Warfront: Turning Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez utóbbi kettõ is létezõ, sõt, mûködõ koncepció volt.
A Maus volt minden idõk legnehezebb tankja, egy 188 tonnás acélszörnyeteg, ami alatt elõbb a saját felfüggesztései, késõbb - a konstrukció kijavításával - a hidak is összerogytak, és ezért kétéltûre építették. 😊 Két darab készült belõle, de éles bevetésen sosem voltak. Az oroszok fogták el mindkettõt, de mivel a legénység felrobbantotta õket, nem sok hasznát vehették. Jellemzõ, hogy az orosz hadmérnökök erre kitalálták, hogy az egyik épen maradt talprészére rámûtik a másik épen maradt lövegtornyát. 😊 Megcsinálták, hazavitték, tesztelték, most múzeumban áll.
Az Elefant egy 65 tonnás tankvadász volt, 91 darab készült belõle, és puskaport is "szagolt", ugyanis bevetették õket a kurszki csatában, majd a megmaradtakat késõbb a visszavonuláskor és az olasz csatákban is használták (az utolsó darab még Berlin ostrománál is mûködött). Két darab maradt fent belõle.
Kis színes: már a Panzer General 2-ben is benne voltak. 😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
PS4 ID: Vordengo
Viszont buta az AI ahogy írtam mindegyik játékban ilyen ha 50% +1 egységed van gyõztél.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Milyen értelemben eredeti?
El szoktott rejteni jópár építõs kocsit, és gyorsan újra felhúzza a bázist. Az AI-t író srác legalábbis határozottan állítja, hogy nem csal.
Sajnos jelen állás szerint valószínûleg soha. Van némi vita a fejlesztõk és a kiadó közt az anyagiakat illetõen.
Egyébként jó látni, hogy a magyar játékfejlesztõk képesek színvonalas játékot csinálni nem úgy mint sokan mások.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Azért ez sem példa nélkül álló ötlet.
Act of War c. játékban lehetett pl. börtönt építeni, ami az ELFOGOTT katonák után infót adhatott (vallatás), valamint ha megépítettél hozzá valami CNN-tornyot (nevére nem emlékszem, valami tévé- vagy rádiótorony), akkor a POW-k után kaptál valami lóvét.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Egyetlen baja van ami a szokásos: az AI meglehetõsen gyenge, a vége felé vannak lehetetlennek tûnõ küldetések, hatalmas ellenséges túlerõ stb. Ha viszont rájöttél a nyitjára onna sima ügy, de az összes fejlsztgetõs harcolos stratégia ilyen
Ez van
Baromi ronda ez az új dizájn!
F
Nekem csak az a bajom, hogy kevés a küldetés....
Egyébként oltári jó, hangulatos a zene, bár én felfedeztem a kissebb lopásokat innen-onnan (pl az egyik videóban, ahol az orosz egy böszme nagy géágyúval lõ: terminátor2; valamint játék közben zene: gladiátorból átvett traktusok), de oltári lett.
Ugye, látszik, hogy az átvezetõk a játék motorjával készültek. Elég jók lettek.
Nálam mindenképpen 9.5/10 az értékelése.
Igen, magyarok voltak, a Stormregion a Rush for Berlin játékával már elsütötte ezt a dolgot 😊
Egyébként szerettem az eddigi DR-es játékokat (a legutolsó War on Terrort kivéve, mert az egy hulladék volt), és ez is bejövõs lesz, ahogy elnézem. Ideje kipróbálni a demót!
DR-es benfenntesek! Mikor jön ki a Field-Ops? <#miaz>#miaz>
ezen úgy egy percig fetrengtem 😄D
(bár apáink-nagyapáink nembiztos...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én kipróbáltam és nekem csak annyi a bajom, hogy introknál tök süket a géjm, elvilleg valami code pack miatt. Most feltettem a K-Lite 2.85 full veziót és lehet, hogy úgy jó lesz, mert az a hiba megszûnt a filmeknél is. Párat nem játszott le.
A képek jók és a cikk is!<#eljen>#eljen> Bár csak a bevezetõt olvastam el, de nem baj, biztos jó<#hehe>#hehe>
Magyar nyelv csak az eredetiben van? :S