381
Deszkás cuccok Kedvelőinek. Kinek mi a kedvence? (LOT 29, Ecko, Dada, Lonsdale, Circa,Vans, Osiris, stb..)
-
kisjaki #61 Petsten:) -
kisjaki #60
Ez a póló nekem nagyon bejön! -
SeLFisCH #59 hm kurvajólnézki. Hol vetted? -
kisjaki #58 hát én se veszek minden nap ilyet:)
ha 1 évben nem is egyet de max 3 at:) de akkor már sokat költöttél nagyon:D -
kisjaki #57 jé az enyém is 20 volt. na jó 18990Ft de az majdnem 20.
de a tied nekem jobban bejön mint az enyém
egy külföldi oldalon láttam a te cipöd 99$ az enyém meg 59$. na mind1:) -
Goth #56 Nem értem mér vagy fennakadva, nekem tetszik a gatya. Elég érdekes így a mesetémával, nem szines szal nem gyerekes, én elhordanám :D
Bár ilyen drágább nadrágból max egyre futja egy évbe, jól meg kell válogatni. -
Goth #55 csak 20, bár nekem ez is igensok volt így hirtelenjében :0 -
kisjaki #54 mennyi volt?? legalább 25000FT volt ha nem több;) -
Goth #53 Miskolcon, Bizo bolt. -
Hajnalcat #52 Fúj, sosem vennék kínai dolgokat, 2 hétig lehet használni, aztán utána mehet a szemétbe, ráadásul nagyon bénák kinézetre.
Nálunk Zalaegerszegen vannak olcsó butikok, lehet onnan is öltözködni és jó a minőségük is. Tudom, pesten sokkal drágább minden...de azért 14 egy ilyen gatyáért? :O -
#51 -
kisjaki #50 te hülye vagy....
ö kérte hogy mondjam meg neki. -
kisjaki #49 Te hol vetted a cipödet?? -
#48 ha-ha reklámoz -t neki -
kisjaki #47 akkor ha nem szereted a deszkás cuccokat avagy a Deszkázást akkor ne szeressed senki nem kényszerít rá. de attól nem kellene mást lefikázni.. -
kisjaki #46 Polus Center: Bizo Bolt Circa meg Osiros Cipök is vannak, Desok ám
Telefonszám: (06-1) 417-1525
Cím: 1152 Budapest Szentmihályi út 131.
Nyitva:
Mindennap: 10.00 - 20.00
Cím a Poluson belül:
Sunset Blvd. 193. (földszint)
Link:Katt -
#45 szerintem a deszkások anno nem azért öltöztek katonai cuccokba meg tornacipőbe mert tele voltak lével az már más tészta hogy benneteket jól lehúznak a kereskedők egy deszkás igen is öltözzön tureszból -
kisjaki #44 majd leírom a címet csak per pill én se tudom:) -
#43 én is csak Pesten tanulok,nem tom melyik Pólus az:D
Egyébként van egy eladó DC mezem,képek a galériámban.
-
kisjaki #42 az a Polus center ami a tescoval egybe van építve ,pesten van. -
#41 tudtok mondani boltcímeket,ahol Pesten Circa cipőt tudok venni?(Westendben a lenti deszkás boltban láttam eddig) -
#40 woáw -
#39 Circa!! Szeressük :) -
kisjaki #38 Tapsi_hapsis csak a te kedvedért! -
kisjaki #37 Ilyenem nincs.. de tetszik.
-
kisjaki #36 Én cipöm:
-
kisjaki #35 KURVA JÓ AZ A CIPÖ
#26: -
kisjaki #34 ez igy is van! -
kisjaki #33 Donald Kacsás is van:) csak nem olyat vettem -
#32 ja és amúgy meg cáfolom, hogy ua. márka nőiben drágább mint férfiben...
-
#31 Sok nő nem azt igényli, hogy márkás cucca legyen, hanem, hogy legyen minimum 86 nadrágja és 200 felsője valamint 45 pár cipője:) -
G_ArchAngel #30 nőknek még csak-csak van választék, de adott férfiruha kb. 2× drágább, mint a női megfelelője - gondolom nem az anyagköltség miatt, így hozzák be rajtunk, hogy kevesebbet vásárlunk...
normális outdoor cipő 30k körül van, nőiben 15-ből simán talál a kedvesem - elégé diszkriminatív:( -
#29 hát ha 1 csaj akar márkásan öltözni akkor az drágább mint ha 1 fiú akarna márkásan felöltözni... -
#28 Mondjuk egy normális nadrág 10k felett kezdődik.Ez a nőknek tűnik soknak, mert nekik mindig is ezerszer könnyebb volt olcsón öltözködni.Főleg mióta a rengeteg kínai bolt megnyílt, sok nő 2 naponta veszi a 2-3ezer forintos nadrágokat, felsőket, cipőket stb. -
[Walaki]D`Lair #27 Szerencsére én már kinőttem jó régen ebből a deszkás témából...:DDD -
Goth #26 enyém is 14 volt, nem sok az egy jóminőségű, fasza gatyáért =)
cipőm, amint megláttam rögtön beleszerettem xD -
G_ArchAngel #25 kedvenc deszkás cuccaim -
#24 Szerintem tök laza az a farmer:D
De én se venném fel az tuti:D -
#23 félreértés ne essék,de mi is dolgozó emberek vagyunk tisztában vagyunk az árakkal de még ingyen se vennék fel tapsihapsis nadrágot bár egy donaldkacsást elfogadnék -
#22 ovoda rulz