Dr. House szerdától ismét rendel a TV2-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a dr.house nagyon király film.
Doktor Ház mikor fog prücskölni valakivel?<#guluszem1>#guluszem1>
nem
Akkor a CSI most az Amerikában legnézettebb sorozat? <#guluszem1>#guluszem1>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez a boncrucija a cicának? 😄DD
õ, csak már nem volt olyan egészséges, mint az elsõ évadban...
Ahh, de mi ez a magyarhang? A 2. évad elsõ része megy, bemondták, hogy Szakácsi Sándor, de nem is hasonílat az eddigi hangjára. Szóval valami nem sitmmel. :-(
Nem hiszem el, hogy a Heroes cikke után ez az ürge még viszonyítgatja egymáshoz a sorozatokat......
Az már aligha az õ sara, hogy a Szakácsi Sándor haláláról szóló cikk (kép nélkül) közepén egy flash Mr Bean baromkodik. Erra azért érdemes lehet odafigyelni.
Az már aligha az õ sara, hogy a Szakácsi Sándor haláláról szóló cikk (kép nélkül) közepén egy flash Mr Bean baromkodik. Erra azért érdemes lehet odafigyelni.
Jah az a csaj Cameron?!
Ejhadedögös rásem ismertem <#circling>#circling><#vigyor4>#vigyor4><#buck>#buck>
Ejhadedögös rásem ismertem <#circling>#circling><#vigyor4>#vigyor4><#buck>#buck>
"(Mind3) Helyszinelok a Viasat3 miatt nem rughatnak labdaba a House mellett."
ezt nem értem. éppen a viasat a példa arra, hogy a helyszínelõket mindegy, hogy új rész vagy ismétlés, ugyanannyian nézik. és mivel az rtl nagyobb lefedettségû, ezért ott még többen. az eddigi csi: miami legrosszabban nézett részét is többen nézték, mint az eddigi legerõsebb house-t, de ez szerdán szerintem változni fog.
ezt nem értem. éppen a viasat a példa arra, hogy a helyszínelõket mindegy, hogy új rész vagy ismétlés, ugyanannyian nézik. és mivel az rtl nagyobb lefedettségû, ezért ott még többen. az eddigi csi: miami legrosszabban nézett részét is többen nézték, mint az eddigi legerõsebb house-t, de ez szerdán szerintem változni fog.
Kagemusha: a bk helyett színvonalasabb napi szappanoperát néznél?
hmm. rtl: alias, kemény zsaruk, ments meg, vészhelyzet, az elnök emberei, maffiózók, lost, szökés, a fõnök, figyelõk - ezek közül tuti van min. 1, amit valaki igényesnek tart és ott vannak a fansorozatok, mint a szökés vagy a lost.
sorozatok szempontjából mindkét csatorna erõs, szerintem.
hmm. rtl: alias, kemény zsaruk, ments meg, vészhelyzet, az elnök emberei, maffiózók, lost, szökés, a fõnök, figyelõk - ezek közül tuti van min. 1, amit valaki igényesnek tart és ott vannak a fansorozatok, mint a szökés vagy a lost.
sorozatok szempontjából mindkét csatorna erõs, szerintem.
Ja igen, ez az "arannya valik" azert eros tulzas! A TV2 szerintem sokkal jobb sorozatokat ad/adott: Stargate, Battlestar Galactica, Heroes, House -hol van ezekhez az RTL klub? Baratok kozt? Na ne rohogtessetek mar? Annal meg a Szomszedok is jobb volt vagy akar a Dallas, bar egyiket sem komaltam igazan. De ez a BK ez vegleg betette a kiskaput!
(Mind3) Helyszinelok a Viasat3 miatt nem rughatnak labdaba a House mellett.
Igaz, mindket csatorna hatasvadasz dolgai enyhen szolva is undort keltenek bennem.
Igaz, mindket csatorna hatasvadasz dolgai enyhen szolva is undort keltenek bennem.
Nézzétek! Must see sorozat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ti kit választanátok új szinkronnak?
