T.I.R.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki, hogy most hol lehet jó minõségben letölteni?
Elõre is köszi4
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Lehet hogy rosszul emlékszem,de mintha lett volna belõle egy rendes film is. Nem a sorozatbeli szereplõkkel,de hasonló karakterekkel, talán még a nevek is stimmeltek. A kamion viszont fehér volt,és egy másfajta Iveco kamion. Emlékeim szerint egy bunyóval ért véget,és azzal hogy felgyújtották a kamiont.
Az is lehet hogy mivel kicsi voltam összefûztem egy filmet a sorozattal, és semmi közük egymáshoz.
Remélem azért tud valaki segíteni :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
Jamaica a Jamaicaiaké.
Van egy Turbo Star makettem és meg akarom építeni a vörös rákot de ehhez kellene egy kis segítség.Képekre lenne szükségem a filmbõl.Fõleg a céges embléma érdekelne.
Segítséget elõre is köszönöm.
Üdv
Nem tudjátok véletlenül, hogy olyan zenéket honnan tudnék letölteni, amiket Giovanni hallgatott??
Köszi elõre is!
akinek kell, írjon privit...
Xbox Live: Lunatic HUN
Engem érdekelne a sorozat mind a 12 része!
Cd-n DVD vagy bármilyen formátumban!
Aki eladná, írjon!
[email protected]
Elõre is köszönöm!
Mi az a windows?
töltsél le valamilyen codec pack-ot
pl.: K-Lite vagy Ace Mega Codec pack...
és ott van leírva 1-2 tervezõ progi...
s sajnos normális kép sincs róla a neten, h csinálj magadnak egy normális borítót...
csak bizonyos idõközönként van az oldalra szabad regisztrálás...
ha meglesz mind a 12 rész, akkor majd megpróbálom feltenni a feltöltõs oldalakra...
a videó felbontása 640x480-as, vagyis duplája az elõzõleg belinkelt videóhoz képest...
sajnos még csak 4 részt tettek fel...
letöltési hely: Solarion(.hu)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
és Külön köszönet annak az"aranytökü barátomnak" aki felrakta a megaupload-ra az összes részt!!
Körülbelül 10éve keresem ezt a sorozatot! most 31éves vagyok,de 6éves koromba nannyira a szivembe nõt és minden nyáron eljátszottuk az unokaöcskössel:)az összes részt :)
nagyon köszönöm,h végre ennyi idõ után hozzá juthattam ehez a sorozathoz :)
Igaz sok benne a "vicces nem eredeti"dolog igy felnött fejjel,de akkor is a T.I.R-az T.I.R--nem mondok többet:) köszi még 1x
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
elöre is köcce!!
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
Los Angeles, California
www.smart-bus.hu
Nekem csak a szám jár... nem értek ezekhez! :)) Inkább vezetném azt a szépséget! :)
www.smart-bus.hu