Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ebbõl kérnék logot. Legyen rajta a nevem, a többit rátok bízom.😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
DFTBA ಠ_ಠ
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Így igaz, hogy csak 5 választási lehetõség van, de ugye ki tudja jobban elkapni, hogy egy kontinensre mik a jellemzõk ^^
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Shape.... sztem ne legyen olyan h nevezés hanme aki kakar jöjjön versenyre
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Dobogósok:
I.Dragon, Japep
II.Drephis, Picar77
III.Bala10
😊 következõ téma holnap! 😊
DFTBA ಠ_ಠ
(Beadási sorrendben😊
Dragooon:
Drephis:
Japep:
Bala10:
Picar77:
Cucmaláj mc:
Randelz:
Megaharcos:
És ide jön még zsolesz képe is, a maradék három ember kiszállt (viktor999, Czdano, Gunnersboy).
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Jó PSelést mindenkinek..
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ja, és még ma lesz eredmény? <#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
1...5 ??
vagy
1...10??
DFTBA ಠ_ಠ
Drephis. ismerõs? alyx vance - half life :o

Kicsikiraly :
"hát ahogy mondtam még régebben: 1 hét minden témára, tehát mindíg hétfõn kapjátok, vasárnap zsûrizés, de beadni egész héten lehet, de legkésõbb vasárnap délelõtt. 5 téma lesz, de lehet még több is."
(De ha pontosat akarsz, akkor kérdezd meg õt privátban.)
Mi alapján ?
Hát szerintem :
- összhatás
- mennyi idõt fordított rá / "milyen nehéz volt"
- minõség
- Ja, és pontozás közben ne legyen barátod... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kicsikiraly jó lenne ha egyesítenéd majd õket egy hsz ba h köönnyebben tudjunk majd zsûrizni 😊)
A zsûrinek mikor és mi alapján kell itélnie? 😄