5367
-
#3845 legyen 500*500as hogy kényelmesen elférjen minden.Előre is köszke -
#3844 Most mit értessz az alatt, hogy nagyobb méret? Az alap 96*96, most legyen ekkora, vagy 130*130 esetleg 500*500...nem mindegy... :D
Más lehet megcsinálja, én csak max holnap tudom... :S -
#3843 Nice Picture! :D
PLZ #3839 -
#3842 ???
-
#3841 sziasztok!egy msn méretű képet szeretnék ebből: a képből és a jobb alsó sarokba valami fekete színű kanyargós betűtípusból ami még kiolvasható rendese azt írni hogy:baaka™
és a bal és jobb alsó sarokból az irásokat kivenni
előre is köszi!!! -
#3840 jaj igen és lehet az átlagosnál nagyobb méretű kép is nyugodtan -
#3839 Sziasztok. Kellene nekem 1 avatart csinálni ezekből az összetevőkből
Összetevők
Elképzelésem csak annyi hogy a két arc jelenjen meg 1 képem és a legyen alájuk írva hogy : JustBroly & Noji . Még annyit hogy egy párnak készülne.
Ezek ismeretében szabadjára lehet engedni a fantáziát. Előre is köszönöm szépen mind2önk nevében. -
#3838 nahát akkormár énis csináltam egyet
-
ez viszont már nem lett olyan jó:
legközelebb majd ha jön az: ihlet :-dd -
#3836 huhh ezis nagyon jooo
még még még:D -
#3835 htx
Jack: nem :D -
#3834 ezis baromijó
btw nembánod ha a másikat használom? -
#3833 -
#3832 persze
köszie te és jack^^
btw, itt egy másik..
-
#3831 ez jó:D
használhatom?:PD -
#3830 nm -
Dénes é #3829 nm -
#3828 Köszönöm!
#3826-os is nagyon odaver! -
#3827 -
-
#3825 Köszi, tökéletes! :) -
#3824 így..?
-
#3823 Valaki ugyanebből a képből tudna nekem csinálni egy MSN képet? Mindenféle felírat nélkül.. előre is köszi! -
Dénes é #3822 -
#3821 Tudom h most kértem nemrég egy új képet de ha valaki megcsinálná nekem akkor megköszönném. (mekkora jutalom vázz) Ebből szeretnék msn-hez egy logót és egy feliratot rá lehetőleg splinter celles betűtípussal(értem alatta h ilyen zöld meg ilyen mittudomén xD): Csero -
#3820 Jóvan nem érdekel.Egyébként baszogatnak eleget,csak akkor ráadásul full-os voltam szal overclocked voltam és nem tudtam elmenni mellette.
Amúgy köszönöm a építő kritikát. -
#3819 Hát csak az a stílus, hogy "csináljatok már" egy újat. Nem tudom, de szerintem, mint azt korábban a többiek leírták, nem így kell megkérni valakit, hogy csinálja meg neked. Aztán még te kapod fel a vizet, mert szólnak érte, hogy ezt nem így kéne? Szóval énszerintem jogos volt az, hogy szóltak érte. Az meg, hogy köcsögködtek, hát ne mondd, hogy téged nem szoktak baszogatni az életben...ez már szinte alap, főleg itt az SG-n (de minden csak hozzáállás kérdése) -
#3818 Nem vok ideges.Amúgy nem Pjack-nek ment a hsz.Nem is ő kezdte. -
#3817 nyugi, miután elakadásjelzőt kaptál, ne pattogj, a legtöbben ebből szerzik a banjukat. azért szemétkedtek veled, mert igazuk van. nem kötelező nekik megcsinálni, sőt Pjack többet is csinált, hadd ne legyen már az ő hibája az hogy elfelejtett valamit. fizettél érte? nem. akkor ne pattogj, hanem kérd még egyszer szépen. -
#3816 Neked meg csak azt tudom mondani,hogy jogod van válogatni,de azért a köcsögölésnek értelmét nem látom.Ha nem akarod megcsinálni,benyögöd ,hogy nem akarod és kész.
Ez nehezedre esett volna. -
#3815 THX neked is Derphis,te is az elit-hez tartozol.
Szintúgy mentve,feltöltve,használva. -
#3814 THX Benny,legalább az elit-je dolgozik.
Mentve,kirakva a galériába. -
#3813 THX Bala,legalább te kimondtad. -
ezt még a kérés előtt csináltam, ebből jött a logóm ötlete :D -
#3811 nm! -
#3810 Köszi szépen! -
#3809 BankGothic Lt BT -
#3808 Hehe, köszi a kommenteket de ezeke inkább Jacknek mentek, én csak leutánoztam...
Amugy én rendszeres látogatója vagyok a topiknak, minden hozzászólás után benézek de ha nincs kedvem megcsinálni (mertvagy lusta vagyok vagy nayon nem érint a téma) akkor nem csinálom meg. ha a szivemhez közeli képet kérnek, akkor zazt meg ugyis megcsinálom... -
#3807 Amúgy annak a fontnak mi a neve, amivel te csináltad ??? :D -
#3806 kicsit dagadt az a font nem? :)