Intel: ősszel megújul a Core 2 család

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikloss
Nekem 2005 nyárvégi konfigom van, 2008-ba frissítek egy laptopra remélem lemennek a mobilproci árak is.

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

grebber
Na ez jó hír akkor még várok mint mindig 😄

Az lehet az kapom magam a nagy várakozásba hogy 2010-et irunk azt még mindig ez a konfigom lesz 😄

Next PC upgrade: 2022

Cool!

Xido ha neked tényleg E6700-ed van akkor kicsit nem jó hír ez neked, mert sokat buktál a dolgon. Én vga-val jártam így 😞

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Teh egy Core2duro 6600-tól felfelé rommáalázza az amdprocikat gyk minden létezõ tesztben,a sima c2-k fosok...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hú. Igazad van.. Egyetértek.

schrank
itt most nem a hardverbuzikról írtam akik évente cserélik a konfigot hanem az olyanokról mint én hogy megveszem a vasat aztán 3 évig nem költök rá én 2004 ben vettem a 2800+ 1GB ati9600 konfigot ami már akkor sem volt egy nagy szám de azóta az összes battlefielddel tudtam játszani akadásmentesen 1024*768-ban ha most nyáron eladom a gépet 40-ért és teszek hozzá 160-at akkor így 3 év után megint 200 ból veszek gépet amiben lesz 2 giga 800-as ram 8800gts meg valami vaddisznó proci amivel megint kihúzom 3 évig mert tuti hogy fognak futni rajta a 3 év múlva is azok a játékok amikkel én szeretnék játszani <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kimaradt a cikkbõl, hogy nem ezek a processzorok lesznek az Intel választékának csúcsai, hanem a 4 magos Quadok, amik drágábbak is lesznek. Ezekkel a procikkal gyakorlatilag az történik, mint tavaly a Pentiumokkal. (És nyilván azért történik, mert az Intel hozzájutott az új AMD procik paramétereihez.)
Sanyix
Nemrég hallottam róla, hogy a core2- csak 32bites számolási teljesítményben olyan überproci... de memória adatátvitelben rommá veri egy x2-es az integrált memórivezérlõnek köszönhetõen, és 64biten is elég gyenge a core2. Ezen nem kívánnak javítani(fsb emelés az eléggé félmegoldás)? Bár reklámnak, és hype-nak elég ha csak a sima számolási teljesítmény nagy, mint anno a megahertzeknél 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

janos666
Tessék, én meg most májusban akar/ok/tam gépet fejlesztgetni mikor kapható lesz és beáll a Gefrce 8600GT ára. Most ha azt mondom várok vele õszig az új CPU-kra akkor meg az lehet egyik vége a dolognak hogy közben elbaszom másra a pénzt (nem hasznosabb dologra, csak másra, pl. felébõl telefont veszek és apránként eliszom a másik felét...) vagy azt mondom hogy ejnye, ha vártam októberig akkor megvárom a következõ Geforce kártyákat, hátha lemegy a 8800GTS ára és 8600GT helyett azt veszek. (ami ha úgy nézzük azért sem elõnyös mert sokat nem fog esni miatta, de ha most veszek "olcsó" 8600-at késõbb könnyebb szívvel cserélek 9600-ra ha azok kijönnek és ugyanott vagyok ha nem elõbb...)
De legalább nem bukik annyit.

"Érdekes, hogy két új Pentium chip is érkezik majd, igaz ezek már szintén Core 2 alapokra épülnek"

Érdekes egy megfogalmazás. 😛 Pentium nevû butított Core 2 chipek.

bertino
asszed miutén te megveszed utána nem fejlesztenek ? <#lama>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Most cserélhetik le az alaplapokat is, ha új proci kell nekik, mert nem támogatták még a 1333MHz-es FSB-t.

schrank
ha ha 3 éve vettem a konfigomat és pont nyáron akarom cserélni a sok láma meg tavaly õsszel ölt kisebb vagyont a gépébe <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Király!
Erre vártam már régóta!<#finom><#worship>

szépen beindul helyes....bár most cseréltem mindent,nem kívánok félévente beleölni nagy összeget...jó,hogy széles és jóárú lesz majd a piac
mikloss
király

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

← ElőzőOldal 2 / 2