmi film, hanem vmi letöltési izé van, ha jól láttam. -
#57 höhö csak az utolsó hozzászólást látom de akkor nem is olvasom tovább amíg em látom:) -
Dexantreal #56 Belenéztem azé is és lol. A spoiler. -
Dexantreal #55 Én is, spoilert meg el nem olvasom addig és thanks az illetőnek, hogy abba véste a cuccot. -
#54 Reklám!
-
#53 Ha valakinek kell DVD borító a mozifilmhez...a nevem alatti linken megtalálja -
#52 Én nekem elég lenne most egy felirat is:D