197
ki hol, hogyan...,!
-
#117 -
#116 nem őszinte...
duped nick. -
Ronny #115 idézem a mestert
"Am már a 21dik században vagyunk! "
maradi vagy:)
-
Ronny #114 gondolod, hogy élőben dicsekedne vele? Egy fórumon könnyű őszintének lenni. -
#113 XDDDDd -
#112 Megmondta, a LÓ! :D -
#111 2 pasi egyszerre,az is nagy büszkeség,tényleg énis kíváncsi vagyok nálad mi a RIBANCSÁG -
#110 Sőt... :D -
#109 Jó pap is holtig tanul...:) -
szando #108 bazmeg miket tudsz
eddig azt hittem nagyjából tájékozódott vagyok de most már látom hogy abszolút nem :// -
#107 peehole fucking és hasonlók, nézz utána és tanulj! -
#106 Ilyenről még nem is halottam... -
#105 De legalább nem hazudozik,én ezt kifejezetten értékelem... -
#104 Megfogalmaznád nekem SZERINTED a ribanc szó mit jelent? -
#103 ki emlékszik arra már... -
#102 rájöttem, honnan volt ismerős a stílus. -
#101 haha.. Megint jöttél magaddal csevegni? :D -
#100 =) TÉK =) -
én azért nem szeretném ha ilyen anyja lenne minden csajnak :D, nem lennének rendes csajok =(, mert szórakozni jók az ilyen csajok, de bnőnek...hááát azt azért inkább ne -
Ronny #98 itt látjuk a jövő minta anyukáját... -
#97 nyald ki a seggem állatokkal nem kezdek...
nem vok ribanc, 2nél több pasim sose volt egyszerre...és kapcsaolataim is hosszúak voltak...pár görbe este meg mindenkinél belefér...
#93 - :), kisebb méretű pénisszel rendelkezőknél ez jó is =), lehet élvezni is, de akinek 20 centis az azért ne csinálja... -
#96 avaava
elég nagy ribanc lehetsz már nem azért,ez csak az én veléményem,
nem kell magadra venni.
esetleg a nagy szopás imádatod közt lovakkal is létesítettél kapcsolatot-e?:O -
#95 láááál!xDDDDD
+/fav -
#94 Ez nem igaz. Manapság a nők húgycsövét szokás megbaxni, lehetőleg nagydarba feka csávóknak csapatban! Az legalább még talán szűk a nagyobb ribancokon is! -
#93 a szopás az 20. század. lejárt lemez. ma már torok baszás van -
Ronny #92 büszke lehetsz magadra. -
#91 hát a madárpókos se semmi, remélem megcsípte -
#90 A végén már valami férget tolt a seggébe??? Fú, de nyomorék... -
#89 érdekes, nem gondoltam volna, honnan ered ez a bukake.
nem tudjátok, honnan ismerős avaava stílusa? -
#88 LOL >DD
Szerencsére nekem még nem kellett szopni, remélem ez így is marad :PP -
#87 Igen,végülis igen. Én nem vagyok lezbi, a fiúkat szeretem most is van 2 barátom...és mind a 2 fiú!
Am már a 21dik században vagyunk! Majdhogynem kötelező szopni. Én pl kifejezetten imádok. Bár a nyalással sincs ellenvetésem. (nem vagyok lezbi) -
szando #86 ezt büntibe is plz ^^ -
#85 Örökban required -
#84 oh my God, asshole -
Antrax #83 guszti :)
XD -
#82 .DDDDD -
spy803 #81 Gyontatószék? -
#80 perverzitások összegyűjtve -
#79 Jaja, én is szemrebbenés nélkül nyalok, akkor miért ne várhatnám el, hogy viszont meg leszopjanak. EZ egy ilyen sport. Aki nem akarja, annak nem kell, de jó HA! Ha valaki undorodik a másiktól, avagy a másik bizonyos dolgaitól, mondja meg előre, semmi gond. -
szando #78 mér futna sírva haza? ha neki ez lesz a természetes akkor garantálom hogy nem fogja zavarni.. mint ahogy régen az orálszex is az extrém kategóriába tartozott, most meg már lassan a DAP sem számít extrémnek :D (na jó ez azért csak vicc :D)