67
-
#27 Eközben amd meg továbbra is lapít :( -
#26 Olyanról én még nemnagyon hallottam, hogy sima c2. C2 duo van ennyi. És az elég gyenge memóriaadatátvitelben, méghozzá az E6700-as.
memória
Egyébként ebben az tesztben látszik hogy egyik dologban az egyik jobb, másikban a másik, de összességben kiegyenlített és az x2 olcsóbb.
Szal ezt az erősen fanboyszerű "egy Core2duro 6600-tól felfelé rommáalázza az amdprocikat gyk minden létező tesztben" szöveget ne hangoztasd, mert nem igaz. -
Keldor #25 Jaja az a Q6600 nagyon jó lesz 266$-ért! A hülyének is megéri! -
kandeláber #24 Ha nem is 4GHz-esnek, de úgy 3,5-nek igen, de csak akkor, ha a programot úgy írták meg, hogy ki tudja használni a 2 magot, különben az egyik teljesen kihasználatlan marad, akkor viszont hiába kétmagos, majdnem olyan, mintha egymagos lenne (annyi előnyöd lesz, hogy nem fog akadozni a program, miközben mást is csinál a géped). -
#23 Szerintetek mennyiert fogjak adni az E6540-et az uzletekben USA-ban..? -
Inquisitor #22 Most nézem itt a táblázatban kissé más van. Tök mindegy, áprilisban áresés lesz. Lemegy végre a csoffadt E4300 30K alá, remélem.
Amúgy most 24K körül kapni olyan jó tuningos alaplapot, ami alapból kezel négymagosat és 1333FSB-t is. ;) -
Inquisitor #21 Április 22 körül lesz aom nagy áresés, és utána valami 530USD lesz a QX6600 proci, de ez nem annyira érdekes, mint hogy állítólag év végére lemegy 266USD-re. Nyár elején ennyiért a kétmagos E6850 lesz még csak ... -
#20 nagyon laikusan fogalmazva olyan mint ha két pc-d lenne egy monitorral pl tudsz játszani dvd-írás közben meg ilyen finomságok -
#19 Ha azon nem is, de azon könnyen hogy a megjelenésük idejében kihagytad a szálldosó nagy játékokat (Crysis, Ut2007, stb.), mikor meg végre veszel új gépet még mindíg ugyanezek lesznek a top játékok és így ugyanazokat a játékokat kínzod és a gépre is ugyanannyit költöttél csak később. (mert én legalább is úgy sejtem hogy ha kijönnek az említett játékok megint csönd lesz egy darabig ezen a téren)
Meg most CPU szempontjából ez lehet hogy nem is akkora kérdés, mert a DX10 miatt elvileg radikálisan csökken a játékok CPU igény a GPU terhére, tehát inkább drága VGA és nem drága CPU kell... -
flatszeru #18 Egy laikus kérdésem lehetne?
a két mag kétszeres teljesítmény? Tehát ha 2 Ghz a mag frekv. akkor 4 Ghz nek megfelelő teljesítményű a proci?
ha nagy hülyeséget írtam akkor bocsi :-)
thx -
#17 Nekem 2005 nyárvégi konfigom van, 2008-ba frissítek egy laptopra remélem lemennek a mobilproci árak is. -
#16 Na ez jó hír akkor még várok mint mindig :D
Az lehet az kapom magam a nagy várakozásba hogy 2010-et irunk azt még mindig ez a konfigom lesz :D -
CyrSyS #15 Cool!
Xido ha neked tényleg E6700-ed van akkor kicsit nem jó hír ez neked, mert sokat buktál a dolgon. Én vga-val jártam így :( -
Skyline #14 Teh egy Core2duro 6600-tól felfelé rommáalázza az amdprocikat gyk minden létező tesztben,a sima c2-k fosok... -
AnonyX #13 Hú. Igazad van.. Egyetértek. -
#12 itt most nem a hardverbuzikról írtam akik évente cserélik a konfigot hanem az olyanokról mint én hogy megveszem a vasat aztán 3 évig nem költök rá én 2004 ben vettem a 2800+ 1GB ati9600 konfigot ami már akkor sem volt egy nagy szám de azóta az összes battlefielddel tudtam játszani akadásmentesen 1024*768-ban ha most nyáron eladom a gépet 40-ért és teszek hozzá 160-at akkor így 3 év után megint 200 ból veszek gépet amiben lesz 2 giga 800-as ram 8800gts meg valami vaddisznó proci amivel megint kihúzom 3 évig mert tuti hogy fognak futni rajta a 3 év múlva is azok a játékok amikkel én szeretnék játszani -
kandeláber #11 Kimaradt a cikkből, hogy nem ezek a processzorok lesznek az Intel választékának csúcsai, hanem a 4 magos Quadok, amik drágábbak is lesznek. Ezekkel a procikkal gyakorlatilag az történik, mint tavaly a Pentiumokkal. (És nyilván azért történik, mert az Intel hozzájutott az új AMD procik paramétereihez.) -
#10 Nemrég hallottam róla, hogy a core2- csak 32bites számolási teljesítményben olyan überproci... de memória adatátvitelben rommá veri egy x2-es az integrált memórivezérlőnek köszönhetően, és 64biten is elég gyenge a core2. Ezen nem kívánnak javítani(fsb emelés az eléggé félmegoldás)? Bár reklámnak, és hype-nak elég ha csak a sima számolási teljesítmény nagy, mint anno a megahertzeknél :) -
#9 Tessék, én meg most májusban akar/ok/tam gépet fejlesztgetni mikor kapható lesz és beáll a Gefrce 8600GT ára. Most ha azt mondom várok vele őszig az új CPU-kra akkor meg az lehet egyik vége a dolognak hogy közben elbaszom másra a pénzt (nem hasznosabb dologra, csak másra, pl. feléből telefont veszek és apránként eliszom a másik felét...) vagy azt mondom hogy ejnye, ha vártam októberig akkor megvárom a következő Geforce kártyákat, hátha lemegy a 8800GTS ára és 8600GT helyett azt veszek. (ami ha úgy nézzük azért sem előnyös mert sokat nem fog esni miatta, de ha most veszek "olcsó" 8600-at később könnyebb szívvel cserélek 9600-ra [ha ez lesz a számozás jövőre] ha azok kijönnek és ugyanott vagyok ha nem előbb...) -
dez #8 De legalább nem bukik annyit. -
dez #7 "Érdekes, hogy két új Pentium chip is érkezik majd, igaz ezek már szintén Core 2 alapokra épülnek"
Érdekes egy megfogalmazás. :P Pentium nevű butított Core 2 chipek. -
#6 asszed miutén te megveszed utána nem fejlesztenek ? -
dez #5 Most cserélhetik le az alaplapokat is, ha új proci kell nekik, mert nem támogatták még a 1333MHz-es FSB-t. -
#4 ha ha 3 éve vettem a konfigomat és pont nyáron akarom cserélni a sok láma meg tavaly ősszel ölt kisebb vagyont a gépébe -
Visor #3 Király!
Erre vártam már régóta! -
xido #2 szépen beindul helyes....bár most cseréltem mindent,nem kívánok félévente beleölni nagy összeget...jó,hogy széles és jóárú lesz majd a piac -
#1 király