5367
-
#3443 Bocsánat véletlenül nics képet írtam de nick képet akartam írni. -
#3442 Én kérnék egy nics képet (ide az sg fórumra) ebből.
És kérlek írjátok rá a nevem mindegy hogy milyen betűtípus de valami olyan ami megy a képhez.
Előre is köszönöm. -
#3441 magát a fórumot megnézem mindíg amikor hazaérek, hétvégente/szünetben pedig reggelente, vagy amikor szünetet tartok játszásban :D -
Dénes é #3440 amikor unatkozok vagy hasonlók kb óránként azért be szoktam nézni én -
#3439 Jólvan...a kérdésem azvolt h a fórumot milyen időközönként nézitek meg...nem a topikot de teljesen mind1, igazából nemérdekel csak nagyon gyorsan készlett... -
#3438 én akkor nézek be ha van új hsz. -
Bala10 #3437 amint van új hsz... kivéve hajanl 2-3felé. :D -
#3436 JAJJAJJJ nemmondod!!! xDDDD
Aztaaa ennyire birkának hisztek mert ilyen debil képet kértem? xD
Akkor hadd fogalmazzak pontosabban...milyen időközönként nézitek meg a fórumot(ahol kiírja a kedvenceitek közé felvett topikokban keletkezett új hszeket)? -
#3435 berakjuk kedvencek közé és kiírja ha van új hsz -
#3434 Milyen időközönként nézitek meg h van-e új hsz? xD mert ez Qrvagyorsan elkészült :D
Köszi szépen, tökéletesen megfelel elvárásaimnak -
Dénes é #3433 -
#3432 Hát gondolom h ebből nemlesz sokminden...nade akkor kellene 1 logó msnhez ebből a képből...felirat: Csero
Csak szolidan és ha lehet látszódjon a macsek is meg Domo is.
Thx. -
#3431 köszi szépen ez kökkéletes!! -
#3430 csak egyet csináltam, én nem tudok erre semmit tenni, teljesen fehér a háttér, csík nagyon hülyén nézne ki, meg egyebek is. úgyhogy csak sima fekete keret. de ha neked van ötleted hogy mit szeretnél, rá tudom rakni:
-
#3429 hát ha nem nagy gond 1 simán és egy valami féle en mto mmivel:D:D 1 amit te szeretnél 1 simán:) -
#3428 kell vmi rá, vagy csak így simán? -
#3427 Ebből kreálnátok egy MSN méretű képet lécci
-
Dénes é #3426 köszi -
#3425 Klassz!!! -
#3424 -
#3423 hát bazzeg ez zseniális :) -
Dénes é #3422 -
Dénes é #3421 meglátom hogy így félkómásan mit tudok alkotni -
#3420 jajj ha nnem lenne nagy kérés, akkor szeretnék egy mario-s képet msn-re.A kép uralkodó színei fekete, és a piros , és legyen kicsit sötéttebb.és a mario feje ne legyen pixeles :)és persze mint az előzőnél is legyen stílusos.tényleg nagyon kösz ha megin megcsináljátok, bár elismerem hogy azér túl sok mindent kérek :) -
#3419 kösz, nagyon jó lett:) -
#3418 Ne punnyaggyatok!!!
-
#3417 2008 végére jön a 9-es :S:D -
#3416 wow zsír.
végre egy jó újítás az emesenben. -
Dénes é #3415 ahogy a kollega mondja a live messenger 9 béta már támogatja tehát lehet gif-et berakni -
#3414 másoknál is mozog? -
#3413 ahaa akkor kell 1 olyan:P:D -
#3412 messenger 9 beta támogatja a mozgóképet. -
#3411 Ez engem is érdekelne, hogy te hogyan bírtad mozgásra???
Nekem nem akar sehogy sem... -
#3410 hotymozog??? erre én is kiváncsi lennék... -
#3409 lehet :P -
#3408 gondolom valami progit használt. :) -
#3407 érdekes, nekem nem szokott mozogni, hogyha mozgó képet rakok be magamnak avatarnak... -
#3406 és hogyan birod mozgásra? :P -
Dénes é #3405 -
Dénes é #3404 igen