50
-
kacsi01 #10 Mókakókajancsi majd a vizitdíj automatákat programozza valamelyik seggnyalója nevén lévő urambátyám kft-nél. Hogy szakadna meg. -
sathinel #9 Vannak jó sulik. És pont az ország legjobb iskoláját említed meg:D Nem GD suliba jártam csak a tapasztalatok. Sok tanár pl az IBM e-busines órákon ugyanúgy nézett mint a diákok. Arról beszélek hogy ha valaki informatikában nem elismert, nem ismerik a nevét több kontinensen, akkor nem értem hogy szólhat le valakit akit elismertek. Informatikában nézz szét mekkora demokrácia van a neten. Mindenki ugathat mi nem tetszik, és mindenki elolvashatja. Csak a politikai színrelépése után kezdték el piszkálni. Mondom érdemes elolvasni a cikkeket amiket vele készítettek. -
juzosch #8 Azért mert ez informatika, nem számítástechnika. Ha tudnád miket tanulunk, akkor lehet visszeábbvennél:)
(Mindez nem vonatkozik a gábordénesre:D Én inkább a BME-ről beszélek, mert csak azt ismerem.) -
sathinel #7 Egyébként a Infő Fősulin 3., 4. évfolyamosok között annyi szakbarbárt láthatsz, hogy ő kb zseni. Amikor 4.5-ös diplomával végzett informatikus megké hogy rakjam rendbe az otthoni PC-jét, és nem tud telepíteni windows-t, nem tudja mi a töredezettségmentesítő, és amikor megmutatod hol éri el, akkor megkér hogy menj el segíteni neki, akko elgondolkozhatsz hogy mennyit tudnak néha itthon. Elmélet.... -
sathinel #6 Hmm akkor ha nem ért hozzá... De akkor az ásziai informatikai kiállításon miért pont őt kérték fel beszédre, illetve miért ismert szakember külföldön. Persze minden külföldi szemét disznó imperialista lehúzógép... Szerezzétek be a régi PCworld újságokat, meg más infós újságokat. Van bennük Pár cikk az említett emberkétől. Azokat elolvasva is azt mondod hogy nem ért hozzá??? -
Tyberius #5 A digitális fényképezőgépek meg a felsőkategóriás videokártyák állami pénzen történő osztogatásáról nem is beszélve. -
A1274815 #4 "Itthon is szerették volna felfuttatni az IT-t. Erre Kókáról azt kezdték mondani nem ért az informatikához csak beleugat."
A kakaó álló több százezres zsámítógépek után én ezen nem csodálkoznék, hogy ilyet mondtak rá. -
wanek #3 "Erre Kókáról azt kezdték mondani nem ért az informatikához csak beleugat" - így van. A nagy állami megrendelésekből bárki meg tudott volna gazdagodni, mint ahogy a kampós hülyegyerek is.
-
sathinel #2 Itthon is szerették volna felfuttatni az IT-t. Erre Kókáról azt kezdték mondani nem ért az informatikához csak beleugat. Nem tudom hányan olvastátok régen ez Elender híreket, de nem volt hülyegyerek. Persze itt is politika lett, és nem látták meg hogy az országnak jó lenne megcsinálni pár dolgot.
"komolyan gondolja, hogy informatikai hatalom lehet és a helyi szakemberek következetesen dolgoznak is ennek a célnak az eléréséért"
A legdurvább hogy meg is fogják csinálni mert jó üzlet nekik. Itthon meg mindegy hogy üzlet vagy nem. Úgyis csak egymás basztatásához értenek. Március 15-ről sem tudok már meg semmit azokból a beszédekből amit néhány gyükér mondott a TV-ben. Uszítás, a másik kitagadása, ellehetetlenítése, mert hát irígy vagyok. Programozóversenyeken nagyon jól szerepelnek pedig a Magyarok. -