34
  • asysoft
    Igen. De a lassulás addig nem jelentkezett, míg egy SATA HDD be nem került a gépbe...
  • dez
    80 vezetékes IDE kábeled van...?
  • asysoft
    IDE driverrel Windows töltése kb 2 percig áll. Anélkül megy rendesen (nekem legalábbis, havernak driver nélkül is van valami gondja- NF4-el:)) Ha a hálókártyát megpróbálom letiltani, kékhalál, legfrissebb driverrel is. Legutóbbi Windows telepítésnél későn vettem észre, hogy IDE driver mellől nem vettem ki a pipát-a szerződésére nyomtam egy "nem"-et, ezután kilépett. Újraindítottam a gépet, hogy ne egyből próbálkozzak, a windows többet nem indult, kékhalállal fogadott. Vista alá nem adnak ki drivert, de a fentiek fényében valahogy nem is hiányolom, főleg, hogy minden megy, ami kell...
  • Keldor
    Hát a 7.2-ben van "egy-két" bug...
  • Balintka1
    Működik minden, de azért az 1 éves chipset driver akkor is felháborító. És a ForceWare is. az új verziókkal általában gyorsítani szoktak. és van mit csinálni, mert a jó driver miatt nem megy rendesen a hardveres tűzfal. Nálam leszerepelt az Nvidia.
  • davos80
    Most vetten Radeon 9600Pro-t.Haladok a korral.
  • xuldar
    És nem működik valami? Akkor meg miért kell sírni? Ha hetente hoznak ki új drivert, azzal csak azt mutatják, hogy mennyire szarul írnak drivert, mert minden héten foltozni kell.
  • Balintka1
    Az, h 1000 éves, csak annyi. minden más programból már 3-al újabb verzióm van.
  • Balintka1
    Nah jah, igazad van, meg az 1 éves NF4 chipset driver, meg a féléves Forceware driver. Elmehetnek oda..
  • Gabesz amd64
    "Az AMD hibát-hibára halmoz." ez csak idő kérdése,hamarosan jön a barcelona az majd odab*sz az intelnek...az intelnek több mint 3 évébe került h lenyomta az AMD-t grat hozzá
    Az Nvidia meg a 6-os sorozat óta aratja babérokat...főleg ha az Ati sose ad ki időbe normális középkategóriát :)
  • Sanyix
    "ATI driverek minősége nem tul jó."
    Ezt a hülyeséget el lehet felejteni.
    Nem kéne a régmúlt dolgait hangoztatni. Ilyen ez is, és pl az "amd procik nagyon melegszenek" "Linux nem felhasználóbarát" szöveg is, de még lehet keresni ilyesmiket.
  • roonin
    Miert milyen gondod volt vele?
  • Arthas
    HUh ,szóval április 17-ig még a legerősebb videókari csücsül a gépemben..
  • asysoft
    "ATI driverek minősége nem tul jó."
    Linuxnál valóban, de én az NF3-as alaplapom után már nem tudok bízni az nVidiában:)
  • Kagemusha
    ...miert, mi bajod a regivel? Nem mukodik valami? Ha minden OK, akkor meg miert sir a kicsi szad?
  • Kagemusha
    ...ha nem volt semmid toluk, akkor milyen alapon velemenyezed?
  • Zedas
    Az lesz az érdekes, ha bejönnek azok a pletykák, miszerint a 8800 Ultrában több mint 128 Stream Processor lesz, és ugyanaz a chip lesz mint a GTX.
  • kandeláber
    Akkor megcsörren a vekker, és felébredsz. ;-)
  • endrúdí
    És mi lesz ha hirtelen előjön a Matrox vagy az S3 vagy a 3dfx egy 16384 bites 16384 Mega Ultra QDR 6666Mhz ramos kártyával ami olyan szinten támogat mindent, hogy a drivere egyben firmware frissítés is és ha lesz DirectX 16 akkor csak meg kell flashelni a kártyát és tuggya vazzeg és figyelembe véve a (mondjuk) LED elektron technikát max 5 wattot fogyaszt? Mi? Mi lesz akkor? :D
  • Inquisitor
    Még jó, hogy NVidia driverek fullosak (DX9, DX10, NForce), ugye ...? :D
  • Ombika
    HAt en mar varnek vmit valtozast,mert eladtam 7900 gtx-emet es varnam uj belepos kartyakat hogy normalizalodjon dx10es karik ara,remelem aprilisban mar kiderul es itthon is lesz valasztek?!
  • Balintka1
    Grat Nvidia. Nov 2. óta nem tudsz kiadni XP alá új driver-t. Lollerek.
  • Axon
    Nálad azért nem lehet szarabb...
  • Axon
    Nem tudom, hogy egy ilyen kiélezett versenyben meg lehet-e ezt tenni. Ha pedig a bevételek is elmaradnak, akkor pedig egyre kevesebb pénz jut fejlesztésre.
  • Cefet
    Kijelentésed nagyszerűen tükrözi értelmi szintedet...
  • turul16
    Ár/teljesítmény kérdésben az AMD mindig elég jó volt, és az is.
    ATI driverek minősége nem tul jó.
  • Sir Quno Jedi
    Na én elvileg ma veszek 8800GTS-t, remélem azért pár hónapig még jóak lesz az is...
  • Keldor
    Azért az A64 annó nagyon jól szájbavágta a P4-et! Kelett is az a pofon az Intelnek, mert csak az órajelet növelték a gagyi architektúra meg maradt! Ha nem lett volna A64 lehet, hogy C2D se lenne most!
  • Keldor
    Kétlem...
  • dcyrax
    az amd mindíg is szar volt, soha sem volt tőlük semmim
  • kandeláber
    Szerintem az AMD-nél valaki beszólt, hogy: "Na, emberek, elég a kapkodásból. Mindenki higgadjon le! Rendben, akkor mostantól átgondolt termékeket dobunk piacra."
  • Axon
    Az AMD hibát-hibára halmoz. Mind a processzorok és mind a grafikus kártyák terén. Az intel is lenyomta és most az nvidia is. Ha így folytatja hamarosan csődbe megy, az pedig mindannyiunknak nagyon rossz lenne.
  • fade2black
    ez nem bizalom kérdése. Ha eltudják adni aztis irdatlan profitréssel akkor mért ne?
  • Inquisitor
    Úgy látszik vagy nem bíznak eléggé a 8800Ultrában, vagy csak biztosra akarnak menni ...
    Kiszivárgott pár kép egy vízhűtésről, ami KÉTMAGOS GF8-as kártyához készült.