extrém sex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hááát. Én is remélem, hogy így marad... Lásd a #46 hszben a viccet.
Van másik is...
Kocsmában fickó kimegy a klotyóra. 15 perc múlva visszaül a bárpulthoz de nagyon fancsali a pofája.
Meg is kérdezi a mixer: Mi a baj uram?
- kimentem hugyozni és a wc-ben egy 120 kilós kigyúrt buzi mellém állt és azt mondta, hogy most vagy leszopom vagy fejbelõ...
- és mit tett ezután uram???
- Hallott maga lövést???
bocs az off-ért
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
annyira kíváncsi vagyok,meg szvsz mások is hogy milyen csaj lehetsz.
dominál az értelem...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
"Am már a 21dik században vagyunk! "
maradi vagy😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
eddig azt hittem nagyjából tájékozódott vagyok de most már látom hogy abszolút nem ://
-the invisible-
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
én azért nem szeretném ha ilyen anyja lenne minden csajnak 😄, nem lennének rendes csajok =(, mert szórakozni jók az ilyen csajok, de bnõnek...hááát azt azért inkább ne