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
hajrá house!
de most érdekes ez a dolog,hogy az rtl t miami helyszínelõit többen nézik mint a született feleségeket... amihez az rtl hozzányúl az arannyá vállik (más kérdés,hogy én ált. tv2 mûsorait nézme,de rtl en is akadnak jó filmek)
csak az az érdekes ebben a történetben,hogy egy tényleg lerágott (1commentet idézve) sorozatból csinálnak sikert meg ilyen cobra 11 bõl amitõl kiráz a hideg szintén. és lenyomnak vele tényleg új és érdekes izgalmas sorozatokat...
egyébként nagyon várom én is 😊
csak az az érdekes ebben a történetben,hogy egy tényleg lerágott (1commentet idézve) sorozatból csinálnak sikert meg ilyen cobra 11 bõl amitõl kiráz a hideg szintén. és lenyomnak vele tényleg új és érdekes izgalmas sorozatokat...
egyébként nagyon várom én is 😊
Én fel sem ismertem ebben a ruhában... <#nevetes1>#nevetes1>
Na végre, erre várok már egy éve, király sorozat <#taps>#taps>... bár most nem tudom majd nézni, de felveszem <#wink>#wink>
A 4400 egy rakás sz... szemét <#levele>#levele>
A 4400 egy rakás sz... szemét <#levele>#levele>
Remélem megveszik majd a 3. évadot is, egyébként szerintem is fenomenális Hugh Laurie (eredeti) hangja. A TV2 jó üzletet csinált a Heroes meg a House sorozatokkal, már csak azt nem értem a 4400-at miért olyan elcseszett idõpontra tették amikor senki nem nézi.
Látom mindenki leakad a csajszin, hát szó ami szó, ebben a szerelésben még én is úgy néztem rá mint nõ...nem pedig mint House egyik játszópajtija 😄
\"There is no respawn or load game in real life!\"
miért is nem ez a munkaruha a sorozatban??<#guluszem1>#guluszem1><#szeret>#szeret>
nincs, nem is lesz...
term. ez igaz, de én próbálkoztam anno a house-szal és durva módon keveset fogok a szövegbõl angolul. felirattal meg még többrõl marad le az ember.
(értem és tudom élvezni angolul is, de amikor utólag csekkoltam, hogy pontosan mi is volt a nyomozás levezetése, akkor jöttem rá, hogy kimaradt jó pár dolog)
(értem és tudom élvezni angolul is, de amikor utólag csekkoltam, hogy pontosan mi is volt a nyomozás levezetése, akkor jöttem rá, hogy kimaradt jó pár dolog)
eddig is eredeti hanggal néztem, az ilyen pörgõs dumákat valahogy nehezen tudják érthetõen adaptálni úgy, hogy még a szájmozgást is lekövessék...
nem is beszélve Hugh Laurie hangjáról, ami egész egyszerûen FENOMENÁLIS
<#worship>#worship>
aki hallotta, tudja mirõl beszélek... <#smile>#smile>
kb. mint Dzsekkbauer: bársonyosan smirglis <#circling>#circling>
nem is beszélve Hugh Laurie hangjáról, ami egész egyszerûen FENOMENÁLIS
<#worship>#worship>
aki hallotta, tudja mirõl beszélek... <#smile>#smile>
kb. mint Dzsekkbauer: bársonyosan smirglis <#circling>#circling>
Dr. Cameron!!!!!!!!!!!!!!! Anyáááád!!!!<#puszis>#puszis><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#law>#law>
Fákjúal!
anyám milyen csaj!!!!!
amúgy a sorozat is jó😄DD
amúgy a sorozat is jó😄DD
hát,izé...
A második évad elsõ 12 részét még tavaly nyáron leszinkronizálták, mert eredetileg úgy volt, hogy õsszel folytatják a sorozatot. Szóval az évad második felétõl lesz más a szinkronhang.
A Viasat lévén számomra a CSI: Miami már lerágott csont, maradok a House-nál, amit imádok! A szinkronválltástól nem remélek sokat, de remélem jól oldják meg.