Áprilisban jön a GeForce 8800 Ultra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
Igen. De a lassulás addig nem jelentkezett, míg egy SATA HDD be nem került a gépbe...

/*WTF?!*/

80 vezetékes IDE kábeled van...?

asysoft
IDE driverrel Windows töltése kb 2 percig áll. Anélkül megy rendesen (nekem legalábbis, havernak driver nélkül is van valami gondja- NF4-el😊) Ha a hálókártyát megpróbálom letiltani, kékhalál, legfrissebb driverrel is. Legutóbbi Windows telepítésnél késõn vettem észre, hogy IDE driver mellõl nem vettem ki a pipát-a szerzõdésére nyomtam egy "nem"-et, ezután kilépett. Újraindítottam a gépet, hogy ne egybõl próbálkozzak, a windows többet nem indult, kékhalállal fogadott. Vista alá nem adnak ki drivert, de a fentiek fényében valahogy nem is hiányolom, fõleg, hogy minden megy, ami kell...

/*WTF?!*/

Hát a 7.2-ben van "egy-két" bug...
Mûködik minden, de azért az 1 éves chipset driver akkor is felháborító. És a ForceWare is. az új verziókkal általában gyorsítani szoktak. és van mit csinálni, mert a jó driver miatt nem megy rendesen a hardveres tûzfal. Nálam leszerepelt az Nvidia.

Most vetten Radeon 9600Pro-t.Haladok a korral.

És nem mûködik valami? Akkor meg miért kell sírni? Ha hetente hoznak ki új drivert, azzal csak azt mutatják, hogy mennyire szarul írnak drivert, mert minden héten foltozni kell.
Az, h 1000 éves, csak annyi. minden más programból már 3-al újabb verzióm van.

Nah jah, igazad van, meg az 1 éves NF4 chipset driver, meg a féléves Forceware driver. Elmehetnek oda..

Gabesz amd64
"Az AMD hibát-hibára halmoz." ez csak idõ kérdése,hamarosan jön a barcelona az majd odab*sz az intelnek...az intelnek több mint 3 évébe került h lenyomta az AMD-t grat hozzá <#taps>
Az Nvidia meg a 6-os sorozat óta aratja babérokat...fõleg ha az Ati sose ad ki idõbe normális középkategóriát 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Sanyix
"ATI driverek minõsége nem tul jó."
Ezt a hülyeséget el lehet felejteni.
Nem kéne a régmúlt dolgait hangoztatni. Ilyen ez is, és pl az "amd procik nagyon melegszenek" "Linux nem felhasználóbarát" szöveg is, de még lehet keresni ilyesmiket.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Miert milyen gondod volt vele?
Arthas
HUh ,szóval április 17-ig még a legerõsebb videókari csücsül a gépemben..

asysoft
"ATI driverek minõsége nem tul jó."
Linuxnál valóban, de én az NF3-as alaplapom után már nem tudok bízni az nVidiában😊

/*WTF?!*/

...miert, mi bajod a regivel? Nem mukodik valami? Ha minden OK, akkor meg miert sir a kicsi szad?

...ha nem volt semmid toluk, akkor milyen alapon velemenyezed?

Az lesz az érdekes, ha bejönnek azok a pletykák, miszerint a 8800 Ultrában több mint 128 Stream Processor lesz, és ugyanaz a chip lesz mint a GTX.

Akkor megcsörren a vekker, és felébredsz. ;-)
És mi lesz ha hirtelen elõjön a Matrox vagy az S3 vagy a 3dfx egy 16384 bites 16384 Mega Ultra QDR 6666Mhz ramos kártyával ami olyan szinten támogat mindent, hogy a drivere egyben firmware frissítés is és ha lesz DirectX 16 akkor csak meg kell flashelni a kártyát és tuggya vazzeg és figyelembe véve a (mondjuk) LED elektron technikát max 5 wattot fogyaszt? Mi? Mi lesz akkor? 😄
Még jó, hogy NVidia driverek fullosak (DX9, DX10, NForce), ugye ...? 😄

Ombika
HAt en mar varnek vmit valtozast,mert eladtam 7900 gtx-emet es varnam uj belepos kartyakat hogy normalizalodjon dx10es karik ara,remelem aprilisban mar kiderul es itthon is lesz valasztek?!

Grat Nvidia. Nov 2. óta nem tudsz kiadni XP alá új driver-t. Lollerek.

Axon
Nálad azért nem lehet szarabb...

Axon
Nem tudom, hogy egy ilyen kiélezett versenyben meg lehet-e ezt tenni. Ha pedig a bevételek is elmaradnak, akkor pedig egyre kevesebb pénz jut fejlesztésre.

Kijelentésed nagyszerûen tükrözi értelmi szintedet...<#gunyos1>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Ár/teljesítmény kérdésben az AMD mindig elég jó volt, és az is.
ATI driverek minõsége nem tul jó.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Sir Quno Jedi
Na én elvileg ma veszek 8800GTS-t, remélem azért pár hónapig még jóak lesz az is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért az A64 annó nagyon jól szájbavágta a P4-et! Kelett is az a pofon az Intelnek, mert csak az órajelet növelték a gagyi architektúra meg maradt! Ha nem lett volna A64 lehet, hogy C2D se lenne most!
Kétlem...
az amd mindíg is szar volt, soha sem volt tõlük semmim <#mf1>
Szerintem az AMD-nél valaki beszólt, hogy: "Na, emberek, elég a kapkodásból. Mindenki higgadjon le! Rendben, akkor mostantól átgondolt termékeket dobunk piacra."
Axon
Az AMD hibát-hibára halmoz. Mind a processzorok és mind a grafikus kártyák terén. Az intel is lenyomta és most az nvidia is. Ha így folytatja hamarosan csõdbe megy, az pedig mindannyiunknak nagyon rossz lenne.

ez nem bizalom kérdése. Ha eltudják adni aztis irdatlan profitréssel akkor mért ne?

Úgy látszik vagy nem bíznak eléggé a 8800Ultrában, vagy csak biztosra akarnak menni ...
Kiszivárgott pár kép egy vízhûtésrõl, ami KÉTMAGOS GF8-as kártyához készült.