1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
  • oniel
    sorry!
  • oniel
    boond kérdezet tölem egy pár dolgot, mire én mondtam hogy mások örülnének ha menne nekik a vista is ,nemhogy 5,1 hang!
  • Rage47
    jah bocs, csak az utsó kérdésed különáll a többitől, ez megzavart:)
  • oniel
    mert rákérdeztem????

csak összegyüjtötem hogy milyen kérdések voltak eddig!
    de már szegények elmentek akik a kérdéseket felrakták !(szomorúságukban)
  • Rage47
    minek kérdeztél rá a program files-ra, ha tudtad a választ??
  • oniel
    ez igaz !külön rakja!
    ha megnézed a feladatkezelöben akkor láthatod hogy melyek azok!
    nekem még a nvidia chipset hiányzik ami remélem mihamarabb meglesz!

• Rage47
    müxik a driver, csak subwoofer-t nem kezeli rendesen. 5.1 meg xart sem ér mélynyomó nélkül. meg a régi programokat sem csinálták meg, amikkel szépen be lehetett lőni minden hangzást...
  • Rage47
    nekem speciel audigy 4 van. de ha jobban érdekelnek, biztos találsz róluk infot az oldalon.....
  • oniel
    http://us.creative.com/support/downloads/

innen kellene elinduljak csak nem tudom mi a típusa ????

na és milyen jellegü a hiba?
    tehát felmegy a driver és nem münködik???
    vagy fel se megy ???
    pontosítsunk!
    mert ez igy tág fogalom! :))
  • oniel
    hát szívesen kiprobálnám ,de nekem nem ilyen hangkártyám van!
    igaz az én hankártyámmal is voltak ilyen jellegü gondok ,de megoldatam!

de ez ami itt van megadva link az csak egy a sok választási lehetőségböl!
    ugyanis nekem sose volt sound kártyám igy nem tudom melyik típus az amaelyik pontosan a 5,1 hangrendszert képviseli!
    Creative Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
    Creative Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
    Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
    Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
    Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA

ezek közül melyik????

• Rage47
    én ugyan nem tudom, de sikerült kikövetkeztetnem a mappák nevének különbözőségéből, hogy mivel ez x64-es Vista, így külön rakja a 32bites és 64bites cuccokat
  • oniel
    na de ,itt inkább ilyen jellegü kérdések észrevételek vannak:

A vistamiért szarozik a video kártyával?

A Messenger-nél amúgy a hibakód alapján kerestem ki a prücit, de ha csak szimplán kikapcsolom a Windows-os tűzfalat, akkor se megy. :/

Derüs reggelt! Mára ismét elhalálozott a Messenger és a LimeWire is. Mindkettő arra hivatkozik, hogy a tűzfal blokkolja. Pedig szerepelnek a kivételek listáján. :/// Végképp tanácstalan vagyok

Találtam egy eredeti 6-os Nero-t. felment, nem kötött bele. Remélem írni is fog! :)

Na, de komolyan! Gyűjt ez a szar vmi infót a háttérben bármiről is?

Arra nem reagált senki, hogy nektek is van 2 Program files mappa? Miért van ez?

soknak nem a 5,1 hang a legnagyobb problémájuk !!
    persze tudom ezzek beugratos kérdések voltak! :))

• Rage47
    bocsi de ezzel nem műxik, ezért van vita a creative fórumon is -.-
  • oniel
    http://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+64-bit®ion=1&Product_Name=Audigy+4&Product_ID=14103&modelnumber=&driverlang=1033&OS=27&drivertype=0&x=32&y=14

légyszi pontos tipus megnevezést is adjál???
  • oniel
    na akkor iso kipipálva megnézem neked az audigy t!!! :)
  • oniel
    én nem nézek le senkit sem!
    te miért indultál igy alapbol???
    öszinte voltam mindenkihez és az igazság az sajnos fájdalmas szokott lennmi!
    de te miért probáltad fel az inget mikor nem is jó rád????
  • oniel
    vannak hiányoságok, de nem vészes dolgok!!!!
    én senkit nem beszélnék le rola sőt csak ajánlani tudom!!!!
    persze inkább sok lemondással jár ez!
    például vannak játékok amikröl le kell mondani vagy néhány programrol is amit ezelött használtunk!
    dea driverek már nagy többségben münködnek.
    a szoftverekben meg van választék és nagy a piaci verseny tehát van mivel helyetsíteni a régi kis programjainkat!
    de a vista is sokkat változott csakhát az újat nehéz megszeretni föleg ha a microsoftrol van szó!
    egyszerübb azt mondani rá divatosan ,hogy nagy szar !!!
    neked nem kell ecsetelnem hogy egyre több a követelmény és ami az xp kezelésénél elegendő volt az már a vistánál nem biztos hogy elég lesz!
    mivel az xp egyszerü volt és nem tartalmazot annyi dolgot mint a vista igy nem kellett komyolyabb használati tájékozodás mint a vistánál!
    például németországban mikor bemutaták akkor elmondták hogy egér helyet a felhasználó már többet fogja használni a billentyüzetett!
    de nem akkarom és dicsérni a windows csak még hozzá kell szokni !
    az ősvényt kell kitaposni még hogy a "lusta" felhasználónak is egyszerü legyen tehát szájbarágosan kell sok sok reklámmal hogy később már zsigerböl menjen minden! :))

