47
-
Visor #7 Az nem tagadás, hogy fejlődés, csak jelenleg ezek baromi drágák. De lehet, hogy mire kijönnek az új Intel procik ősszel, addigra már mérséklődik az áruk. Bízom benne hogy így lesz! -
Ari18 #6 Fejlödésnek fejlödés de minek,? amikor még a "fejletlenebb" hardverek sincsenek elterjedve !!! Nagyon sok embernek még AGP-s DDR1-es gépe van.
Ezek miatt meg nem hiszem,hogy olcsóbbak lesznek a mai hardverek.
.....:( -
Cmdr #5 Én inkább fejlödésnek neveznem! -
Ari18 #4 ÁÁÁÁÁÁÁ DDR3 PCIE 2.0 ??? Nagyon sok embernek még DDR2-es sincsen.Ezek meg már a piacra akarják dobni a DDR3-at.És ugyanez elmondható a PCIE-ről.Ez már RABLÁS és teljes hűlyéneknézése a felhasználoknak. -
SASI #3 X38-->>"Az FSB sebessége nem változik". Tehát ezekszerint 1066FSB, PCI Express 2.0, DDR3. Azért sztem ide is jól jött volna az 1333 FSB. -
LADA Kalina #2 engem se, ha jóltom a legtöbb lehetőséget ami a PCI-E-ben rejlik, most sem használjuk ki, akkor minek a 2? no meg a ddr3 memória...én nem rég váltottam ddr-ről ddr2-re, nem érzem a külömbséget... akkor minek a 3?(mondjuk az érdekes, hogy most ddr2 800MHz-ként vett memóm van és persze minden tesztelő progi 400MHz-snak írja áhh nemérteménezt...) -
szombi #1 Nem tudom mért, de valahogy a PCIE2.0, a DDR3 és az 1333 MHz-es FSB valahogy nem hat meg...