Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
csináltam egyet unalmamban, darkosat keresõknek tessék ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
DFTBA ಠ_ಠ
18:00
nekem egy olyan kéne hogy egy kép és egy felirat hogy "Go,Go McLaren"
http://www.elperiodico.com/EDICION/ED070118/CAS/FOTOS/EPP_ND/CARP01/f059mh02.jpg
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
Dawn of the Dead
ui: kár, h nem lehet animálni mert így az idézet nem fér ki sehogysem 😊
"When there's no more room in hell, dead will walk the earth."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
na már most mondjuk msn el kapcsolatos.:.😄 na már most amikor irok vkinek ugyebár azt irja hogy pl:xy üzenete na már most azt hogy üzenete az hogy ne irja ki hogy lehetne beállítani???nem tudja vki mert haver ir neki csak a nevét irja ki azt hogy üzenete azt nem írja ki
[b]VE

Pain is inevitable. Suffering is optional.
v2

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
csak épp azt nem tom milyen ország nem volt még?...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
VERSENY
😉
Vagy 1-2 példa: Sziklák szeme, Motel, Viasztestek
Csinálj az elsõre is, (mert akkor alég sok ponttal lemaradsz) mert amit a 2.-ra csináltál, az nem rossz...<#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
az elsore is leadtad 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
- PJack
- Szabi1991
- viizo
És aki leadta a másodikra, de az elsõre nem (még pótolhatja):
- BlackShadow
Ezt nem sürgetésképpen írtam, hanem azért, nehogy lemaradjanak...ha én nem írtam fel valakit, az szóljon!
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
DFTBA ಠ_ಠ
nemtom jó-e..
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
#1271: okk, köszi ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Vki csinálna nekem egy "elegemvanmindenbõl" képet? (tehát ien darkos cuccot) 😄 anyagom az nincs hozzá
szöveg nem fontos rá, de ha rak rá akkor: toy, vmi fasza betûtipussal ^^
elõre is köszi, ha vki megcsinálja ^^
A 2 nap meg...így is van, aki késik...nem kéne 10 perccel a téma kiadása után már készen lenni a képpel...lehet ezért kap kevesebb pontot valaki, mert "összedobja"!
Sztem Asfának igaza van, gondolni kell azokra, akik nem érnek rá, de szeretnének versenyezni...sztem!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
egyébként ujra szép munkák születtek 😉 nehéz lesz a döntés
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress