1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
-
#49 "A vinyó zárolását egy setap reset után az XP telepítővel sikerült megoldani"
De mégis hogyan? :) Én ujraformáztam a vinyót ay XP telepítővel, de mikor fájlokat másol, majd restartol, már nem indul el a telepítés... -
#48 annyi a gondom, hogy a hangkártya tesztelésén kívül egy alkalmazás sem akarja megszólaltatni a mélynyomót. Netről szedtem le a legújabb drivert hozzá... De most megnézem jobban mik vannak a telepítőlemezen is, bár az tuti, hogy Vista-s dolgok nincsenek, mert tavaly nyáron vettem. -
#47 Persze van új problémám. Olyan ami az előző telepítésnél nem volt. Nem tudok csatlakozni a netre.
A sebessségről:
Szerintem többszöröse az XP nek (legalább mégegyszer olyan gyors)ugyanezen a gépen. Sebességérzetem még a négyszerese is van. -
#46 Az én gondom megoldódott.
Sikerülrt a rendszert visszaállítanom. Kaptam egy üzenetet az tartalmazta a megoldást. Bár menetközben más segítségével ugyanarra a következtetésre jutottam.
A vinyó zárolását egy setap reset után az XP telepítővel sikerült megoldani, bár a telepített anyag igy eltünt.Gyakorlatilag ezt tartalmazta az üzenet is amit kaptam, ez bevágom ide.
"szia én is jártam igy sajnos egyetlen meg oldás xp telepitő lemez és azt újra formázni az egészet.DE csak abban az esetben ha racked jó.Nagyon csúnyán tud kavarni a rossz rack. Hiren86 Plusz .vagy ezel csináld a formázást. Nekem elégvolt xp telepitö lemez mos tökéletesen fut a rendszer. udv"
Csak úgy mondom nem a rekkel volt a gond. Hogy mi okozta azt nem tudom, de sejtem, hogy a rekkbe lévő vinyó zsampere.
Rage47:
Ha gondod van vele akkor, szerintem nézd meg a telepítőlemezen a dreivereket, hátha van 64 bites változat is. Én a hangnál úgy jártam, hogy több drajver volt és alapból azt tette fel ami 64 bites hardverre és 32 bites op rendszerre való. De volt a mappában olyan meghajtó ami 64 bites oprendszerre és harverre való.
A vitáról, hogy kell e ez a topik:
Én azért nyitottam mert szeritem kell, és azok a beszólások amik a másik topikot jellemzik, hogy telepits 32 bites op rendszert türhetetlenek.
Azt hogy meghaggyák vagy törlik döntsék el az illetékesek, addig is jó lenne, ha kimondottan a témával foglalkoznánk.
-
#45 vki használ audigy 4 hangkarit vista-n? -
#44 énse szervernek használom a gépet itthon, de azért a photoshop jobban fut mint 32 bitten, és elég sok játék is -
#43 majd igy jártál ha kapsz egy büntit Pheel-től -
#42 azért picit olvashatnál a topikban, rendesen meglett magyarázva miért kell ez a topik nemtudom mit pattogtok -
#41 Itt jártam zárás előtt:D -
#40 mindek kéne bezárni? -
#39 Ezt a topikot hogyhogy nem zárták be, elromlott a topikon a zár? -
#38 "keyboardhuszár" LOL wazze LOL -
#37 "Most attól, hogy idejössz kötözködni a 64 bites Vista létjogosultságáról"
Te most miről beszélsz? Ki mondta hogy nincs jogosultsága? Ez a jövő.
Csak hát mivel most a jelen van, minek szopatni magad azért hogy 3-4 db programod megvan 64 bitesben az összesen 78db-ból. Van értelme...
"Szerintem neked is jobb ha 64 bites Vista kérdések nem a 32 bites vista topicba kerülnek hanem ide. Vagy nem?"
Nemtom megintcsak hogy miről magyarázol egy szóval nem írtam hogy nem kell a topik.
-
#36 Szeritem zárjuk be az összes windowsos topikot, azok nem ide valók hanem az im.hu fórumra -
#35 Most attól, hogy idejössz kötözködni a 64 bites Vista létjogosultságáról (amiről nincs vita hisz a M$ úgy döntött, hogy kihozza és ki ezt ki azt választja (btw 64 bites XP-t használok és Vistara nem is váltok egészen a 2. szervízpackig)) ezzel igazolva érzed, hogy a topicot be kellene zárni?
Nemvágom.. Szerintem neked is jobb ha 64 bites Vista kérdések nem a 32 bites vista topicba kerülnek hanem ide. Vagy nem? -
#34 Legoptimálisabb esetben 20% körül. De a mostani tendenciából kiíndúlva gyakorlatilag nincs különbség. (Hangsúlyozom otthoni felhasználás esetén! Szervereknél már más a helyzet. Nagyon sokat számít hogy milyen jellegú alkalmazást vizsgálunk.) -
#33 a 64 bit azért elég sok sebbeség különbséget jelent, és eddig a 64bites vista stabilabb a sima x86osnál -
#32 És szerinted mi a különbség 32 ill 64 bites progi között? Ez nem csodaország. Nem lesz 4x gyorsabb übergyors a géped. Néhány program esetében lesz előnye (gondolom nem sql szervert akarsz futtatni otthon..)de amíg nem érünk el oda hogy feltétlenül szükséges (értsd kifogyok a megcímezhető memóriából) pc-re, addig köszi elvagyok itt 32 biten is és hátrányom biztosan nincs. Hát neked? -
#31 pffffff
:DDDDDDDDDDDD -
#30 Majd te döntöd el mi keyboardhuszár?
Szerintem nyugodtan bízhatjuk a moderatúrára. Te meg menj vissza 32bitre windowsozni. -
#29 Me gyorsabb, jobb, szárazabb érzés.
Ezé. -
#28 jaja -
#27 Itt a másik..
:))))
Na ZÁRNI!
:D -
#26 -
FLeK0 #25 sok-sok ilyen program lesz.. a viennához :) -
#24 Egy darabig o, mivel majd' mindenhez van drivere, neked (nekunk) meg meg varni kell, es egy csomo cuccnak nem is lesz 64 bites drivere. -
#23 Ohh ne mond tényleg?:) Csak ha jön egy 64 bites progi tudom használni te meg?? 32-ről emulálni sem tudod rendesen:) A 32 bites meg csont nélkül megy:) Ki van előrébb te vagy én? -
#22 Lol, faszlama... ha tudnad egyaltalan mi a kulonbseg a ketto kozott :D -
#21 tiiiszta szégyen vagy :D -
bracsek #20 lol -
#19 Kár mert 2x nagyobb vagy nála. -
zoolee #18 Hasonlítani akarok rád.
De sahhogy se took akkora köcsög lenni mint te...:( -
#17 lol vagy -
#16 "Pl én 64 bites proci mellé mi a francnak vegyek 32 bites Vistat??"
Talán azért mert a programok 99%-át 32 bites programok teszik ki. És mi értelme egy 64 bites rendszernek ha emuláltan futtatsz rajta 32 bites programokat? -
#15 32bites gyökerek? :DDD de csöves vagy -
#14 Nekem ugyan ez a problémám, a különbség talán csak annyi, hogy én 32 bitel próbálkoztam, és a Vista felmegy hiba nélkül. DE XP nekem se, s a partition magic egy nagy darab BAD-nek látja az egész vinyót. Volt teljes format, újrapartícionálás, semmi sem hat rá.
Mellesleg a topic maradhat, a másik úgyis tele van krekkelő, nincsdriveres szarvistás vérpistikékkel.../fav -
zoolee #13 Szentem is maradhat, mert ha nekem 4 hét múlva itt lesz a 64 bites visztám meg a nyú gápam akkor nem akarok a 32 bites gyökerekkel dumálni, akik full hülyeségeket monndanak. -
#12 Szerintem meg nyugodtan megmaradhat a topic mert talán a sok kis warezzseni nem fog 64 bites Vistaval foglalkozni, viszont lehet értelmesen vitázni vagy segíteni a másiknak.
Pl én 64 bites proci mellé mi a francnak vegyek 32 bites Vistat?? -
#11 Mert pl totálisan különböző problémákkal rendelkezik mint a síma Vista..
kb olyan hülye kérdés, hogy minek kell külön topic a Win2K-nak meg a Win XP-nek és a Win X64-nek.
Más driver más architektúra más service packok. -
#10 hát ezaz,van már vistás topik,minek külön a 64 bitesnek