Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majerbélazsák
lol, bevághattad volna csak a középsõ fazon fejét😛

Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D

Brolly28
vki
kérnék 1 képet
a középsõ fazonnak a fejérõl 1 képet
annyi legyen ráírva h Adam
itt a kép:

elõre is köszönöm

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

ForzaInter
aha várjatok

Yo, Bitch!

jaja.. képek ha vannak jók lennének még valamire 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Pheaper
képet tudsz linkelni ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

amugy japep, na meg a többiek.. én nem szoktam ilyen lenni.. ez csak kivételes eset, szarul vok ..

ForzaInter
Na nekem kéne egy uj msn kép, rajta kéne lennie az uj Ferrarinak és Raikönennek és Massának ennyi lenne a kérés.

Yo, Bitch!

Matt07
Kas-nak igaza van:MARADJ! 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

jó.. thx.. maradok..

Japep
Semmi gond, de ezért nem kell elmenned "innen"...hamarosan versenyek is lesznek, meg ilyenek!
Remélem te is részt veszel majd rajta...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kas123
ne bántsátok a kisebbet 😄😄😄

KTOMI22 - sb 😄, maradj velünk és hass-alkoss-gyarapíts =)

És így utólag tiszta szívbõl mindenkitõl elnézést szeretnék kérni az OFFolásért, na meg Japeptõl..
rem. megértitek..

ForzaInter
😄D Mikre rájössz😄SS

Yo, Bitch!

kas123
jóvanna 😄😄😄
thx Tommy ^^

Japep
Semmi gond, bocs !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nem kell szavazni.. te bannerod jobb.. és mondom.. bocs..nagyon sajnálom, hogy megvádoltalak olyannal amilyen valójában nem is vagy..

Pheaper
aztaa 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Japep.. bocs.. csak az a nevetõ arcok, meg utána a vigyor nagyon arra utalt hogy te is olyan embe vagy amit #635 ben leírtam..
..de nem ismerlek milyen is vagy valójában.. bocs..
..csak mont mondtam elég sok baj van mostanéban körülöttem..
..még 1x bocs..

Japep
Semmi gond, de sztem engem itt nem úgy ismernek, aki felvágna valamivel is...most miért kell elkezdeni sértegetni egymást ?!
Én is tudom, milyen az, ha valaki visszaél a "rangjával"...én nem teszem ezt...

De tudod mit, szavaztasd meg, melyik legyen a banner...azt rakom ki!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
Grat!<#worship><#taps>

Yo, Bitch!

kas123
megvan mi a különbség 😄
az elsõ képen beszél van a másodikon beszélj az 5ös pontban ^^
=)

Japep
Köszi !
A koponya PJack-é, a póker saját!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

UI.: Drephis.. thx.. jól esett..

UI.: Szerintem, nem adminnak/házigazdának/fõnöknek/stb. való olyan ember aki a többi emberre lenézõen figyel, mivel õk nincsenek azon a rangon mint õk.. ez csak az én privát véleményem, de már töb ilyen emberrel találkoztam..
..lehet csak most telt be a pohár..mostanában összegyûltek a dolgok.. és nem bírtam szó nélkül.. szal ha valakit megbantottam bocs...

Japep
Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kas123
frankó a banner =), a koponya emg a póker kártya teccik benne a legjobban^^

buldozer99
szerintem is ez a legjonn banner utána pedig következik kiskockáé😄

Forca Barca

Japep
Sokan csináltak, én nem mondtam senkinek, mert tudtam hogy én már elkezdtem (amúgy én már csináltam vagy 15-20 bannert, mert szeretem csinálni...akkor miért kértem volna meg mást ??? )!
Sajnálom, hogy hiába dolgoztatok !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Bocsi, de ha már itt tartunk, én már a topik megnyitásának napján elkezdtem csinálni a bannert, csak nem volt idõm...ja, és én nem vagyok oda magammal, mint láthatod, igaz betettem a bannert, de nem írtam semmit hozzá (gondolok itt arra, hogy magamat dícsértem volna)!

És, mint láthatod, másoknak tetszik a banner...

Amúgy köszi ! (#620)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pheaper

Drephis
term. a mostani is jó csak hiába dolgozott

help

Drephis
hiába csinált bannert. 😞

help

pontosan errõl beszéltem az elõbb.. na mind1.. senkinek sem fogok hianyozni.. tudom..csatok

Maximus4
Szép a banner grat<#eljen><#taps>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Japep
<#rinya><#rinya><#rinya>

<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Maximus4
Nagyon szívesen<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Atkamon
köszi!! nagyon jó lett!

Maximus4

amugy jó a banner

Atkamon
eh?

hóvan.. itt sem segítek többet.. utálom az ilyen "adminokat" akár szervereken, akár máshol.. csak a saját büszkeségét, tudását mutogatja/fitogtatja... és oda van magával..
..akinek nem inge..ne vegye magára..

Pheaper
jóa banner!!

ForzaInter
Nagyon nagy a banner.

Yo, Bitch!

Matt07
grat jó lett a banner!(Y)

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Japep
Jah, megtetszett nekem...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Köszi...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

PJack
a csontvázas😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
bezony!(Y)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kamehame
mé meik a tied?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Gunnersboy
hopp banner kurvajólett grat Japep

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kamehame
ja

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\