Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ebbõl szeretnék egy kis szolid MSN képet kérni. a bal alsó sarokba apróbatûvel legyen rajta, hogy Cucma. köszönöm.
kaphatok Linket WML 9-hez vagy cska Vistán fut?? (TUDOM GOOGLE DE ÉN KÉREM SZÉPEN KÜLDJETEK MERT OYLAN KÖCSÖG LINEK VANNAK)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
nem most ez az msn képem :
(WLM 9-ben)
(WLM 9-ben)
Nagyon köszönöm
Hello, egy msn-képet szertnék kérni a witcer nevû játék logójával, és ha lehet/ráfér a Witcher felírattal a witcheres betûtípussal. Elõre is köszönöm.
logó? de amíg 3<#felkialtas>#felkialtas>van, addig úgysem tudod használni. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Én kérnék egy nics képet (ide az sg fórumra) ebbõl.
És kérlek írjátok rá a nevem mindegy hogy milyen betûtípus de valami olyan ami megy a képhez.
Elõre is köszönöm.
És kérlek írjátok rá a nevem mindegy hogy milyen betûtípus de valami olyan ami megy a képhez.
Elõre is köszönöm.
Battletag: Muhee#2716
magát a fórumot megnézem mindíg amikor hazaérek, hétvégente/szünetben pedig reggelente, vagy amikor szünetet tartok játszásban 😄
DFTBA ಠ_ಠ
amikor unatkozok vagy hasonlók kb óránként azért be szoktam nézni én
Jólvan...a kérdésem azvolt h a fórumot milyen idõközönként nézitek meg...nem a topikot de teljesen mind1, igazából nemérdekel csak nagyon gyorsan készlett...
amint van új hsz... kivéve hajanl 2-3felé. 😄
JAJJAJJJ nemmondod!!! xDDDD
Aztaaa ennyire birkának hisztek mert ilyen debil képet kértem? xD
Akkor hadd fogalmazzak pontosabban...milyen idõközönként nézitek meg a fórumot(ahol kiírja a kedvenceitek közé felvett topikokban keletkezett új hszeket)?
Aztaaa ennyire birkának hisztek mert ilyen debil képet kértem? xD
Akkor hadd fogalmazzak pontosabban...milyen idõközönként nézitek meg a fórumot(ahol kiírja a kedvenceitek közé felvett topikokban keletkezett új hszeket)?
Milyen idõközönként nézitek meg h van-e új hsz? xD mert ez Qrvagyorsan elkészült 😄
Köszi szépen, tökéletesen megfelel elvárásaimnak <#worship>#worship>
Köszi szépen, tökéletesen megfelel elvárásaimnak <#worship>#worship>
Hát gondolom h ebbõl nemlesz sokminden...nade akkor kellene 1 logó msnhez ebbõl a képbõl...felirat: Csero
Csak szolidan és ha lehet látszódjon a macsek is meg Domo is.
Thx.
Csak szolidan és ha lehet látszódjon a macsek is meg Domo is.
Thx.
csak egyet csináltam, én nem tudok erre semmit tenni, teljesen fehér a háttér, csík nagyon hülyén nézne ki, meg egyebek is. úgyhogy csak sima fekete keret. de ha neked van ötleted hogy mit szeretnél, rá tudom rakni:
DFTBA ಠ_ಠ
hát ha nem nagy gond 1 simán és egy valami féle en mto mmivel😄😄 1 amit te szeretnél 1 simán😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
köszi

meglátom hogy így félkómásan mit tudok alkotni
jajj ha nnem lenne nagy kérés, akkor szeretnék egy mario-s képet msn-re.A kép uralkodó színei fekete, és a piros , és legyen kicsit sötéttebb.és a mario feje ne legyen pixeles 😊és persze mint az elõzõnél is legyen stílusos.tényleg nagyon kösz ha megin megcsináljátok, bár elismerem hogy azér túl sok mindent kérek 😊
ahogy a kollega mondja a live messenger 9 béta már támogatja tehát lehet gif-et berakni