1049
Windows Vista 64 bites rendszereken
-
#1049 Biztonsági mentések - nem lehet redukálni. Nagyobb C vagy WindowsXP
-
TTomi #1048 Sziasztok!
A windows könyvtáron belül van egy winsxs mappa. Ez a mappa már 16GB. Lehet ezt valahogy redukálni? Tele van vele a C meghajtó! Mi ez tulajdonképpen? -
Hapho #1047 Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy a gép bekapcsolásakor nem töltődik be se az asztal se a háttérkép se az ikonok, vagyis teljes sötétség. Két program jelenik csak meg, az egyik a Hard Disk Sentinel, meg a Dynamic Energy Saver, mögöttük meg a feketeségen kívül nincsen semmi. Újraindítás után bejön minden, vagyis kétszer kell elindítanom a gépet hogy minden bebootoljon. A Vista DVD-jéről lefuttattam a hibakeresést, de nem talált semmi hibát. Akkor lehet hogy csak az én szemem rossz? -
#1046 Jó eséllyel a játék telepítője 16bites, a 64bites OSek pedig nem tartalmazzák a 16bites alrendszert (se XP, se Vista, se Win7), próbálkozz 32bites OS-sel vagy dobd ki a játékot a kukába. -
#1045 Ha jól értem, akkor a szöveg nem úgy szól, hogy ez az XP-s játék nem kompatibilis a Windows ezen Vista példányával, hanem hogy ez a 16-bites játék nem kompatibilis a Windows ezen 64 bites verziójával. -
syberia2 #1044 Hy
vettünk egy PC játékot, és telepítésnél kiírja h nem kompatibilis ez a 16 bites játék a Windows ezen 64 bites verziójával.
Erre sem írták h jó Vistára, de rengeteg játékom van ami fut Vistán, pedig csak XPt írják.
Cseréljem ki a játékot? -
#1043 Hali! 100 gigás C-t csináltam ebből a windows kb 30-at foglal el,de csak 8 giga szabad helyem van.Nincs valami tippetek mi lehet a turpisság?A rejtett fájloknál sem mutat semmit. -
#1042 Hello
Vista Ultimate-m van, és szeretném kikapcsolni azt, hogy minden egyes alkalommal a gép bekapcsolásakor be kelljen írnom a felhasználóm jelszavát. -
Tutivesztes #1041 Sziasztok..
Nem tudom, lesz-e valaki aki tudja mi a baj, de hátha... UPC 120/10-es netem van, de a gépemre nem képes teljes sebességgel kihasználni, vélhetőleg a Vista 64 (vagy vmelyik program?) nem engedi maxon menni. Mindenem gigabites, és i7 a gép, tehát hardweresen elég erős ehhez a nethez... -
#1040 Jobb klikk->audio menü -
Orionk #1039 Hy! :)
Nem tudod esetleg, hogy, ha dvd filmet játszok le MPC-HC-vel, akkor hogyan lehet váltani az audio-t váltani, hogy a dvd-n levő más nyelveken menjen a film?
köszi -
#1038 Miért, szerinted eddig nem kommunikált a MS-al ?
/Hacsak a ki nem húztad a kábelt./ -
Orionk #1037 nem eredeti vistám van, így is jó ötlet ez a netes frissités? -
#1036 Nyomj a Check for Updates Now-ra. -
Orionk #1035 mit tegyek, hogy ne jelezzen?
frissitsem? -
#1034 Kémprogramkereső/írtó (Spyware). XPhez is van.. -
Orionk #1033 ja, még annyit, hogy nem legális szoftvert használok, hanem torrentről jött le, de nem kell aktiváló kulcsot használni, mert gondolom, hogy bele van égetve.
ez hátha számít.
köszi -
Orionk #1032 Hy!
Lassan egy hete használok Vistát, és most történt először, hogy beboot-oláskor a systray-ben megjelent egy uj ikon. A neve Windows Defender.
Nem tudom, hogy miyen célt szolgál.
Jobb klikk rajta, és két lehetőség van, exit, vagy Open.