• Zsoltika 007
    A baj ott van hogy még nagyon kevéske a támogatottsága a vistának a 64 bites vistának meg még kevésbé.
    A másik meg nem biztos hogy mert neked minden hardver elemed és programod működik az majd másnak is fog. Ahány rendszer annyi lehetőség.
    Nem kéne ezért lenézni másokat. Megnézném mihez kezdenél egy audigy hangkártyával ha 5.1-be akarod használni...
    Ja tudom biztos buta és lusta az akinek olyanja van és nem megy neki.
  • oniel
    de ha nagyon akarod akkor daemonnal átdolgozod és utána meg kíirod! :))
  • oniel
    iso fájlt !!!
    miért akarod kiírni???

sok a lemezed???vagy kell a gyüjteménybe?

• oniel
    a baj ott van hogy az informálatlanság és a lustaság és a tájékozatlanságbol eredöen szopnak rajta egyesek!!!! :)
  • Zsoltika 007
    Írjál már ki nekem egy iso filet windows beépített írójával. Ja hogy nem tudja?! Na ezért kell nero alcohol stb.
  • Zsoltika 007
    Valami azt súgja nem lennél ilyen mézes mázas ha te is szopnál vele...
  • oniel
    az a baj hogy a régi beidegzödések mennek nektek!!!

az újat nem tudjátok befogadni rgaszkodtok a régihez!!! :)))
  • oniel
    ha cd/dvd akartok írni akkor miért tesztek fel nerot????
  • oniel
    hi all!

nekem tökéletesen münködik minden rajta !!!
  • kopa1
    Az Extrákért meg kell az árat fizetni!
  • Rage47
    Fogalmazd át a kérdésed.
  • tomigyerek
    A vistamiért szarozik a video kártyával?
  • tomigyerek
    Helló
  • crashpipi
    Na megnyálazhatják akkor...
    51 ropi az oem belőle. :///
  • kopa1
    Nem, csak Ultimate-vel
  • crashpipi
    A Dreamscene nem megy Home Premiummal?
  • crashpipi
    A Messenger-nél amúgy a hibakód alapján kerestem ki a prücit, de ha csak szimplán kikapcsolom a Windows-os tűzfalat, akkor se megy. :/
  • crashpipi
    Van router, de kikapcsoltam a tűzfalát, hogy még csak véletlenül se kavarjon be. Már próbáltam resetelni, a windowsban az alapértelmezett álapotot visszaállítani, de ennek a két proginak sanyi. Az Msn rögtön kihal és utána dobja az üzit, hogy a Watson client is.
    Plusz most vettem észre, hogy elkezdte megint azt, hogy pl a hibamegoldó oldalon, ha talál megoldást bármi korábbi progira is, a link nem megy a netre. (szerintem az x86os Program File-ok Explorerére mutathat,m a másikkal tudok netezni. Ha a hálózati eszközöknél nyomok egy jobb klikkel a routerre, ilyenkor lehet választani, hogy menjen az eszköz weblapjára, azzal is ez van. Viszont, ha a 64 bites program file-ok mappa explorerét futtatom és beírom az ip címét, megy simán.)
    Volt éjszaka vmi front, hogy megint rájött a hoppáré? :) Pedig tegnap boniszoltam vele vagy 5 órát, mire talpra állt. Újratelepítés hegyek, stb...
  • Bucser
    Tedd vissza XP-t és a második service packig hozzá se nyúlj a Vistához.... Szimplán csak nincs értelme, ugyanis mint minden Windowsnál a kiadás pillanatában nincsennek meg a bejáratott módszerek és eljárások azon esetekre mikor valami baul üt ki... És kezdeti Xp-s időszakban és most is ez gyakran előfordul ahogy látom....
  • Zsoltika 007
    Ha van router akkor azon is ki kell engedni. Ha nincs akkor vmi nem ok.
  • Zsoltika 007
    Még a 32 bitessel is vannak gondok. A 64 bitessel meg még több. Ha nem feltétlenül szükséges (több ramod van mint amit a sima x86 le tud kezelni) akkor felteheted de amúgy nem ajánlott.
  • crashpipi
    Derüs reggelt! Mára ismét elhalálozott a Messenger és a LimeWire is. Mindkettő arra hivatkozik, hogy a tűzfal blokkolja. Pedig szerepelnek a kivételek listáján. :/// Végképp tanácstalan vagyok.
  • DarkSector
    Vista 64-bit-re mik a vélemények....
    Jól használható, vagy vannak vele gondok???????????