1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
  • Picar77
    kereső disznek van?
  • Benc16
    sztem be is lehet zárni a topikot, elfér simán a mási ktopickba...
  • apu
    A témába vágó kérdésem:
    Találkozott már olyannal valaki, hogy a Vista Zárolta a Particiót mert valószínü itt olyasmiről van szó. ha igy van akkor hogy lehet ezt a zárolást feloldani ?
  • apu
    Mind említettem itt a 64 bites rendszerekről kellene beszélni. A topic bezárása legyen az arra jogosultak dolga.
    Legalább tíz helyen megkérdeztem a problémám úgy nézem érdemi választ nem kaptam.
    Tehát a 64 bites rendszerekről elsősorban a Vistáról szeretnék itt olyanokkal beszélni akik értenek hozzá. A 64 bites témában az előző oldalon legfeljebb olyan válaszok vannak, hogy telepits 32 bitest vistát.
    A lényeg, hogy én a 64 bites rendszerekre vagyok kiváncsi mert olyan van nekem. Ehez kérek segítséget.
  • Dark Angel 666
    Például mert bezárják :)
  • mila69en
    szerintem már 7:34-kor megkérdezte ott is:)
    meg amugyis mértne lehetne egy 64 bites vista topic?:D
  • Jagumo
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1035251678
    Szerintem ezt itt is megkérdezhetted volna:)
  • apu
    A gondom a következő :
    Hátha találkozott vele már valaki.
    Van egy gigabyte ga-m61vme-s2 alaplapom, egy amd 64 bites procival meg egy sata vinyó,
    Valamit elálíthatott a setapban a Vista, Ultimate amikor a rekkbe bedugtam egy hagyományos vinyót, természetesen lekapcsolt állapotban. Bekapcsolás után nem indult el. Amikor kivettem és ujra akartam inditani akkor meg újra akart települni.
    Azóta a vinyóhoz nem férek hozzá. A Pista elkezd települni, de amikor a vinyóhoz ér drivert kér. Persze az ami van hozzá nem jó neki, sőt azt mondja, az nem is driver.
    Gondoltam nem, vesződök vele vissza az XP t. De a Partition Magic Nem látja a partíciót, hoppá az egész vinyó helyén egy nagy errort lát.

Van valakinek ötlete ?
  • apu
    Szevasztok.
    Azért nyitotattam ezt a témát, mert a 64 bites rendszerekkel Windows környezetben nem igen foglalkoznak. Bár Vista és longron témák vannak, de a topikok nagyon zsufoltak, általánossak.
    Ráadásul most ilyen gondom van.