12
-
Alfa Of NS #12 Csatlakozom, nekem is nagyon kapóra jött ez az újravetítés. -
Rudicsek #11 Én tegnap megnéztem az első három részt. A multkor úgy alakult h egyiket sem tudtam megnézni, torrentelni meg lusta voltam :P. Szal jól jött az ismétlés. -
#10 A darálásnak megvan a maga előnye: aki véletlen ottmarad a tv előtt, 3 rész alatt abból bizony kőkemény fan lesz
És ami meglepő (mármint a TV2 fejeseitől), hogy megfelelő hangulatú időpontba teszik mindezt (azaz nem hajnal 2, délután 3 ...) -
winnie #9 a potenciális nézők kábé... 1%-a? -
#8 ha nem is mindenki, elég sokan -
ZoliJ #7 mert szerinted ebben az országban mindenki warezol.. -
Cat 02 #6 akit érdekelt az letorentelte -
#5 nem azért de inkább adjanak egy ilyen filmet, ami nincs 5 éves mint vmi ezer éves hülyeséges magyar filmet (csocsó, és társai, vagy menjünk még viszább biztos készült ezer film márciusról a hatvanas években)...
bár én csak akkor néztem mikro mutattak valamit Bárdosék -
Atomy #4 "A TV2, miután március 15-e éppen csütörtökre esett, a héten nem adott aktuális Hősök epizódot"
Helyette az Aviator című unatkozó milliomosról szóló produkcióval próbált elaltatni aminek biztos több köze van a 48-as forradalom és szabadságharchoz, csak én nem tudtam felfedezni. -
#3 RTL rákontráz TV2re
TV2 rákontráz RTLre
nem unalmas ? -
winnie #2 ööö, nem. és, ha valaki csak hallotta, hogy jó? (midig azon megy a panasz, hogy nincs ismétlés. most van:) pár új néző már siker lenne. -
#1 Na ennek is sok értelme van.Aki akarta,úgyis megnézte eddig.