Ötletes találmányok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
Walk the Talk.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Persze high-end-hívõ audiofilek eljátsszák majd neked, hogy sugárban hánynak a hangminõségtõl, de azt nem kell komolyan venni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
jó persze, de hozza a minõséget? szerintem nem, mert a mobil eszközök nem erre vannak kitalálva

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
How much can you take,before you snap?
Van egy ötletem, amiben nagyonsokan nem találjuk meg a "hibát". Az ötlet az az, hogy egy üvegtálban lévõ desztvízbe belerakok egy celofánhártyával (a lényeg a félig-áteresztõ hártya) az alsó végén lezárt üvegcsövet, melyben cukros víz, vagy egyéb anyag van, mellyel az ozmózis jelensége fellép.
Ha a csõ elég rövid, akkor a hígított cukrosvíz kifolyik a tetején. De mi van akkor. ha a tetejére is rakok egy celofánhártyát, egy félig-áteresztõ hártyát.
Szerintem ha a csõ elég rövid, akkor a csõ tetején ekkor tiszta víz, desztvíz fog kifolyni, miközben az oldalt lehûl. Valahol hiba a gondolatmenetben, vagy ezzel így semmi probléma?
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
szemüveg nélkül mûködik, nagyon érdekes, mert ilyet még nem láttam élõben
a földszinten van, a villamosnál lévõ bejáratnál a C&A és a Hervis elõtti részen
ha tehetitek nézzétek meg, rám nagy hatással volt <#eljen>#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
404 nem található
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...