Kis nagy játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

A Legjobb game:D
Szeressük a zacskós tejet
akinek tenyleg megvan, az szoljon itt:
airfix totyik :)
lehet vele multizni, megneztem, es tud ip-re csatlakozni(adress booknal hozza lehet adni)
Vikings-be valaki meg tudta csinálni az MSTR-pályát? Emlékszem mindig azzal szenvedtem,valszeg az az uccsó pálya.
You\'ll never walk alone!
nem tudja valaki a Lemmingseket hol lehet leszedni? isteniek :D
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

De k*rvajó géped van istenem....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ehez hasonló véres gyilkolós van még?:)
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
meg volt vmi repcsis,amiben nem is repcsivel,hanem vmi ûrhajó szerûséggel kellett menni,nem emlékszem a nevére,de D-vel kezdõdött,azt tudom
ReaL MaDRid x siempre
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
run test nél sem omlik össze :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
goto #52 :)
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlõdök :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
amugy az airfixnek van multija, de sztem mar a szerveruk nem el:( nem hinnem, hogyha vki hostolna, meg lehetne talalni :)
A másik kedvencem a Liero, ami ezerszer jobb mint a worms, mert valós idõben megy, és hasonló fegyverekkel. A lemingset is szerettem, csak akkor még kicsi voltam, és mindig olyan gyorsan jöttek azok a hülye lemingek:D Az elasto mániát, csak 2-3 éve ismertem meg, de akkor egy ideig csak azzal játszottam.
Ezek a játékok sokkal jobbak, kikapcsolóbbak, mint most valami Rainbow six, vagy Half Life. Múltkor egy csomót elszórakoztam az Ageia szoftveres változatának valami demojával, ahol egy golyóval kell hasábba állított négyzeteket döntögetni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Castlevania/Metroid szeru jopofa maszkalos, hasonloan jo sztorival(tenyleg), fegyvereket lehet upgradelni, mentesi lehetoseg, tobbfele befejezes, rejtett dolgok, stb
bizonyos korokben kultjatek, az oldal ne remisszen el, ez csak egy fanoldal(merhogy az is van neki)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
oh, amikor kicsi voltam mindig ezzel játszottam anno..
nagyon király game!
Pain is inevitable. Suffering is optional.