Rámentem open-re:
ez az ablak jön ki, ha open-re megyek
1. Mit jelent ez?
2. mi lehet ilyenkor a teendő? mit tegyek, hogy a hiba elháruljon?
köszönöm szépen -
#1031 Állítsd át az energiagazdálkodásnál a nagy gombot shut down-ra és kész. -
Orionk #1030 vista alatt lehet állitani ezt a kikpacsoló képernyőt?
mondjuk olyan klasszikusra állitani, mint xp ben is lehetett, hogy 3 nagy gom van, a stad by, shut down, reset.
mert ha olyan, mint a fentebbi képen, akkor gyakran elfelejtem átállitani a görditő sávot shut down ra és mindig a sleep-re nyomom meg a ok gombot. -
Orionk #1029 ok, köszi, megnézem -
#1028 Van benne, tuti az csinálta. Telepítéskor kellett volna figyelni, de letiltható most is a programon belül. -
#1027 Abban is van azt hiszem. -
Orionk #1026 UltraISO fennt van.
az csinálhat még egy meghajtót? -
#1025 PowerISO? Nero VirtualDisc? -
Orionk #1024 még nincs fennt, de fel akarom rakni.
Az érdekes benne az, hogy a daemon tools az is virtuális dvd meghajtót csinál, ez meg egy plusz cd hely -
Apocalipto #1023 Daemon tools? -
Orionk #1022 Hello!
Nektek volt már olyan vista alatt, hogy egy darab dvd/cd meghajtótok van, de a vista kettőnek ismeri fel? ráadásul egyik pillanatról a másikra.
Laptopom van.
Ráadásul beraktam most egy dvd-t, és a másikra azt mutatja, hogy abban nincs is benne semmi. Itt a kép:
íme, kettőnek ismeri fel az egy meghajtót
ez most mi? -
#1021 Óriási betűkkel van szerintem a főmenüben hogy write files/folders to disc. -
Orionk #1020 ezt megtaláltam, azért köszi -
Orionk #1019 Hy ismét!
Vista alá tudnátok ajánlani valami programot, amivel borítót lehet tervezni?
Mivel már nem használok nero-t, ezért nincs cover designer -
Orionk #1018 Az image burn, az tud a vinyóról is kiírni sima adatot, vagy csak image fájlokat tud irni?
mert nekem olyan dvd/cd iró program kellene vista alá, ami imaget tud irni, audio cd-t, sima adat cd/dvd-t a vinyóról, dvd video -t tud irni, kb. ezek -
Orionk #1017 mint ennél a képednél is látszik
van a windows explorer alján egy sáv, ami mindig adatot mutat arról, ami ki van jelölve. Pl. most a fenti képeden adatot mutat arró, hogy ADMIN-PC, memória: 4 giga, stb...
Na én most vista alatt ezt a sávot kikapcsoltam, jobb klikk a sávon, és egyik paranccsal el lehet tüntetni.
NEM TUDOM VISSZAKAPCSOLNI, HOGY TOVÁBBRA IS MEGINT LEGYEN EZ A SÁV!
Tdnátok segíteni? -
Orionk #1016 ilyen pl. a nero 6 alkalmazás. de ezt sem értem, hogy nem lehet kompatibilis, na mind1 -
Apocalipto #1015 Mert van olyan ami nem kompatibilis a Vistával. Hibával leáll, vagy kékhalált csinál, vagy játék közben kifagy. -
Orionk #1014 Én már nem szoktam játszani a gépen, esetleg ilyen kis szutyi game-ekkel.
De azért olvastam a régebbi hozzászólásokat, hogy problémák voltak, hogy egyes játékok nem mennek vista alatt.
Kérdezem, hogy miért ne mennének? A vista is windows, mint az xp. Ha meg 64 bites vista van fennt, és a játék 32 bites, akkor sincs probléma, mert a 64 visszafelé kompatibilis a 32 bitesre.
most akkor miért is nem mennek a játékok? -
Orionk #1013 helyes, én is csak most ismerkedek a windows explorer-el.
Azért kérdeztem az ikon alakját, mert xp alatt az MPC-nek másmilyen ikonja volt, és az nekem jobban tetszett.
Utánnanézek, hogy át lehet-e alakitani arra az ikonra, de nem hiszem. -
#1012 1. Az olyan ikont ad amelyin programhoz hozzá van rendelve.
2. Fogalmam sincs nem használom a fostaliga intézőt. Totalcmd rulz:) -
Orionk #1011 MPC-nél:
1. Vista alatt lehet cserélni az felismerési ikonját a videó fájlnak?
2. Vistában mire való a Rating? értékeljem saját magamnak a videót? :D
egyébként is hogyan lehet rating-elni?, ha már ott van
ezeket -
Orionk #1010 erről még egy két gondolatot váltanék akinek van véleménye