197
ki hol, hogyan...,!
-

-
nem őszinte...
duped nick.
-
Ronny #115 idézem a mestert
"Am már a 21dik században vagyunk! "
maradi vagy:)
-
Ronny #114 gondolod, hogy élőben dicsekedne vele? Egy fórumon könnyű őszintének lenni. -
XDDDDd -
Megmondta, a LÓ! :D -
2 pasi egyszerre,az is nagy büszkeség,tényleg énis kíváncsi vagyok nálad mi a RIBANCSÁG -
Sőt... :D -
Jó pap is holtig tanul...:) -
szando #108 bazmeg miket tudsz 
eddig azt hittem nagyjából tájékozódott vagyok de most már látom hogy abszolút nem :// -
peehole fucking és hasonlók, nézz utána és tanulj! -
Ilyenről még nem is halottam...
-
De legalább nem hazudozik,én ezt kifejezetten értékelem... -
Megfogalmaznád nekem SZERINTED a ribanc szó mit jelent?
-
ki emlékszik arra már...
-
rájöttem, honnan volt ismerős a stílus. -
haha.. Megint jöttél magaddal csevegni? :D -
=) TÉK =) -

én azért nem szeretném ha ilyen anyja lenne minden csajnak :D, nem lennének rendes csajok =(, mert szórakozni jók az ilyen csajok, de bnőnek...hááát azt azért inkább ne -
Ronny #98 itt látjuk a jövő minta anyukáját... -
nyald ki a seggem
állatokkal nem kezdek...
nem vok ribanc, 2nél több pasim sose volt egyszerre...és kapcsaolataim is hosszúak voltak...pár görbe este meg mindenkinél belefér...
#93 - :), kisebb méretű pénisszel rendelkezőknél ez jó is =), lehet élvezni is, de akinek 20 centis az azért ne csinálja... -
avaava
elég nagy ribanc lehetsz már nem azért,ez csak az én veléményem,
nem kell magadra venni.
esetleg a nagy szopás imádatod közt lovakkal is létesítettél kapcsolatot-e?:O -
láááál!xDDDDD
+/fav -
Ez nem igaz. Manapság a nők húgycsövét szokás megbaxni, lehetőleg nagydarba feka csávóknak csapatban! Az legalább még talán szűk a nagyobb ribancokon is! -
a szopás az 20. század. lejárt lemez. ma már torok baszás van -
Ronny #92 büszke lehetsz magadra. -
hát a madárpókos se semmi, remélem megcsípte
-
A végén már valami férget tolt a seggébe??? Fú, de nyomorék... -
érdekes, nem gondoltam volna, honnan ered ez a bukake.
nem tudjátok, honnan ismerős avaava stílusa?
-
LOL >DD
Szerencsére nekem még nem kellett szopni, remélem ez így is marad :PP -
Igen,végülis igen. Én nem vagyok lezbi, a fiúkat szeretem most is van 2 barátom...és mind a 2 fiú!
Am már a 21dik században vagyunk! Majdhogynem kötelező szopni. Én pl kifejezetten imádok. Bár a nyalással sincs ellenvetésem. (nem vagyok lezbi) -
szando #86 ezt büntibe is plz ^^ -
Örökban required 

-
oh my God, asshole 
-
Antrax #83 guszti :)
XD -
.DDDDD -
spy803 #81 Gyontatószék?
-
perverzitások összegyűjtve -
Jaja, én is szemrebbenés nélkül nyalok, akkor miért ne várhatnám el, hogy viszont meg leszopjanak. EZ egy ilyen sport. Aki nem akarja, annak nem kell, de jó HA! Ha valaki undorodik a másiktól, avagy a másik bizonyos dolgaitól, mondja meg előre, semmi gond. -
szando #78 mér futna sírva haza? ha neki ez lesz a természetes akkor garantálom hogy nem fogja zavarni.. mint ahogy régen az orálszex is az extrém kategóriába tartozott, most meg már lassan a DAP sem számít extrémnek :D (na jó ez azért csak vicc :D)