34
-
#34 Igen. De a lassulás addig nem jelentkezett, míg egy SATA HDD be nem került a gépbe... -
dez #33 80 vezetékes IDE kábeled van...? -
#32 IDE driverrel Windows töltése kb 2 percig áll. Anélkül megy rendesen (nekem legalábbis, havernak driver nélkül is van valami gondja- NF4-el:)) Ha a hálókártyát megpróbálom letiltani, kékhalál, legfrissebb driverrel is. Legutóbbi Windows telepítésnél későn vettem észre, hogy IDE driver mellől nem vettem ki a pipát-a szerződésére nyomtam egy "nem"-et, ezután kilépett. Újraindítottam a gépet, hogy ne egyből próbálkozzak, a windows többet nem indult, kékhalállal fogadott. Vista alá nem adnak ki drivert, de a fentiek fényében valahogy nem is hiányolom, főleg, hogy minden megy, ami kell... -
Keldor #31 Hát a 7.2-ben van "egy-két" bug... -
Balintka1 #30 Működik minden, de azért az 1 éves chipset driver akkor is felháborító. És a ForceWare is. az új verziókkal általában gyorsítani szoktak. és van mit csinálni, mert a jó driver miatt nem megy rendesen a hardveres tűzfal. Nálam leszerepelt az Nvidia. -
davos80 #29 Most vetten Radeon 9600Pro-t.Haladok a korral. -
xuldar #28 És nem működik valami? Akkor meg miért kell sírni? Ha hetente hoznak ki új drivert, azzal csak azt mutatják, hogy mennyire szarul írnak drivert, mert minden héten foltozni kell. -
Balintka1 #27 Az, h 1000 éves, csak annyi. minden más programból már 3-al újabb verzióm van. -
Balintka1 #26 Nah jah, igazad van, meg az 1 éves NF4 chipset driver, meg a féléves Forceware driver. Elmehetnek oda.. -
#25 "Az AMD hibát-hibára halmoz." ez csak idő kérdése,hamarosan jön a barcelona az majd odab*sz az intelnek...az intelnek több mint 3 évébe került h lenyomta az AMD-t grat hozzá
Az Nvidia meg a 6-os sorozat óta aratja babérokat...főleg ha az Ati sose ad ki időbe normális középkategóriát :) -
#24 "ATI driverek minősége nem tul jó."
Ezt a hülyeséget el lehet felejteni.
Nem kéne a régmúlt dolgait hangoztatni. Ilyen ez is, és pl az "amd procik nagyon melegszenek" "Linux nem felhasználóbarát" szöveg is, de még lehet keresni ilyesmiket. -
roonin #23 Miert milyen gondod volt vele? -
#22 HUh ,szóval április 17-ig még a legerősebb videókari csücsül a gépemben.. -
#21 "ATI driverek minősége nem tul jó."
Linuxnál valóban, de én az NF3-as alaplapom után már nem tudok bízni az nVidiában:) -
Kagemusha #20 ...miert, mi bajod a regivel? Nem mukodik valami? Ha minden OK, akkor meg miert sir a kicsi szad? -
Kagemusha #19 ...ha nem volt semmid toluk, akkor milyen alapon velemenyezed? -
Zedas #18 Az lesz az érdekes, ha bejönnek azok a pletykák, miszerint a 8800 Ultrában több mint 128 Stream Processor lesz, és ugyanaz a chip lesz mint a GTX. -
kandeláber #17 Akkor megcsörren a vekker, és felébredsz. ;-) -
endrúdí #16 És mi lesz ha hirtelen előjön a Matrox vagy az S3 vagy a 3dfx egy 16384 bites 16384 Mega Ultra QDR 6666Mhz ramos kártyával ami olyan szinten támogat mindent, hogy a drivere egyben firmware frissítés is és ha lesz DirectX 16 akkor csak meg kell flashelni a kártyát és tuggya vazzeg és figyelembe véve a (mondjuk) LED elektron technikát max 5 wattot fogyaszt? Mi? Mi lesz akkor? :D -
Inquisitor #15 Még jó, hogy NVidia driverek fullosak (DX9, DX10, NForce), ugye ...? :D -
#14 HAt en mar varnek vmit valtozast,mert eladtam 7900 gtx-emet es varnam uj belepos kartyakat hogy normalizalodjon dx10es karik ara,remelem aprilisban mar kiderul es itthon is lesz valasztek?! -
Balintka1 #13 Grat Nvidia. Nov 2. óta nem tudsz kiadni XP alá új driver-t. Lollerek. -
#12 Nálad azért nem lehet szarabb... -
#11 Nem tudom, hogy egy ilyen kiélezett versenyben meg lehet-e ezt tenni. Ha pedig a bevételek is elmaradnak, akkor pedig egyre kevesebb pénz jut fejlesztésre. -
Cefet #10 Kijelentésed nagyszerűen tükrözi értelmi szintedet... -
turul16 #9 Ár/teljesítmény kérdésben az AMD mindig elég jó volt, és az is.
ATI driverek minősége nem tul jó. -
#8 Na én elvileg ma veszek 8800GTS-t, remélem azért pár hónapig még jóak lesz az is... -
Keldor #7 Azért az A64 annó nagyon jól szájbavágta a P4-et! Kelett is az a pofon az Intelnek, mert csak az órajelet növelték a gagyi architektúra meg maradt! Ha nem lett volna A64 lehet, hogy C2D se lenne most! -
Keldor #6 Kétlem... -
dcyrax #5 az amd mindíg is szar volt, soha sem volt tőlük semmim -
kandeláber #4 Szerintem az AMD-nél valaki beszólt, hogy: "Na, emberek, elég a kapkodásból. Mindenki higgadjon le! Rendben, akkor mostantól átgondolt termékeket dobunk piacra." -
#3 Az AMD hibát-hibára halmoz. Mind a processzorok és mind a grafikus kártyák terén. Az intel is lenyomta és most az nvidia is. Ha így folytatja hamarosan csődbe megy, az pedig mindannyiunknak nagyon rossz lenne. -
fade2black #2 ez nem bizalom kérdése. Ha eltudják adni aztis irdatlan profitréssel akkor mért ne? -
Inquisitor #1 Úgy látszik vagy nem bíznak eléggé a 8800Ultrában, vagy csak biztosra akarnak menni ...
Kiszivárgott pár kép egy vízhűtésről, ami KÉTMAGOS GF8-as kártyához készült.