535
-
csgj #94 pls.... -
#93 97.vok, es most mar ha benevezek egy advantage seriesre, ami ugye elorebb hoz a ranglistan, mar csak egy meccsen egy helyet lepek elore. :/
Szal h. elso legyek meg csapassak 96 meccset yayyy :(
Amugy tetszik a jatek meg minden csak mar kb 2 ev eltelt, es meg ahogy latom kell vagy 5 h. elso legyek, szal hosszura nyujtottak a karrier modot.
(mondjuk meg igy is rovidebb mint a fifa 15 evados menedzsermodja) -
#92 hát ja nekem is elég lassan :\
én 190akárhanyadik vagyok,de már joideje nyomom -
raymond01 #91 Nálatok milyen gyarsan megy a fejlődés?
Mert nekem elég lassan megy fel az emberem a ranglistán 300- ról kezdtem és most tart 168 nál kb! Pedig nyerem sorba a bajnokságokat, 1-2 kivételével! -
csgj #90 vki megpróbálhatna egy kicsit segíteni!!! mert rohadtul idegesítő a sok kilépegetés. Megnyertem egy bajnokságot, erre még mentés előtt kilép... -
#89 menj karrier módba ott rögtön beadja ezeket a mini játékokat:d -
dankazo #88 Ahoj mindenki ! Egy nagy gondom van. A Court Games opcióban a következőt írja ki nekem : You can't play this mode with only one player. Each player must press Start button ! Mi a csöcsnek írja ezt, mikor ezek a kiegészítő játékok 1 játékosok. És a játék nem is érzékel több játékost, csak egyet, ez látszik a beállításoknál is. Ha tud vki, segítsen, mert így nem tudok játszani ezekkel az ügyességi játékokkal, pedig a Virtua Tennis 2-ben ezek voltak a kedvenceim. Előre is thx a helpet !!!! -
#87 jaja olvastam anno a véleményedet róla a topspin2 topikban,nekem annyi elég is volt...le sem szedtem :( -
#86 A Virtua tennis 2 már a maga idejében jobb játék volt, minta Top spinnek, ez most a csúcs a tenisz játékok között. Mondjuk a kiegészítő kisjátékok egy idő után unalmasak szerintem, de maga a játék az pöpec. -
csgj #85 a backhandet és a forehandet, hogy lehet ütni? mert az akadémián sehogy sem jövök rá... -
csgj #84 nekem egy csomószor kilép hibaüzivel a game betöltéskor.... DE MIÉRT? semmi ötlet? -
#83 khmm.. Ráadásul meg 2-t. :))) Reggel van xD -
#82 Pontosan. Ráasásul a 2-őt szvsz nagyon elkeffentették. -
#81 csak nálad:)
nálam 1152-be, highon és szűrésekkel (4/16) a páros 60-65 fps körül megy. Pedig mint említettem nincs 1 májer gépem :) -
#80 Na meg kettot kerdeznek:
Noi parosban irrrrrrdatlanul szaggat a jatek, meg egy picit recseg a hang.Csak nalam van ez igy??:(
Es a carrier modot vagy mi a fenet meddig kell vinni??, amig elso leszek a vilagranglistan? -
#79 hát a top spin az inkább szimuláció féle :)
jóval nehezebb,rengeteg fajta ütéssel -
#78 Nah meg lett a game, nagyon tetszik. A top spin jobb ettol is??:O:O
Vagy hasonlo kaliberu?
-
baggio86 #77 Nálam is hibaüzenet jön mikor elindítom -
#76 Lanba vagy DIP-be nem lehet sehogyse tolni?
Esetleg tud valki valmi patchröl hogy lesz-e ilyen?
Nemártana sztem elég jó kis game lett, sőt.... -
csgj #75 van vmi mód a sok hibaüzi orvoslására? -
#74 videókártya -
spiderman2 #73 Szerintetek miből lehet kevés hogy a game a minimum grafikával sem fut?
Pentium IV 2200 MHz,512mb memória,Geforce Fx 5200-es videókártya(128mb-os).DirectX 9.0c is fent van.
A legalapabb beállításokon is úgy szaggat hogy élvezhetettlen a játék.
Pls help mee. -
Djemba #72 egérel lehet irányítani????vagy bill? -
#71 amikor valasztod az embereket, akkor a player1/2/3/4 nek kiosztott kontrolleren nyomsz egy start gombot és akkor választasz plajert... pl igy lehet párost játszani (EXCHIBITION-ban) 4 emberrel.
de csomo mas részen is lehet egyszerre többen játszani ... -
#70 És hol van benne a multi? -
#69 Megvan a multi! vmi bug miatt ketten is CSAK akkor lehet nyomni, ha van 1 bill + 2 kontollered. Én bedugtam a MOMO kormányom és igy már a kontrollerek beallitasanal 2 playerhez rendelhettem bill-t és a gamepadot.
Azaz a playerek száma = kontrollerek száma (billentyüzet nem számit kontrollernek a játék szerint)
Így azért mindjárt más!
-
#68 hol a multi ? :) ezexerint kell benne lennie ....
readme.html:
"Controller and keyboard
To have more than two people play the game at once, it is necessary to have two or more gamepads or controllers.
The game supports up to four people at once.
The first gamepad is automatically used by player one along with the keyboard." -
#67 sztem igen
de amugy multi nélkül ez nem ér semmit :(
sega sux, kihagyott ziccer -
#66 Normálisan fog futni a configomon a játék vajon?:/ -
#65 sejtésem szerint a vidkarid kevés hozzá...miylen is? -
lecsovirsli #64 Üdv Belétek!
Nomármost' az vagyon, hogy amint rábökök az indítás ikonra akkor fevillan egy feket képernyő, majd nyomban visszahajít az asztalra a stuff...ez azért lenne, mert nevetségesen rossz a gépem? (ezesetben miért nem ír ki annyit a program,hogy " ne röhögtess") Vagy azért mert csak simán utál?
A kobakokból kipattanó, különféle probléma elhárító ideákat rendkívül nagy szeretettel várom!
-
#63 A mozgások, a grafika nagyon jó, viszont játék közben valamiért nem hallani hangokat a pályáról, csak amikor a bíró bemondja az állást, a másik meg hogy idegesítően kevés a hiba. Sosem megy ki a labda, sosem megy a szerva a hálóba, stb...
Ez sajnos sokat ront a játékon. -
#62 sziasztok
sajnos nem tudtam játszani a játékkal mert mikor indítom hibajelentést küld.mi lehet az oka? -
gszp #61 Kösz, közben megnéztem, tényleg nincs benne. :(
Nem is reménykedtem, hogy a hivatalos oldalon esetleg fel lesz sorolva az összes játékos, de meglepetés ért. :) -
#60 őő most suliban vok,viszont én ugy emlékszem h henin nincs benne :S -
gszp #59 Szevasztok!
Látom, jó néhány játékos benne van, valaki megnézné nekem, hogy Justine Henin is megtalálható-e a játékban? Köszi! -
#58 Ahol akarom. Driverbe, és a game külső configjába is. -
raymond01 #57 FSAA hol tudod állítani?
-
#56 Érdekes dolog 1ébként hogy van ahol olyan a játékbba mintha menne az FSAA, van ahol pedig nem.
Pl a karakterek nálam cseppet sem recések, de 1-2 dolog viszont igen. Fura :) -
#55 Valóban jobb mint a top spin 1 vagy a 2. Változatosabb, jobban összerakott.
Mondjuk a gfx nem szebb a ts2-jénél. Legalábbis a modelek biztos nem :)