Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D
kérnék 1 képet
a középsõ fazonnak a fejérõl 1 képet
annyi legyen ráírva h Adam
itt a kép:
elõre is köszönöm
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Yo, Bitch!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Remélem te is részt veszel majd rajta...<#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
rem. megértitek..
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
..de nem ismerlek milyen is vagy valójában.. bocs..
..csak mont mondtam elég sok baj van mostanéban körülöttem..
..még 1x bocs..
Én is tudom, milyen az, ha valaki visszaél a "rangjával"...én nem teszem ezt...
De tudod mit, szavaztasd meg, melyik legyen a banner...azt rakom ki!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
UI.: Szerintem, nem adminnak/házigazdának/fõnöknek/stb. való olyan ember aki a többi emberre lenézõen figyel, mivel õk nincsenek azon a rangon mint õk.. ez csak az én privát véleményem, de már töb ilyen emberrel találkoztam..
..lehet csak most telt be a pohár..mostanában összegyûltek a dolgok.. és nem bírtam szó nélkül.. szal ha valakit megbantottam bocs...
Sajnálom, hogy hiába dolgoztatok !
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És, mint láthatod, másoknak tetszik a banner...
Amúgy köszi ! (#620)
CHELSEA FOOTBALL CLUB

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

..akinek nem inge..ne vegye magára..
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...