28
-
#28 nem klasszikus xp-s karakterfejlődés lesz benne, ez nem wow, de ettől függetlenül lehet "fejleszteni" a karatert, artifactekkel. szerencsére kihagyták belőle azt, hogy "lövök 20-at, amire kapok 1 pontot, amit a célzóskillemre kiosztok".... -
ground24 #27 Én most töltöttem le a stalkert!!!!
Hihetetlen!-Annyira vártam már és megérkezett!
Hogy ti se maradjatok ki a jóból:
http://dtsh.tx.hu
Kua nagy Game!
Jó Gamezást!
Forewer Stalker! -
#26 hát akkor le vagy maradva barátom :) -
galocza #25 én márc 23ról tudok.
amúgy meg kissé lecsillapodtam, amikor kiderült, karakterfejlődés nem lesz.
kedvenc játékstílusom: deusexek, vampiretmb, nolf2...
a lövöldözés-új pálya-új enemy-új puska nekem már kicsit uncsi. deusexben volt xp alapú fejlődés PLUSZ implantok PLUSZ fegyvermodok. vmi olyasmi kellene egy gta-méretű városban (esetleg többen), mondjuk az oblivion motorjára (na jól van lejövök a földre 8) -
#24 az még hagyján, de már meg is jelent :) -
#23 Nem csodálkozom! Nem is baj most már úgyis a nyakunkon van a megjelenés! -
Branson #22 Álljon meg a menet! Tény - Minden játékból lehet csinálni demót, még akkor is ha egy hatalmas világot foglal magában. Kiragadnak egy kisebb részt, mesterséges fallal bezárják. Mindig lehet demót csinálni, ha ott fejelseztőknél ilyet nem tudnak, akkor kérdéses hogyan rakták össze magát a programot. Egy demo elkészítése nem a világ vége, csak néha szánni kell rá egy kis időt (egy hét legrosszabb esetben).
Én személy szerint kötelezővé tenném a játékgyártók számára a demo-k kiadását. Így elkerülhetnénk a zsákbamacska dolgokat. Mindenki megtapasztalahtná hogy nézne ki, hogy futna, stb... hogy összességében hogyan "szól2 maga a játék, mert az amit a doboz hátuljára írnak az vajmi kevés. Így tisztességesebb.
-
GVG #21 ez gyorsabb -
GVG #20 ez 11kb/s-mal jön nekem, nagyon lassú -
Alkarcsont #19 Van S.T.A.L.K.E.R. multiplayer béta demó! -
cateran #18 "Viszont ha a fejlesztők az egész játékot beleteszik a demóba, és valahogyan korlátozzák, pár nap múlva szinte biztosan a feltört verzióval szembesülnek, ami nagyban meghatározhatná az eladásai mutatókat."
Hehe,mintha demo nélkül nem igy lenne....kiadják és pár nap múlva a fél világ tolja torrentről...... -
dcyrax #17 stalker a texasi kopó -
Indigo #16 Biztos úgy vannak vele, hogy már akkora a hype körülötte, hogy magában ez eladja a játékot... Egy demó lehet csak rontana az eladásokon :D
Na, mindenesetre szemét húzás, az tény. -
GVG #15 na, 5 év után a pofájuk nem sül ki demó nélkül kiadni...
úgy kell nekik, kissé warezjáték lesz ez... -
#14 Hát az, hogy mostanában nincs demo az kicsit felbassza az agyam, mert akkor MI A LÓFASZ alapján döntsem el, hogy milyen vele JÁTSZANI? A screeshot és ingame video ebből nem árul el semmit! Az autót is ki lehet próbálni megvásárlás előtt.... -
#13 + amugyis -
#12 nagy dolog
egy rakás más játéknak jött már ki a demoja a teljes megjelenése után... -
Morden23 #11 Tudta a halál, én személy szerint nem nagyon nézegetek játékdemókat.
Akkor még kevésbé van joga bárkinek is sírdogálni. -
Inquisitor #10 "egy több éves alpha-ra, meg soksok ígéretre és méretes hype-ra támaszkodhatnak."
Lol. Februári MB Béta mi volt? Vagy csakálmodtuk? :D
Egyébként halom értékelés van a single részről, és még a legrosszabbak szerint is jó lesz ... -
Indigo #9 Nem kapott rossz értékeléseket, ahol lehúzták, ott is csak a bugok miatt (amiket idővel úgyis javítanak). Mondjuk azért egy demó tényleg nem lett volna rossz, legalább egy mp demót kiadhattak volna. -
Morden23 #8 Az előrendelés feltételezi, hogy a rendelést leadott delikvensek "jól megfontolták" az egészet - annak ellenére, hogy csak néhány képre, egy több éves alpha-ra, meg soksok ígéretre és méretes hype-ra támaszkodhatnak.
Ha valaki ezen feltételek mellett előrendeli, akkor véletlenül sem tudom sajnálni, ha esetleg koppan egyet.
Senki nincsen átbaszva: mindenki tudja, hogy mire számítson. Azaz mindenki tudja, hogy semmire sem számíthat. Teljesen tiszta. Ha az előrendelők ezt a kockázati befektetést megengedik maguknak (ahelyett, hogy megvárnák a cikkeket, kritikákat, warezt ésatöbbit), akkor lelkük rajta. -
Commandante #7 fene se tudja, én láttam a Saturn oldalán, hogy elö lehet rá rendelni. Ha kijönne a demo, és szar lenne (ismerjük be, van rá esély, nem is kevés, ennyi csúszkálás után...), akkor az elörendelök valszeg visszamondanák az egészet. Kérdés persze az, hogy hány elörendelö van, azaz mennyi fix bevételtöl esne el így a cég. személy szerint sajnálom a gamma kálváriáját. lehet egyszerübb lett volna venniük egy motort, és fejleszteni rá egy normális játékot...
mondjuk az elder scrolls faszán csinálja, ugyan azt a gammát eladja 5x, mindig az aktuálisan legjobb grafikával... -
#6 Ha annyira próbálgatni akar valaki még mindig ott a warez. Miután esetleg tetszik, akkor meg veszi. -
lokko #5 nem lenne olyan nehéz korlátozni a terepet, csak sokat vennének az élvezeti értékből el a természetellenes határvonalak ... bazz rámtört az oblivionozhatnék -
Atomy #4 Hát igen, ha valaki kipróbálhatná a demót akkor a saját tapasztalatai alapján alkothatna véleményt aminek még akár rossz vége is lehetne :)
Legjobb ha továbbra is azt hiszi mindenki hogy gyönyörű grafika lesz ami futni is fog a gépén, és a játékélmény pedig egyenesen arányos a screenshot/video szépségével. -
Tibmanus #3 Mikor jelenik meg? -
#2 egy kisebb pályát beletenni, mint a half lifeban, ami nem található meg a teljesben. ennyi év várakozás után megérdemli a célközönség szerintem hogy legyen demo! -
#1 Mind1 mááá, csak jelenjen má meg! Aztán lehet fikázni! Úgyis utálom az olyan hozzászólásokat, hogy "bezzeg a demó ilyen jó volt meg olyan szar volt, meg hogy ilyen jól futott meg olyan szarul futott a gépemem" Így legalább viszonylagosan normális képet kapunk magáról a játékról ;)
Én már nagyon várom, elég ígéretes, remélem nem fogunk benne csalódni!
Hajrá STALKER!